Barion Pixel
« KÉSZLETKISÖPRÉS

 

Kedves Vásárlóink!

Elindult hatalmas készletkisöprő akciónk! Számos termékünket leáraztuk, keresse hétről hétre bővülő outlet kínálatunkat! 
* A készlet erejéig!

outlet kategoria

 OUTLET

A gyártó termékei

GLORY kézfertőtlenítő

A Glory termékei számos helyzetben segítséget nyújtanak a megfelelő tisztaság megtartására. A Glory kézfertőtlenítő gél lehetőséget nyújt a higiénia megteremtésére akkor is, ha éppen nincs a közelben víz és/vagy szappan. Legújabb márkája közvetlen az egyedülálló természeti kincsnek számító Holt-tenger partvidékéről érkezett.

Kézfertőtlenítők

A Glory kézfertőtlenítő terméke gomba, baktérium és vírusölő alkoholos gél, amely rögtön, víz és szappan nélkül használható. A benne található alkohol tartalomnak köszönhetően tökéletesen fertőtleníti és tisztítja meg a kezet, ugyanakkor kézkímélő. Különböző illatokban és kiszerelésekben kapható, amelyek frissítőhatást biztosítanak. Gyermekek és felnőttek egyaránt használhatják.

Higiénikus termékpalettája

A Glory termékskálájába tartoznak a higiéniás termékek (kézfertőtlenítő, folyékony szappan és tusfürdő, golyós dezodorok, ultrahang gél), sport- és masszázs krémek, szájápoló termékek, lábápoló termékek, kozmetikai termékek, valamint a Holt-tengeri termékek.

 

glory folyekony szappan 1200x650

Várható szállítás: 3 munkanap
Várható szállítás: 3 munkanap
Várható szállítás: 3 munkanap