Termékkategóriák és egyebek
Kosár arrow_drop_down
Kosár tartalma
Üres kosár
Össztömeg:
  kg
Nettó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Bruttó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Kosár megtekintése

Hajdu termékek

A gyártás filozófiája - A HAJDU Hajdúsági Ipari Zrt. a fogyasztók megújuló igényeit korszerű, rendszerelvű, jó minőségű és környezetbarát háztartási készülékekkel kielégítve, a családok természetes segítőtársa évtizedek óta.

A HAJDU célja a termékekhez hűséges európai vevők igényeinek teljes körűen megfelelni. A háztartásokban már bevált termékeik legfontosabb jellemzőjének azok jó minőségét, kiváló megbízhatóságát, szolgáltatásai erősségeinek a széleskörű és biztos szerviz- és pótalkatrész ellátást tekintik. A HAJDU számára fontos szempont a környezet természetes értékeinek megóvása, és a környezet terhelésének minimalizálása is.

{{totalCount}} találat
Találat/oldal:
Rendezés:
Nincs találat.
{{ComputedLoadMoreText}}
{{totalCount}} termékből {{dataLength}} darabot már láttál

Állandóan magas minőség

A kiváló minőség folyamatos megtartását, és annak állandó fejlesztését biztosítja az évenkénti rendszerauditokon, és a különböző termékjóváhagyásra akkreditált hazai és külföldi vizsgáló intézetek (TÜV, VDE, LCIE, stb.) rendszeres, helyszíni gyártásellenőrzési felülvizsgálatain való kiváló megfelelés.

Hajdu bojler - vízmelegítő készülékek

A HAJDU bojler és vízmelegítő készülékek háztartási, kommunális, ipari használati melegvíz-igény kielégítésére szolgálnak. A rendkívül széles választékuknak köszönhetően szinte minden igényhez választható optimálisan megfelelő készülék. A zártrendszerű tárolós vízmelegítők tartálya acéllemezből készül, a korrózió elleni védelmet speciális tűzzománc bevonat és magnézium aktívanód biztosítja. Ezek a készülékek több vízvételi hely illetve zuhanyzós csaptelepek ellátására alkalmasak.


A szabadkifolyású készülékek egy vízvételi helyet tudnak ellátni, tartályuk műanyag, csak a velük szállított speciális csapteleppel együtt üzemeltethetők. A készülékek hőszigetelése a 30–300 literes űrtartalomig freonmentes, kemény poliuretánhab, az 5–10 literes űrtartalmúaknál polisztirol hab.

hajdu bojler

Kiemelt szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Összes szűrés törlése

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Szűrések {{activeFilterCount}}
Szűrések

Kiemelt szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Összes szűrés törlése

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Top termékek

Nincs találat.

Nincs találat.

Utoljára megtekintett termékek

Összehasonlító
{{TRAN('osszehas_osszehasonlito')}}