Barion Pixel
×

Elérhetőségek

Webáruház: +36 1 / 466-7315
1116 Budapest, Kondorosi út 5/a. + 36 1 / 208-2342
1239 Budapest, Péter Apostol utca 3. + 36 30 / 950-9078
2030 Érd, Fehérvári út 63-65. + 36 23 / 520-788

« KÉSZLETKISÖPRÉS

 

Kedves Vásárlóink!

Elindult hatalmas készletkisöprő akciónk! Számos termékünket leáraztuk, keresse hétről hétre bővülő outlet kínálatunkat! 
* A készlet erejéig!

outlet kategoria

 OUTLET

A gyártó termékei

 A FONDITAL gyár fűtési rendszerek komplett palettáját kínálja, öntött és a préselt alumínium radiátorokat, ventilátoros konvektorokat, elektromos radiátorokat, fali- és álló gázkazánokat, napkollektorokat és fotovoltaikus paneleket. Minden termék alapos és mindenre kiterjedő tesztelésen, illetve gyártás közbeni és utáni minőség-ellenőrzésen esik át, ami garantálja a termékek kiváló minőségét.

A FONDITAL gyár az 1970-es évektől kezdve a fűtési piac meghatározó szereplője, akire bátran támaszkodhatnak a régi és új ügyfelek. A fűtéstechnikában betöltött jelentős szerep ellenére a Fondital gyár nem állt meg a fejlesztésekkel. Folyamatos innovációval és új termékek fejlesztésével igyekszik megfelelni a változó felhasználói igényeknek. Ezzel el is érkeztünk a Fondital gyár és a kizárólagos magyarországi forgalmazó, a Vivaco Kft. legfőbb céljához.

fondital marka eliras 3

Gázkészülék-gyártás

egyen szó helyiségek egyedi fűtéséről, családi házról, vagy ipari létesítményről a Fondital termékválasztékában biztosan megtalálja az Ön számára legkedvezőbb megoldást. A Fondital gázkészülékek a cégcsoport legújabb gyáregységében készülnek, hogy a világ minden pontjára eljuttassák a cég jó hírnevét. A Fondital hosszú távú stratégiája, hogy magas műszaki színvonalú, könnyen kezelhető, esztétikus és megbízható gázkészülékeket biztosítson ügyfelei számára. A folyamatos kutatás és fejlesztés eredményeként a gyár a legmagasabb minőségi követelménynek és minden érvényben lévő Európai Uniós szabványnak megfelel.

A gázkészülékek két fő csoportra bonthatóak:

 • energiatakarékos konvektorok (2,8 kW-tól 6,1 kW-ig)
 • gázkazánok (12 kW-tól 3,5 mW-ig)

A két fő cél: minőség, megbízhatóság

A Fondital készülékek csak kiváló minőségű alkatrészek felhasználásával készülnek. A főalkatrészek vonalkóddal vannak ellátva a könnyebb beazonosíthatóság végett. A hosszú távú megbízhatóság fontos szempont, ezért nemcsak a készülékek fejlesztésekor kerül sor különféle tesztelésre, hanem a sorozatgyártáskor is. A gyártási folyamat szigorú ellenőrzése az alábbiakból áll:

 • mielőtt a késztermék lekerülne a gyártósorról, feltöltik, nyomáspróbázzák, tesztelik, minden főalkatrészt kipróbálnak
 • a készüléket beszabályozzák a célországban használatos gáztípusra
 • optimalizálásra kerül a működésük
 • bizonyos időközönként a sorozatgyártásból kiemelnek egy-egy készüléket, melyeket az épület alatt elhelyezkedő laborban tartós tesztnek vetnek alá.

Mindezeknek köszönhetően a Fondital készülékek meghibásodási aránya 1% alatt van, így bátran mondhatjuk, hogy a legmegbízhatóbb készülékek közé tartozik.

Kondenzációs technológia

Környezetünk védelme és az energiatakarékos üzemeltetés érdekében a Fondital megalkotta a Condensing sorozatú fali gázkészülékeket (Antea, Formetera, Itaca, Nias, Giava, Madeira kis- valamint Tahiti nagykazánok) fűtésre és használati meleg-víz készítésre. A kondenzációs technológia révén olyan magas hatásfok érhető el, amely a hagyományos gázkészülékek esetében nem valósítható meg, ezzel csökkentve mind a fűtési költséget, mind a szennyezőanyag kibocsátást.

