Termékkategóriák és egyebek
Kosár arrow_drop_down
Kosár tartalma
Üres kosár
Össztömeg:
  kg
Nettó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Bruttó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Kosár megtekintése

Duravit termékek

Duravit kádak és zuhanykabinok - A vágy, hogy összhangban éljünk a környezetünkkel, még sosem volt ilyen erős! A Duravit kádjai és zuhanykabinjai válogatott anyagok felhasználásával és extravagáns, finom luxust sugalló stílusok keverékével nyújtanak visszafogott, de mégis kiemelkedő designt.

Akril - Egy anyag vonzó tulajdonságokkal

Az akril kádak számtalan előnnyel bírnak márvány és acélzománc társaikkal szemben. Az akril egy meleg tapintású anyag, ami pórusmentes és sima felületet garantál. A hófehér csillogó anyag harmonizál a fürdőszobában található többi kerámia tárggyal is, így az egységes design kialakítása is könnyű feladat vele. A burkolható kádak elegánsan kombinálhatóak bútorlapokkal így kapcsolatot teremtve a fürdőszobabútorokkal.

A minőségi anyaghasználat miatt Ön biztos lehet abban, hogy a Duravit akril kádjai UV állóak, megtartják a színüket és rendkívüli tartósságról tanúskodnak. Az akril alapanyagú kádakat nem csak hogy könnyű telepíteni, de rendkívül ellenállóak a hagyományos tisztítószerekkel szemben is.

{{totalCount}} találat
Találat/oldal:
Rendezés:
Nincs találat.
{{ComputedLoadMoreText}}
{{totalCount}} termékből {{dataLength}} darabot már láttál

Találja meg a kedvenc kollekcióját!

A számos kollekció közt bárki megtalálhatja az általa megálmodott forma, kényelem és luxus megtestesítőjét. A konvencionális formáktól kezdve egészen a speciális szögletes és ovális darabokig minden típus fellelhető térbenálló és beépíthető kivitelben egyaránt.

Hidromasszázs rendszer

A Duravit hidromasszázs kádjait használva nem csak a bugyborékoló és zubogó vízben fürdés örömét tapasztalhatja meg, hanem a jótékony utóhatásokat is: a légbuborékok és az áramló víz masszírozó ereje serkenti a vérkeringést. A hidromasszázs kádat használva érezni fogja, hogy az izomfájdalom és a feszültség egyszerűen eltűnik. Mindennapjai könnyebbek és gondtalanabbak lesznek.

Veszélyes csúszós felületek

A Duravit szembeszáll a csúszásveszélyes nedves felületekkel. Célzott intézkedésekkel könnyíti meg a biztonságos mozgást a fürdőszobában. Minden Duravit kád és zuhanytálca kapható csúszásgátló bevonattal is. Az átlátszó bevonat hatásának köszönhetően magabiztosan állhat a lábán a zuhany alatt is!

D-Code

Jó hír mindenkinek, aki szereti a kádját fürdőzésre és zuhanyzásra is használni. A D-Code család négy háttámlás kádat tartalmaz választhatóan lábnál található vagy központi lefolyóval. Így Ön döntheti el, hogy a lefolyó hol nincs útban a fürdőzés vagy zuhanyzás közben.

Durastyle - még nagyobb szabadság

A Durastyle zuhanytálcák és kádak semmi máshoz nem hasonlítható szabadságot biztosítanak használóik számára. A kádak különleges peremmel ellátott formai kialakításuknak köszönhetően a zuhanyzás kellékeit elrejtik a szem elől, így még esztétikusabbá varázsolva a fürdőszoba összhatását. Kaphatóak akril és burkolható kivitelben, akár kényeztető hidromasszázs rendszerrel is!

duravit

Duravit bútorok

A fürdőszobadesign és a Duravit márkanév kéz a kézben jár egymással immár több évszázada. A Duravit fafurnér bútorait kifejezetten fürdőszobai, nedves környezetben történő használatra tervezték. A minőségi anyaghasználatnak köszönhetően a bútorok felülete elegáns, praktikusan, és könnyen tisztán tartható. A tervezők szorosan lezárt élekkel és felületekkel gondoskodtak a vízálló kialakításról.
A fürdőszobában az egységes fa panelek elválaszthatatlan egésszé formálják a pipere polcok, a fali szekrények, a tükör, és a pultba beépített mosdó, összességét.

Tökéletes összhangban a szaniterekkel

A szanitergyártók által kínált fürdőszobabútoroknak meg van az az előnye, hogy a bútort minden téren a szanitereikhez szabták. Méretben, anyagban és színben is tökéletesen harmonizálnak az egy családon belüli darabok, így mindig biztonságosabb választást jelentenek, mintha a bútort és a szanitereket külön gyártóktól válogatja össze.

Több egyéniség, nagyobb kényelem, jobb higiénia

Három trend és három elvárás, ami meghatározza a modern életstílust a fürdőszobában. A Duravit küldetése, hogy ezeket a kívánalmakat valóra váltsa. Ezeknek a céloknak az eléréséhez mérnökei prémium minőségű termékeket fejlesztenek és gyáraikban csúcsminőségű technológiát alkalmaznak.

