Barion Pixel

Elérhetőségek

Webáruház: +36 1 / 466-7315
1116 Budapest, Kondorosi út 5/a. + 36 1 / 208-2342
1239 Budapest, Péter Apostol utca 3. + 36 30 / 950-9078
2030 Érd, Fehérvári út 63-65. + 36 23 / 520-788

« Kiemelt ajánlataink

Kedves Vásárlóink!

Bemutatjuk az ARISTON elektromos vízmelegítőit, a Velis EVO családot. - maximális megtakarítás és totális komfort!
Gyors vízmelegítő, össze-téveszthetetlen olasz designnal. A dupla tartály technológia gyorsabban melegíti a vizet, és az Eco Evo funkció megjegyzi a felhasználó napi szokásait. A Velis Evo villanybojler elérhető 50, 80 és 100 L kivitelben. Lágy, gördülékeny vonalvezetés amely harmonikusan illeszkedik fürdőszobája már meglévő bútoraihoz, berendezéseihez. Megnövelt tartósság a SMART öntisztító fűtőelemnek, a titánium tartalmú belső tartálynak köszönhetően. ABS biztonsági védelem energia vagy víz kimaradás esetén.

Ariston Velis EVO vízmelegítők

A gyártó termékei

Kaldewei kád

A Kaldewei kád és fürdőszobai termékek az érzékenység és az értelem szimbólum jegyeit viselik magukon. A cég mindig időtlenül szép fürdőszobai tárgyakat állított és állít elénk. Az igényes esztétikai tulajdonságok mellett nagy funkcionális hozzáadott értékkel bíró, átfogó, intelligens és előretekintő rendszermegoldásokat kínál. A Kaldewei termékpalettáján többek között mosdókagylók, zuhanytálcák és fürdőkádak találhatóak. A számos, formavilágban gazdag változatok között mindenki megtalálja a maga igényeinek megfelelőt.

kaldewei kad 1200x600

Minimalista design

A Kaldewei fürdőszobai termékek letisztult megjelenése, minimalista designja könnyedén harmonikus hangulatot teremt minden fürdőszobai környezetben.

Easy-clean réteg

Az Easy-clean réteg elérhető minden Kaldewei kád felületen és zuhanytálcán. A zománcbevonat rétegnek köszönhetően a vízcseppek nem tapadnak meg a felületeken, egyszerűen gördülnek le a sima üvegkeménységű felületekről a szennyeződésekkel és a vízkővel együtt.

Ellenálló felület

A Kaldewei speciális üvegszilárdságú felülete ellenáll még az apró karcolásoknak is, amit mi sem bizonyít jobban, mint a vállalat által ígért 30 éves garancia vállalása. A zománcozott acél kádak és zuhanytálcák tisztítása idő és pénztárca barát, hiszen takarításukhoz elegendő egy nedves, puha törlőkendő, amely után a rászáradt nyomokat örökre elfelejtheti.

Hőálló

Az égő, gyúlékony tárgyak nem hagynak nyomot a termékek felületein, így egy gyertyafényes fürdőzés sem jelenthet gondot.

Vegyszer ellenálló

A fürdőszobában használat fürdőadalékok, tisztítószerek vegyszerállóságuknak köszönhetően nem tudnak kárt tenni a Kaldewei termékeiben.

Szigetelés és hatásvizsgálat

A Kaldewei acél zománcbevonattal felruházott fürdőszobai termékei sokkal ellenállóbbak a különböző mechanikai igénybevételeknek, mint az akril anyagból készült konkurens termékek.

Stabil hőmérséklet

A hőmérsékleti ingadozások által okozott repedezéseket elfelejtheti, hiszen a Kaldewei acél zománc ellenáll a különböző hőmérsékleti ingadozásoknak.

UV ellenálló

A Kaldewei acél zománccal rendelkező termékei UV ellenálló tulajdonsággal rendelkeznek, így sárgulás nélkül őrzik meg eredeti színüket.

100 %-os fenntarthatóság

A Kaldewei vállalat különös figyelmet fordít környezetére termékei előállítása során. A gyártás során felhasznált természetes anyagok teljes mértékig újrahasznosíthatóak.

Várható szállítás: 3 munkanap
Várható szállítás: 3 munkanap
Várható szállítás: 3 munkanap
Várható szállítás: 3 munkanap
Várható szállítás: 3 munkanap
Várható szállítás: 3 munkanap