Termékkategóriák és egyebek
Kosár arrow_drop_down
Kosár tartalma
Üres kosár
Össztömeg:
  kg
Nettó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Bruttó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Kosár megtekintése

Kludi termékek

KLUDI csaptelep és zuhanyszett

A Kludi világa a víz értékéről és használatáról szól emocionális és funkcionális értelemben is. A víz a legfontosabb élelmiszerünk, a meleg víz előállítása és felhasználása pedig jelentős energia szükséglettel bír - két ok, amiért a KLUDI szerint a vízzel takarékoskodni kell.

Funkciók mindenek előtt

A Kludi csaptelep összetett és bonyolult termék, melynek minden nap az Ön legmagasabb igényeinek kell megfelelnie. A speciális eco-perlátoroknak köszönhetően a KLUDI csaptelepek rendkívül víztakarékosak, miközben nem csökkentik a felhasználó kényelmét. A vízsugár a hozzákevert levegőnek köszönhetően optikailag ugyan-olyan széles marad, a csaptelep mégis akár negyven százalékkal kevesebb vizet folyat el.

{{totalCount}} találat
Találat/oldal:
Rendezés:
Nincs találat.
{{ComputedLoadMoreText}}
{{totalCount}} termékből {{dataLength}} darabot már láttál

Még nagyobb a tér és a kényelem a fürdőszobában

Sokan nem csak kézmosásra használják a mosdót. Számukra még többet nyújthatnak az ergonomikusra tervezett KLUDI csaptelepek. A rejtett funkcióik olyan hozzáadott értéket képviselnek, amit Ön a mindennapjai során előszeretettel fog kihasználni.

A “több tér” koncepció termékei magasan ívelt, különböző formájú kifolyói megkönnyítik a locsolókannák, kisebb vödrök feltöltését, de akár a mosdónál történő hajmosást is lehetővé teszik.

kludi csaptelep

Arányokkal kapcsolatos elvárások

Egy minőségi csaptelep arányai harmonizálnak a hozzá tartozó szaniterrel, legyen szó mosdóról, kádról, vagy bidéről. Így elvárható, hogy a mosdócsap gyorsan és egyszerűen beszerelhető legyen, vagy hogy a kádtöltő- és zuhanycsap befolyójából kényelmesen lehessen megtölteni a kádat.

Elektronikus működtetésű Kludi csaptelepek

Ha nincs szabad kezünk, nehézséget okozhat a csap megnyitása. A KLUDI szenzortechnológiája, lehetővé teszi a konyhai csaptelep érintés nélküli működtetését. Az intelligens szenzor kizárja a véletlen használatot. Elegendő a kezünket az érzékelési tartományba tartani, és a víz máris folyik.

Bajonettzár

Kellemesebb környezetet biztosít, ha a mosogató feletti ablaknak köszönhetően munka közben a panorámában gyönyörködhetünk. Az ablakszárny nyitásakor azonban a mosogatócsap kifolyója útban van, így a szellőztetés, vagy az ablakpucolás nehézkesnek bizonyul. A bajonettzár használatával a csaptest egy mozdulattal elfektethető, és az ablak újból nyithatóvá válik.

Kihúzható kifolyó

Rugalmasság mindenekelőtt - ez a konyhai csaptelepekre is igaz. A kihúzható kifolyó megnöveli a csaptelep hatósugarát, megkönnyíti a mosogató takarítását, illetve a nagyobb edények megtöltését, ha azok nem férnének a csap alá. A legjobb minőségű alapanyagból készült gégecsőre erősített ellensúlynak köszönhetően a kifolyó egyenletesen, könnyedén, szinte magától siklik vissza eredeti helyzetébe a kifolyószárba.

Alacsonynyomású rendszerhez csatlakoztatható csaptelepek

Gyakran előfordul, hogy kisbojler, vagy átfolyós vízmelegítő biztosítja a meleg vizet a mosogatáshoz, mivel a központi vízmelegítő túl messze található. Ilyen esetben speciális, alacsony nyomású rendszerhez csatlakoztatható csaptelepre van szükség. Ennek a megoldásnak nagy előnye, hogy viszonylag könnyen kialakítható, és gazdaságos, miközben a helyszínen állítja elő a szükséges meleg vizet.

Kludi csaptelepeinket és zuhanyszetteinket keresse szaküzleteinkben!

kludi konyhai csaptelep

Kiemelt szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Összes szűrés törlése

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Szűrések {{activeFilterCount}}
Szűrések

Kiemelt szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Összes szűrés törlése

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Top termékek

Nincs találat.

Nincs találat.

Utoljára megtekintett termékek

Összehasonlító
{{TRAN('osszehas_osszehasonlito')}}