Duravit: ahol a higiénia, a design és a funkcionalitás találkozik a vásárlók elvárásaival.

A forma követi a funkciót

A Duravit termékei egytől egyig megfelelnek a modern formatervezés Louis Sullivan által lefektetett alaptételének, miszerint a forma követi a funkciót. Legújabb termékeiket nemzetközileg elismert, híres designerekkel együttműködve álmodják meg és fejlesztik folyamatosan. Ezek a termékcsoportok az ő elképzeléseiket tükrözik a modernkori értékekről és gyors tempójú életről.

Az eredmény: Olyan funkcionalista bútorok és szanitercsaládok csoportja, amik a legmagasabb esztétikai elvárásoknak is megfelelnek.

DuraStyle - A mi kedvencünk

Az egyéniség fontos a mindennapi életben. Ez azonban nem azt jelenti, hogy minden eszközt fel kell használni a személyiségünk kifejezésére.
A DuraStyle szanitereket és fürdőszobai berendezéseket egyfajta utánozhatatlanul visszafogott design jellemzi. A szerény megjelenésű magas szekrények túlmutatnak a bőséges tárolóhelyeken és funkciókon. Az ajtók tükörsima, egységes és zárt felülete nincs megtörve fogantyúkkal. A szekrény oldalán kicsit túlnyúló ajtók mégis lehetővé teszik az egyszerű, könnyed nyitást és záródást.

D-Code - Egy megoldás mindenre

A jó design nem minden, de minden jól megtervezett tárgy kellemessé teszi az életet. Különösen igaz ez a rendkívül következetesen megtervezett, jó ár-érték arányú D-Code családra.
A Duravit D-Code-ja egy új komplett fürdőszobai sorozat, a törölközőszárítótól a mosdón keresztül egészen a kádig és a legapróbb kiegészítőkig.

duravit 3

Duravit szaniterek

A higiénia új szintje a fürdőszobában

A HygieneGlaze-zel a Duravit új, hatékony választ ad a wc-kkel és piszoárokkal szemben állított magasabb higiéniai követelményekre. Az innovatív higiénikus kerámiamáz antibakteriális hatású: a baktériumokat és a kórokozókat hatékonyan öli meg.
A HygieneGlaze nem felületi bevonat, hanem a kerámia anyagához hozzáadva a mázzal együtt kerül kiégetésre, így a HygieneGlaze biztosítja a tartós és szinte határtalanul hatékony védelmet. A bonni egyetem Higiéniai és Közegészségügyi Intézete tanúsítványban igazolja a HygieneGlaze 99,9%-os korábban szinte elérhetetlennek tűnő hatékonyságát. A HygieneGlaze a ME by Starck és a P3 Comforts szériák wc-ihez rendelhető.

A perem nélküli wc-k kora

A Duravit Rimless perem nélküli wc-k kimagasló öblítési eredményeket érnek el akár kifejezetten kevés vízzel is. Minden wc modell része egy komplex fürdőszobai kollekciónak, így biztos lehet abban, hogy az Ön által kiválasztott wc-hez megtalálja a formailag tökéletesen illeszkedő egyéb fürdőszobai berendezéseket is a Duravit kínálatában.

Durastyle - A bestseller

Szokatlanul lapos, szokatlanul elegáns. A DuraStyle wc-k külseje által sugallt innovativitás a fedélben és az alatt is megtalálható. A wc-k elérhetőek fali és szabadonálló kivitelben, akár SoftClose lecsapódásgátlós fedéllel is. A DuraStyle kerámiák és a fedelek elegáns egységet alkotnak.

D-Code- A választás a Tiéd

A Duravit fürdőszobákban nem csak a funkcionalitás, hanem az egyéniség és a kényelem is az elsődleges szempontok közé tartozik. A D-Code kollekciója kiváló ár-érték aránya mellett úgy lett kialakítva, hogy bármilyen projekt kivitelezhető legyen vele. Legyen szó több lakásos társasházról, családi házról, vagy szállodáról, a D-Code sugárzó de visszafogott eleganciájával minden esetben kedvező alternatíva.

Természetesen tisztán, természetesen felfrissülve

Semmi sem olyan alapos, higiénikus, természetes és frissítő mint a vízzel való tisztítás. Még WC használat után is: éppen ezért nő egyre inkább a dusch-wc népszerűsége, amely a wc és a bidé szintézise. A SensoWash®-sal a Duravit jelentősen javítja az életminőséget, ezáltal a design, a kényelem és a tisztaság új érzetét határozza meg.

Korlátlan kényelem

A speciális igényekre is megoldás a D-Code család. A termékek ADA változatai kifejezetten úgy lettek formailag és technikailag kialakítva, hogy mozgáskorlátozottak számára is könnyen használhatóak legyenek.

duravit 1

Kiemelt szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Összes szűrés törlése

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Szűrések {{activeFilterCount}}
Szűrések

Kiemelt szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Összes szűrés törlése

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Top termékek

Nincs találat.

Nincs találat.

Utoljára megtekintett termékek

Összehasonlító
{{TRAN('osszehas_osszehasonlito')}}