Termékkategóriák és egyebek
Kosár arrow_drop_down
Kosár tartalma
Üres kosár
Össztömeg:
  kg
Nettó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Bruttó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Kosár megtekintése

Lazzarini termékek

Lazzarini fürdőszobai radiátorok

A fűtéstechnika alapjaiban változott meg az elmúlt évtizedekben. A magas fokú funkcionalitás és környezettudatosság mellett ezen a téren is előtérbe került az esztétikum. A Lazzarini fürdőszobai radiátorok modern külsejében a legkorszerűbb technológiák rejlenek. Az olasz gyártmányú Lazzarini törölközőszárítós radiátorok választhatóak fehér és króm színben íves és egyenes kivitelben egyaránt.

Az utóbbi években ráadásul a törölközőszárítós radiátorok a fürdőszobákban alkalmazott fűtőtestek piacán a legdivatosabb, és mondhatjuk, hogy a legpraktikusabb fűtési megoldássá váltak. A fürdőszobai design az épületgépészet azon része, amibe rengeteg energiát bele lehet ölni ha megfelelően van kivitelezve és még többet, ha nem. Ugyanakkor egy tisztességesen kivitelezett épületgépészeti és azon belül fűtési rendszerből nem sok minden látszik egy modern épületben.

{{totalCount}} találat
Találat/oldal:
Rendezés:
Nincs találat.
{{ComputedLoadMoreText}}
{{totalCount}} termékből {{dataLength}} darabot már láttál

Kiválóan ötvözi a funkcionalitást az esztétikummal

lazzarini torino design radiator

A modern fürdőszoba egyik legpraktikusabb berendezési tárgya a törölközőszárító radiátor. A Lazzarini design radiátorok nem csak hogy fűtenek, és alkalmasak a nedves törölközők és ruhák szárítására is de mindemellett igazi ékszerei lehetnek a fürdőszobájának!

Elektromos kivitelű modellek

A Lazzarini törölközőszárító radiátorainak három modellje (Capri, Sanremo, Siracusa) elektromos és központi fűtési rendszerhez alkalmas kivitelben is rendelhető.

Olasz design és minőség

Széles forma és méretválasztékuknak köszönhetően a Lazzarini radiátorok között minden fürdőszobába találhat megfelelőt mind méret, mind pedig fűtési teljesítmény tekintetében. Az eltérő méreteikből, arányaikból és elrendezésükből adódóan a Lazzarini radiátorokat a család apraja-nagyja is tudja rendeltetésszerűen használni.

Szigorú minőségi elvárások

A Lazzarini radiátor előállító üzemek szigorú követelményeknek megfelelve a legkorszerűbb technikák alkalmazásával dolgoznak az átlagon felüli termék minőségért. Radiátoraik a legkülönbözőbb nemzetközi szabványoknak felelnek meg. A Lazzarini-nál a gyártási és tervezési folyamatok során kimagasló figyelmet fordítanak a káros környezeti hatások csökkentésére.

lazzarini spinnaker design radiator

A folyamatos kutatásaik és fejlesztéseik kiterjednek a design fenntarthatóságára is. Az ECO-SYSTEM szervezet társalapítójaként a Lazzarini céljaként tűzte ki az élettartam végén a keletkezett ipari hulladék feldolgozását is.

Térelválasztó

A modern élethelyzetek követelményei új szükségszerű funkciókat eredményeznek. Ma már egyre gyakoribb, hogy a fürdőszoba a hálóba nyílik, így a radiátor is új szerephez jut. Bizonyos fürdőszobai radiátorok térelválasztóként is használhatóak. Szerkezetükből adódó jó fényáteresztő tulajdonságuknak köszönhetően jó átlátszóságot és légies osztást biztosítanak a szobabelsőknek anélkül, hogy a szoba eredeti arányosságának érzete elveszne.

Széles választék

A Lazzarini radiátorok tervezésekor az egyik elsődleges szempont a széles választék kialakítása volt mind formailag, mind pedig technikailag. A Lazzarini radiátorok többsége elérhető fehér és króm színben, elektromos és központi fűtési rendszerhez alkalmas kivitelben, íves és egyenes kialakítással számtalan méretben.
A radiátorok csomagban érkeznek, ami tartalmazza a kézi légtelenítőszelepet és a fali tartó konzolokat. További kiegészítőként rendelhető hozzá több fajta Uni LH és Uni SH termosztát fehér, króm és aranyfehér színben.

 

Kiemelt szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Összes szűrés törlése

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Szűrések {{activeFilterCount}}
Szűrések

Kiemelt szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Összes szűrés törlése

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Top termékek

Nincs találat.

Nincs találat.

Utoljára megtekintett termékek

Összehasonlító
{{TRAN('osszehas_osszehasonlito')}}