Termékkategóriák és egyebek
Kosár arrow_drop_down
Kosár tartalma
Üres kosár
Össztömeg:
  kg
Nettó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Bruttó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Kosár megtekintése

Geberit termékek

A bennünket körülvevő használati tárgyaink megjelenési formája egy darabja az életünk minőségének. Mára már egyre nélkülözhetetlenné vált a vizes helyiségeink kényelmes és tetszetős berendezése, kialakítása. Az elnyert számos, rangos formatervezési díj is igazolja, hogy a Geberit újításai folyamatosan hozzájárulnak az otthonunk vizes helyiségének dinamikus fejlődéséhez.

A Geberit termék palettáján különböző fürdőszobai termékek, szerelési rendszerek, nyomócsővezeték-rendszerek, szenny-és csapadékvíz-elvezető rendszerek szerepelnek.

{{totalCount}} találat
Találat/oldal:
Rendezés:
Nincs találat.
{{ComputedLoadMoreText}}
{{totalCount}} termékből {{dataLength}} darabot már láttál

Falon belüli megoldások

A hagyományos falon kívüli tartállyal rendelkező WC kialakítások ma már igencsak kezdenek háttérbe szorulni a különböző falon belüli szerelőelemeknek köszönhetően. A Geberit többek között ehhez a divatos, szem elől rejtett kialakításhoz kínál megoldást Duofix és Kombifix szerelőelemeivel.

A Kombifix szerelőelemek falazott falba vagy falazott falhoz, míg a Duofix szerelőelemek könnyűszerkezetes vagy falazott falba építhetők.

A Geberit Duofix szerelőelemek jóformán minden lehetséges célra alkalmazhatóak. Számos változata végett a mosdókagylók, WC-k, vizeldék, fali vízelvezetők, szerelvények szerelése gyerekjáték. A sínrendszeres, állványos szerkezet révén akár komplett Duofix falak is alkothatók.

A Geberit mosdókagylókhoz, WC-khez, vizeldékhez és bidékhez való Kombifix szerelőelemei tartósan magas üzembiztonságot garantálnak. A WC szerelőelem ezen felül zajcsökkentő készlettel is rendelkezik, amely tompítja a lefolyóvíz áramlásának morajlását, így bátran helyezheti akár a hálószobával közös fürdőszoba falához is.

geberit furdoszoba szaniter 3

Nyomólapok felsőfokon

A Geberit formailag ellenállhatatlan működtetőlapjai nem csak a szemet gyönyörködtetik, de megannyi intelligens funkcióval (szagelszívás, távműködtetés, érintésmentes WC öblítés, falsíkba ágyazott beépítés lehetősége, bedobónyílás vízkezelő tabletta WC-tartályba juttatáshoz) teszik még kellemesebbé és kényelmesebbé a fürdőszobában töltött időt.

Szagelszívás

A Geberit Duo Fresh szagelszívó rendszerének használatával nem kell a WC-csészéből kiáramló szagok miatt aggódnia. A Geberit Sigma40 speciális működtetőlapnak köszönhetően egy gombnyomásra elindítható és leállítható a szagelszívó rendszer, amely közvetlenül a WC-csészéből szívja el a kellemetlen szagokat.

Távműködtetés

Az exkluzív funkciónak számító távműködtető rendszer nagy rugalmasságot biztosít Önnek fürdőszobájában. Ez a kisméretű távműködtető a WC-tartály 1,7 méteres tartományában bárhol szabadon elhelyezhető.

Érintésmentes WC öblítés

A Geberit érintésmentes öblítés funkciója még élhetőbbé varázsolja otthonát. A Sigma80 nyomólapján található káprázatos LED csík meghitt eleganciájával gondoskodik a harmonikus hangulatról.

Falsíkba ágyazott beépíthetőség

A Geberit Sigma60 és Omega60 működtetőlapok tökéletes harmóniát teremtenek az érintkező felületekkel. Az egysíkba hozható felületnek köszönhetően a nyomólapok letisztult eleganciájukkal egybeforrnak környezetükkel.

Bedobónyílás vízkezelő tabletta WC-tartályba juttatáshoz

A Geberit Sigma sorozatába számos olyan működtetőlap tartozik, amelyek használhatóak a vízkezelő tabletták tartályba juttatásához kialakított átszerelő készlettel együtt. A folyamat nagyon egyszerű, nem kell mást tenni, mint lenyitni a nyomólapot és a bedobónyílásba helyezni a használni kívánt tablettát.

geberit furdoszoba szaniter 2

Kiemelt szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Összes szűrés törlése

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Szűrések {{activeFilterCount}}
Szűrések

Kiemelt szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Összes szűrés törlése

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Top termékek

Nincs találat.

Nincs találat.

Utoljára megtekintett termékek

Összehasonlító
{{TRAN('osszehas_osszehasonlito')}}