Termékkategóriák és egyebek
Kosár arrow_drop_down
Kosár tartalma
Üres kosár
Össztömeg:
  kg
Nettó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Bruttó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Kosár megtekintése

Radaway termékek

Találja meg álmai zuhanykabinját!

Legyen a fürdőszobája a nyugalom szigete. A Radaway olyan megoldásokat kínál fürdőszobájába függetlenül attól, hogy kicsi vagy nagy, hogy hosszú vagy négyzet alakú, vagy akár ferde mennyezet is van, melyek lehetővé teszik, hogy kifejezze a saját stílusát. Az Radaway koncepcióiban az esztétikus kialakítás mellett a kényelem és a funkcionalitás sem csorbul.

{{totalCount}} találat
Találat/oldal:
Rendezés:
Nincs találat.
{{ComputedLoadMoreText}}
{{totalCount}} termékből {{dataLength}} darabot már láttál

Töltődjön fel!

A zuhanykabin különleges hely a fürdőszobában, mert ott kap testünk a megnyugtató víz energiájából minden reggel, és este miközben mosdunk. A Radaway tervezőmérnökei azon igyekeznek, hogy az általuk megálmodott termékek, amelyek követik a legújabb piaci trendeket és a funkcionalitást, innovatívak, gyönyörű formájúak, akár egyediek, vonzóak, kényelmesek és könnyen használható zuhanykabinok legyenek.

radaway zuhanykabin

A Radaway zuhanykabinok, zuhanyajtók

és kádparavánok közt mindenki megtalálja álmai darabját. A hagyományos formától a fényűző luxusig, figyelembe véve a rendelkezésre álló teret és a felhasználási igényeket örömtelivé varázsolják a fürdőszoba használatát.

Akár egyedi méretben is

Lehetetlen márpedig nem létezik. Ha már megálmodta, de nem találja a megfelelő méretű vagy kialakítású kabinját, akkor ebben is segítünk. Legyártatjuk a legkülönfélébb kialakításokat is. Legyen az tetőtérben, kádvégben vagy akár még extrémebb helyen.

Easy Clean bevonat

Mint ismeretes, a hálózati hideg és meleg víz ásványi anyagokat, sókat tartalmaz. Ezek az anyagok viszonylag könnyen megtapadnak az üveg felületén a mindennapi használat során.
A legszembetűnőbb lerakódás először az üvegen látszik. A szennyeződések eltávolítása rengeteg munkát, időt igényel és csak nagy nehézségek árán, drága és erős tisztítószerekkel lehetséges.
Az Easy Clean bevonattal rendelkező Radaway termékeknél ez a folyamat a felület simaságából adódóan leegyszerűsödik, ugyanis a hagyományos üveg felületéhez képest, ami tulajdonképpen egy igen porózus és érdes felület, az Easy Clean felület nagyságrendekkel simább.
Ez a tükörsima víztaszító felület meggátolja a víz üvegfelületre való tapadását, ezáltal az optikai mattulást is okozó ásványi anyagok lerakódását. Azon apró vízcseppek, melyek a méretüknél fogva mégis megtapadnak az üveg felületén, könnyedén letörölhetőek egy puha törlőkendővel, mert nincs kémiai kapcsolat az üveg és víz között, ugyanis az Easy Clean védőréteg ezt gátolja.

radaway zuhanykabin 1

Zuhanyfolyóka - divatos és elegáns vízelvezetés

A modern fürdőszobák kedvelt berendezései az épített zuhanytálcák. Ezeknek kötelező kiegészítői a rozsdamentes zuhanyfolyókák, melyek hosszú élettartamot és elegáns megjelenést biztosítanak a fürdőszobájának. A Radaway a szigetelő peremmel ellátott zuhanyfolyókáinak széles választékára 25 év garanciát vállal.
A zuhanykabinok és kiegészítőik, ajtók és zuhanytálcák apró részleteiknek köszönhetően harmonizáló egységet alkotnak. A zuhanykabin pontos beállítását különböző toldóprofilok könnyítik meg, a megfelelő merevítők biztosítják a stabilitást, a zuhanytálcákhoz pedig többféle szifon és tartóláb közül választhat. Minden termék a gyártó által átgondolt logikus egész részét alkotja.

Kiemelt szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Összes szűrés törlése

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Szűrések {{activeFilterCount}}
Szűrések

Kiemelt szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Összes szűrés törlése

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Top termékek

Nincs találat.

Nincs találat.

Utoljára megtekintett termékek

Összehasonlító
{{TRAN('osszehas_osszehasonlito')}}