Termékkategóriák és egyebek
Kosár arrow_drop_down
Kosár tartalma
Üres kosár
Össztömeg:
  kg
Nettó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Bruttó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Kosár megtekintése

Hansgrohe termékek

Szakértelem, ötletek és víziók – 1901 óta - Olyan kényeztető és komfortzónákat szeretne otthonában, melyeket minden érzékével élvezhet? A Hansgrohe segít, hogy fürdőszobája és konyhája a nyugalom szigete legyen. Azért, hogy napja lendületesen induljon – és békés nyugalomban, ellazulva érjen véget. Mert szerelmesek vagyunk a vízbe és mert örömet okoz, ha egy sor tetszetős termékkel kényeztethetjük az embereket, és mert olyan ambíciózusak vagyunk, hogy mindig jobbak akarunk lenni.


Tökéletes forma és funkció: a Hansgrohe-nél mindig is ez volt és ez is marad a mérték. A fürdőszoba úttörője, Hans Grohe és utódai a maguk idejében, 1901 óta hagyományosan mindig egy lépéssel előrébb jártak. Legyen szó az első kézizuhany (1928) vagy a Raindance (2003) feltalálásáról, amely új zuhanykorszakot nyitott.

{{totalCount}} találat
Találat/oldal:
Rendezés:
Nincs találat.
{{ComputedLoadMoreText}}
{{totalCount}} termékből {{dataLength}} darabot már láttál

Mit értünk jó termék és szolgáltatás alatt?

A Hansgrohe számára a „Made in Germany” mindig is a siker receptje volt. A Hansgrohe termékek kerek 80 százalékát Németországban gyártják hat gyáregységben a Fekete-erdőben. A csaptelep- és zuhanygyártó a világ minden kontinensén kereken 130 országba szállít, a forgalom közel 80 százalékát a külföldi értékesítés teszi ki.

A Hansgrohe hű marad a németországi székhelyhez

Felmerül a kérdés, hogy egy nemzetközi szinten ilyen jól teljesítő vállalat miért gyártat még mindig Németországban, holott a világ bármely más szeglete kedvezőbbnek tűnhet. „Mert mi a német szakértelem mellett tesszük le a voksot, és az ígért minőséget nyújtjuk ügyfeleinknek” – hangzik a válasz a Fekete-erdőből.

hansgrohe logis csaptelep

Hansgrohe technológia

AirPower technológia

A víz hatékonyabb felhasználása érdekében előnyben részesítjük a víz és a nagy mennyiségű levegő keverékét. A levegő a sugárkorong teljes felületén áramlik, és összekeveredik a beáramló vízzel. Minden egyes liter vízhez kb. 3 liter levegő kerül felhasználásra. Ennek eredményeképp a cseppek telítettebbek, könnyebbek és lágyabbak lesznek. Állandó értékű vízfogyasztás mellett növekszik az élvezet – ezáltal nagyobb hatásfokot, kellemesebb zuhanyélményt biztosít.

HansGrohe WELL – Water Efficiency Label

Az európai WELL címke azt jelzi, hogy egy csaptelep vagy zuhany mennyire víz- és energiatakarékos (A-D kategória). Az “A” kategória az erőforrásokkal való leghatékonyabb gazdálkodást jelzi.


A Hansgrohe AG a szanitergyártók körében elsők között vizsgáltatta be négy termékét, és minden esetben a legjobb osztályzatot hozta el. A Hansgrohe népszerű termékei, a Focus, Talis és Metris csaptelepek, illetve a Crometta 85 Green kézizuhany is WELL “A” kategória besorolást kaptak.

QuickClean - Vízkőtlenítés egy mozdulattal

Mésztartalmú víz, szennyeződés, tisztító-szerek: a csaptelepeknek és zuhanyoknak sok mindent ki kell bírniuk. A QuickClean technológiával a maradványok egy szempillantás alatt eltüntethetők. Mert a Hansgrohe rugalmas szilikon gömbökkel látta el csaptelepeinek levegőztetőit és zuhanyainak vízsugár fúvókáit. Így a szennyeződések és a vízkő egyszerűen letörölhető. További előnyök: a vízkőmentes, ápolt termékek hosszabb ideig maradnak működőképesek.

hansgrohe zuhanyrendszer

 

Kiemelt szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Összes szűrés törlése

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Szűrések {{activeFilterCount}}
Szűrések

Kiemelt szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Összes szűrés törlése

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Top termékek

Nincs találat.

Nincs találat.

Utoljára megtekintett termékek

Összehasonlító
{{TRAN('osszehas_osszehasonlito')}}