Termékkategóriák és egyebek
Kosár arrow_drop_down
Kosár tartalma
Üres kosár
Össztömeg:
  kg
Nettó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Bruttó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Kosár megtekintése

Grundfos termékek

Grundfos szivattyú - A Grundfos egyike a világ vezető szivattyú gyártóinak. Éves szinten körülbelül 16 millió darab szivattyút is legyártanak. A Grundfos egyedülálló minősége és innovációja garantálja Önnek a rendkívüli megbízhatóságot szivattyúinál.

A Grundfos szivattyú egyedülálló megoldásai segítenek a szivattyús feladatok elvégzésében. Ivóvíz ellátásuk a falvaktól kezdve egészen a felhőkarcolókig nyúlik. Segítséget nyújtanak a világon mindenütt keletkező szennyvíz kezelésében.

{{totalCount}} találat
Találat/oldal:
Rendezés:
Nincs találat.
{{ComputedLoadMoreText}}
{{totalCount}} termékből {{dataLength}} darabot már láttál

Fenntarthatóság

A Grundfos vállalatnál mindegy hogy termékről, emberről vagy partnerségről van szó, mindegyiknél fontos a fenntarthatóság, hiszen minden területet behálóz. Víz- és energiahatékony megoldásokat hoznak létre, hogy helyi és globális szinten is kiemelkedjenek.

Energiatakarékosság

A Grundfos vállalat már oly sok éve fáradhatatlanul dolgozik a szivattyúk hatékonyságának növelésén, az energiafelhasználás csökkentésén. Egyik ilyen innovatív gyümölcse a BlueFlux motortechnológia és az ALPHA2 szivattyúcsalád.

Széles Grundfos termékpaletta

  • Lakosság és a háztartások számára készült termékek (szivattyúk, házi vízellátás és szennyvízelvezetési termékek, nyomásfokozó berendezések)
  • Középületek és közintézmények számára készült termékek (fűtési keringető-, hűtési keringető-, tűzivíz rendszerek szivattyúi és vízellátás-nyomásfokozó berendezések)
  • Közművek és ipar számára készült termékek (vízellátási búvárszivattyúk, nyomásfokozó-, szennyvíz-, ipari folyamat-, vegyszeradagoló-, környezetvédelmi-, speciális kialakítású-, élelmiszeripari folyamat szivattyúk, komplett fertőtlenítő rendszerek) 

grundfos szivattyu

Kiemelt szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Összes szűrés törlése

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Szűrések {{activeFilterCount}}
Szűrések

Kiemelt szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Összes szűrés törlése

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Top termékek

Nincs találat.

Nincs találat.

Utoljára megtekintett termékek

Összehasonlító
{{TRAN('osszehas_osszehasonlito')}}