Termékkategóriák és egyebek
Kosár arrow_drop_down
Kosár tartalma
Üres kosár
Össztömeg:
  kg
Nettó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Bruttó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Kosár megtekintése

Immergas termékek

Immergas kazán - Sikertörténet a gázkazán gyártásban

1964. február 5-én, Brescello-ban három férfi valóra váltotta az álmát, és megalapították az Immergas céget. Abból az elhatározásból hozták létre az akkor még csak egy garázsban működő céget, hogy olyan kazánokat és fűtőberendezéseket gyártsanak, melyek hosszú időn át teszik jobbá és kényelmesebbé az életüket. Pár évvel ezután ugyanez a három ember, a gázhasználat elterjedésekor felismerte a benne rejlő lehetőséget, és végül a gázkazánok gyártására szakosodtak, mely mind a mai napig az IMMERGAS fő profilja.


Ma az Immergas több száz szakembere ugyanolyan lelkesedéssel és eltökéltséggel, ugyanezért dolgozik nap mint nap. Elkötelezettségüket és szakértelmüket a folyamatos megújulás fényében adják tovább azoknak, akik az Immergas termékek értékesítéséhez, telepítéséhez és javításához járulnak hozzá.

{{totalCount}} találat
Találat/oldal:
Rendezés:
Nincs találat.
{{ComputedLoadMoreText}}
{{totalCount}} termékből {{dataLength}} darabot már láttál

Hibátlan működés, teljes körű rendszergarancia

A gázkazán hibátlan működésének elengedhetetlen feltétele a megfelelően megválasztott és kivitelezett égéstermék-elvezetési rendszer. A teljes körű rendszergarancia nyújtotta előnyök kiaknázásához ajánljuk figyelmébe az Immergas gyári, kazánjaival együtt tanúsított égéstermék-elvezető rendszereit. Az Immergas gázkazánjaira érvényes 5 évre szóló jótállását természetesen akkor is élvezheti, ha az égéstermék-elvezetéséhez más gyártó termékét választja.

Mik az Immergas kazán készülékek gyári tartozékai?

Az Immergas kazán csomagja minden esetben tartalmazza a készüléken kívül a jótállási jegyet, a szervizlistát, a magyar- vagy többnyelvű felhasználói leírást, valamint gázkészülékek esetében kiegészítőket a falra történő rögzítéshez.

Energiahatékony

A kondenzációs technika a füstgáz visszahűtésén alapszik, mielőtt az eltávozna, és a levegőbe kerülne. A hűtési folyamat eredményeként a füstgáz vízgőz tartalma kicsapódik – azaz lekondenzálódik – és hőtartalmának nagy része visszakerül a fűtési rendszerbe. Ezt az úgynevezett rejtett hőt a kéményen elveszítjük egy hagyományos kazán esetében.

A kondenzációs technikával működő kazánok tehát jóval hatékonyabban működnek, mint a hagyományos kazánok, így energiát takaríthatunk meg velük.

Magas hatásfok

Kiemelkedően jó hatásfokot a kazánok az alacsony hőmérsékletű fűtések alkalmazása (mint a padló-, fal, vagy mennyezet-fűtés) esetén biztosítanak, így akár 30%-os energia-megtakarítás is elérhető.
A magas hatásfoknak köszönhetően a leggazdaságosabban üzemelő készülékek közé tartoznak, és a legjobb minősítésekkel rendelkeznek.

Gazdaságos

A fent említett működési elv biztosítja, hogy a hatékony energia felhasználás következtében kevesebb gázt is fogyasztanak, bármilyen fűtési rendszer esetében.

Környezetkímélő

A speciális égőfej lehetővé teszi, hogy a szennyezőanyag kibocsátás csökkenjen. Ilyenek a szén-monoxid és a különböző nitrogén-oxidok, melyek a légszennyezésért leginkább felelősek.