Kellemes meleg és ezzel együtt alacsony gázszámla nem elérhetetlen többé a Fondital kondenzációs technológia révén. A kondenzációs készülékek égésterében a fűtési igénynek megfelelően előkevert levegő-gáz keveréket égetünk el. A változó fordulatszámú ventilátornak köszönhetően a mindig csak annyi levegő keveredik a gázhoz, amennyi a gáz tökéletes égéséhez szükséges. A nagy hőátadó felülettel rendelkező rozsdamentes acél hőcserélőnek köszönhetően a lehető legtöbb hőt nyerjük ki a füstgázból, amely alacsony hőmérsékleten távozik a készülékből. Mindezeknek köszönhetően a Fondital kondenzációs készülékek kiemelkedő hatásfokkal működnek, miközben rendkívül alacsony a szennyezőanyag-kibocsátásuk.               

Az optimális kihasználtság érdekében a kondenzációs készülékeket külső hőmérséklet-érzékelővel felszerelve, időjárásfüggő szabályzással kiépítve ajánljuk használni. Ebben az esetben a készülék automatikája a mért külső hőmérséklet, és a beállított helyiség hőmérséklet alapján automatikusan módosítja a fűtővíz hőmérsékletét. Ezzel a megoldással biztosíthatjuk az optimális működését és a maximális energia-megtakarítást.

fondital marka eliras 2

Radiátor-gyártás

A fűtéstechnikán belül a radiátorgyártásra tekint legmesszebbre a Fondital múltja. A több mint negyvenéves tapasztalat eredményeként Európa vezető alumínium radiátorgyárává nőtte ki magát. Palettáján mára számos különböző formavilágot képviselő alumínium radiátor található (mint például a Solar, a Blitz, a Calidor, a Sahara, a Scirocco), amelyek közös vonása az alumínium alapanyagnak köszönhető magas komfortérzet.  

Miért válasszunk alumínium radiátort?

Az emelt hőteljesítménynek köszönhetően költséghatékonyan működtethető radiátorok nem csak esztétikus látványt nyújtanak, hanem maximális komfortot is biztosítnak - még alacsony hőmérsékletű fűtővíz esetén is. 

Főbb előnyök:

 • Rendkívül széles paletta
 • Költséghatékony működés
 • Maximális komfortérzet
 • Nagy hőleadás, alacsony hőtehetetlenség
 • Kis tömeg (egyszerű szállítani és szerelni)
 • Központi- és távfűtési rendszerek esetén egyaránt ideális
 • A fűtés indításakor rendkívül gyorsan reagál és nagyon hamar felfűti a helyiséget
 • Az alacsony hőmérséklettel üzemelő, modern fűtési rendszerek tökéletes hőleadói
 • A tagosítható radiátorok gyárilag 3-tól 14 tagig vannak előreszerelve, de a tagok száma igény szerint csökkenthető, vagy növelhető 30 tagig
 • A tagosítható fűtőtestek beépített szelepes változatban is megvásárolhatóak
 • Egyszerű rögzítési lehetőség
 • Extrém teherbírás, kiváló minőség
 • 100%-ban újrahasznosítható alapanyagból készül
 • 10 év garancia (Aleternum esetén 20 év) 

Öt lépés a minőségért:

A tagosítható alumínium radiátorok gyártásának folyamata öt fő lépésből tevődik össze:

1. Présöntés

2. Mechanikus tisztítás

3. Kémiai úton történő felületkezelés és mosás

4. Anforézises eljárással történő felületkezelés, majd az 1. réteg felvitele festékfürdőbe mártva

5. Festékréteg felvitele porfújással               

A Fondital tagosítható radiátorok fő előnye a korrózióállóság és a magas üzemi nyomás. ezek a fűtőtestek 16 bar üzemi nyomásig használhatóak, a gyárban pedig minden radiátor 24 bar-on van nyomáspróbázva - a repedési nyomás pedig 60 bar felett van.

fondital marka eliras 1

Várható szállítás: 3 munkanap
Várható szállítás: 3 munkanap
Várható szállítás: 3 munkanap
Várható szállítás: 3 munkanap
Várható szállítás: 3 munkanap
Várható szállítás: 3 munkanap
Várható szállítás: 3 munkanap
Várható szállítás: 3 munkanap
Várható szállítás: 3 munkanap
Várható szállítás: 3 munkanap
Várható szállítás: 3 munkanap