Termékkategóriák és egyebek
Kosár arrow_drop_down
Kosár tartalma
Üres kosár
Össztömeg:
  kg
Nettó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Bruttó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Kosár megtekintése

Ravak termékek

Ravak - A név kötelez

Életünk megszámlálhatatlan kis és nagy döntésből áll. Nap mint nap Önnek is választania kell a kompromisszumok és kívánságok teljesítése között, az átlagos és egyedi között, olyan között, ami mindenkinek van, és ami csak Önnek. Megelégedhet a többség ízlésével, vagy előnyben részesítheti az egyedi megoldást. Az élete az Ön kezében van!

A fürdőszobai berendezések gyártásával több, mint 20 éve foglalkozó Ravak márkaneve modern, praktikus, az utolsó részletig átgondolt fürdőszobát jelent.

{{totalCount}} találat
Találat/oldal:
Rendezés:
Nincs találat.
{{ComputedLoadMoreText}}
{{totalCount}} termékből {{dataLength}} darabot már láttál

Az elsődleges szempont a használhatóság

Mindannyiunk álma egy eszményi fürdőszoba, de a szépség sosem mehet a használhatóság rovására. A Superbrands díjas Ravak koncepciói és termékei között az Ön fürdőszobájában minden szükséges felszerelés megtalálhatja a helyét, legyen szó szennyestartóról, mosógépről vagy szárítóról.

A design több mint divathóbort

A legtöbben szeretik a meghökkentő formájú kádakat, de a Ravak elsőrendű feladatának a praktikus, magas használati értékkel rendelkező, műszakilag átgondolt, egyszerű és biztonságos kádak gyártását tekinti. Világszerte elismert vezető cseh
és nemzetközi designerekkel dolgozik együtt.

ravak kad csaptelep

A Ravaknál a legjobb alapanyagokból dolgoznak, így hosszú időtartamra tudnak jótállást biztosítani a fürdőkádjaikra. Garantáljuk, hogy Önnek nem lesz gondja a kád vagy zuhanykabin szivárgásával.

Zuhanyzás

A zuhanyzás több mint egy mindennapos fárasztó rutin. Ne váljon a hagyományok rabjává, alakítsa ki megnyugtató pihenőhelyét a saját elképzelése szerint! Egy zuhanyhelyiség sokféleképpen alakítható. Válassza ki az Önnek leginkább megfelelő megoldást, melyet szabadon variálhat a tökéletességig!

Hagyja érvényesülni a kerámiapadló szépségét!

Kedveli a kerámiaburkolatok természetes szépséget és az akril zuhanytálcák univerzális tökéletességét? Méretre szabott zuhanykabinja van, amihez egy átlagos tálca sem passzol?

Akadálymentes fürdőszoba?

Alakítsa ki zuhanykabinja kerámiapadlóját és szereltessen bele minőségi zuhanyfolyókát vagy padlóösszefolyót! Így tökéletes esztétikájú zuhanyt tudhat a magáénak, mely a fürdőszobát légiessé teszi és vizuálisan is egységesíti.

Kényelmes Ravak kád

Egyszer él - miért ne élvezné ki? Szakítson időt önmagára és kényelmes kádjában fürödve örüljön az élet szépségeinek. A legjobb befektetés az, melyet önmagáért tesz. A kádak belső tere a természet egyik alapvető formájából, az ellipszisből indul ki. Ez a forma a biztonság és szabadság érzetét kelti. A RAVAK valamennyi fürdőszobához kínál kádakat. A szűkösebb fürdőkbe illő speciális, kisebb kádaktól kezdve az aszimmetrikus darabokon át, amelyekben akár zuhanyozhat is, egészen a jól bevált, klasszikusig. A Ravak kádak többségére paraván, vagy ajtó szerelhető, így a kádban való zuhanyzás sem lehetetlen. Épp ellenkezőleg, megfelelő paravánnal ellátott kád kiválasztásával tágas zuhanykabint alakíthat ki.

ravak zuhany kad

Kiemelt szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Összes szűrés törlése

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Szűrések {{activeFilterCount}}
Szűrések

Kiemelt szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Összes szűrés törlése

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Top termékek

Nincs találat.

Nincs találat.

Utoljára megtekintett termékek

Összehasonlító
{{TRAN('osszehas_osszehasonlito')}}