Barion Pixel
« KÉSZLETKISÖPRÉS

 

Kedves Vásárlóink!

Elindult hatalmas készletkisöprő akciónk! Számos termékünket leáraztuk, keresse hétről hétre bővülő outlet kínálatunkat! 
* A készlet erejéig!

outlet kategoria

 OUTLET

A gyártó termékei

Kaldewei kád

A Kaldewei kád és fürdőszobai termékek az érzékenység és az értelem szimbólum jegyeit viselik magukon. A cég mindig időtlenül szép fürdőszobai tárgyakat állított és állít elénk. Az igényes esztétikai tulajdonságok mellett nagy funkcionális hozzáadott értékkel bíró, átfogó, intelligens és előretekintő rendszermegoldásokat kínál. A Kaldewei termékpalettáján többek között mosdókagylók, zuhanytálcák és fürdőkádak találhatóak. A számos, formavilágban gazdag változatok között mindenki megtalálja a maga igényeinek megfelelőt.

kaldewei kad 1200x600

Minimalista design

A Kaldewei fürdőszobai termékek letisztult megjelenése, minimalista designja könnyedén harmonikus hangulatot teremt minden fürdőszobai környezetben.

Easy-clean réteg

Az Easy-clean réteg elérhető minden Kaldewei kád felületen és zuhanytálcán. A zománcbevonat rétegnek köszönhetően a vízcseppek nem tapadnak meg a felületeken, egyszerűen gördülnek le a sima üvegkeménységű felületekről a szennyeződésekkel és a vízkővel együtt.

Ellenálló felület

A Kaldewei speciális üvegszilárdságú felülete ellenáll még az apró karcolásoknak is, amit mi sem bizonyít jobban, mint a vállalat által ígért 30 éves garancia vállalása. A zománcozott acél kádak és zuhanytálcák tisztítása idő és pénztárca barát, hiszen takarításukhoz elegendő egy nedves, puha törlőkendő, amely után a rászáradt nyomokat örökre elfelejtheti.

Hőálló

Az égő, gyúlékony tárgyak nem hagynak nyomot a termékek felületein, így egy gyertyafényes fürdőzés sem jelenthet gondot.

Vegyszer ellenálló

A fürdőszobában használat fürdőadalékok, tisztítószerek vegyszerállóságuknak köszönhetően nem tudnak kárt tenni a Kaldewei termékeiben.

Szigetelés és hatásvizsgálat

A Kaldewei acél zománcbevonattal felruházott fürdőszobai termékei sokkal ellenállóbbak a különböző mechanikai igénybevételeknek, mint az akril anyagból készült konkurens termékek.

Stabil hőmérséklet

A hőmérsékleti ingadozások által okozott repedezéseket elfelejtheti, hiszen a Kaldewei acél zománc ellenáll a különböző hőmérsékleti ingadozásoknak.

UV ellenálló

A Kaldewei acél zománccal rendelkező termékei UV ellenálló tulajdonsággal rendelkeznek, így sárgulás nélkül őrzik meg eredeti színüket.

100 %-os fenntarthatóság

A Kaldewei vállalat különös figyelmet fordít környezetére termékei előállítása során. A gyártás során felhasznált természetes anyagok teljes mértékig újrahasznosíthatóak.

Várható szállítás: 3 munkanap
Várható szállítás: 3 munkanap
Várható szállítás: 3 munkanap
Várható szállítás: 3 munkanap