Kondenzációs kazánjaik jóval kevesebb károsanyagot bocsátanak ki, mint amennyi a legjobb minősítésű 5. osztályhoz szükséges, így ezek a leginkább környezetkímélő készülékek.

immergas

Immergas hibrid és integrált fűtési rendszerek

Az igazi csapatjátékosok

A jól megszokott Immergas minőség ma már túlmutat a gázkészülékek széles palettáján. Az új fűtési és/vagy hűtési technológiák képesek kiváltani vagy kiegészíteni az eddig alkalmazott megoldásokat, legyen szó új építésről vagy korszerűsítésről.
A hibrid rendszerek olyan megoldásokat kínálnak korunk kihívásaira, melyek teljes elektronikai és hidraulikai előkészítésükkel gyárilag tartalmazzák a megújuló és hagyományos energiaforrások felhasználását vagy annak lehetőségét. A felhasználók elképzeléseit szem előtt tartva a szakemberek szinte szabadon vegyíthetik a gázüzemű kazánok, a különböző hőszivattyúk, a napkollektoros és a napelemes rendszerek használatát.
Moduláris felépítésük lehetővé teszi meglévő fűtési és/vagy hűtési rendszerek bővítését a megújuló energiákat hasznosító berendezésekkel, vagy új építés esetén a rendszerek folyamatos fejlesztését lépésről-lépésre.

Megfelelés az új irányelveknek

Az épületekkel és a fenntartásukkal kapcsolatos követelmény-rendszer folyamatosan változik. Egyre szigorúbb előírások vonatkoznak az új építésekre és a meglévő épületben alkalmazható fűtésekre, valamint használati melegvíz előállításra Többségük célja a mindennapok energia felhasználásának csökkentése, és a megújuló energiák egyre hatékonyabb kihasználása. A lakossági megoldások terén az Immergas fűtési, hűtési és használati melegvíz előállító rendszerei könnyedén teljesítik az új uniós és hazai szabályozások által érintett elvárásokat, és lényegesen csökkentik a fenntartási költségeket, miközben maximális kényelmet biztosítanak télen-nyáron.

A hibrid rendszer

A jól megszokott Immergas minőség ma már túlmutat a gázkészülékek széles palettáján. Az új fűtési és/vagy hűtési technológiák képesek kiváltani vagy kiegészíteni az eddig alkalmazott megoldásokat, legyen szó új építésről vagy korszerűsítésről.
A hibrid rendszerek olyan megoldásokat kínálnak korunk kihívásaira, melyek teljes elektronikai és hidraulikai előkészítésükkel gyárilag tartalmazzák a megújuló és a hagyományos energiaforrások felhasználását vagy annak lehetőségét. A felhasználók elképzeléseit szem előtt tartva a szakemberek szinte szabadon vegyíthetik a gázüzemű kazánok, a különböző hőszivattyúk, a napkollektoros és a napelemes rendszerek használatát.

Moduláris felépítésük lehetővé teszi meglévő fűtési és/vagy hűtési rendszerek bővítését a megújuló energiákat hasznosító berendezésekkel, vagy új építés esetén a rendszerek folyamatos fejlesztését lépésről-lépésre.

Megtérülő beruházás

Ezen rendszerek alkalmazása nem csak az életét könnyítik meg a fenntartási és az üzemeltetési költségek alacsonyan tartásával. A velük elérhető kiemelkedően jó hatékonyság az adott ingatlan értékét is jelentősen megnövelik azáltal, hogy azok energiahatékonysági mutatóját illetve besorolását is javítják.

Integrált rendszerek

Az Immergas levegő-víz hőszivattyúk önálló egységként is és integrált rendszerként is üzemeltethetők (pl.: gázkazánnal, napkollektoros vagy napelemes rendszerekkel): ezek a rendszerkialakítások lehetővé teszik a maximális megtakarítás elérését a különféle energiatermelő rendszereknél.

Immergas kazán és integrált rendszerek választásához keresse szakértőinket!

Kiemelt szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Összes szűrés törlése

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Szűrések {{activeFilterCount}}
Szűrések

Kiemelt szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Összes szűrés törlése

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Top termékek

Nincs találat.

Nincs találat.

Utoljára megtekintett termékek

Összehasonlító
{{TRAN('osszehas_osszehasonlito')}}