Barion Pixel

Elérhetőségek

Webáruház: +36 1 / 466-7315
1116 Budapest, Kondorosi út 5/a. + 36 1 / 208-2342
1239 Budapest, Péter Apostol utca 3. + 36 30 / 950-9078
2030 Érd, Fehérvári út 63-65. + 36 23 / 520-788

« Kiemelt ajánlataink

Kedves Vásárlóink!

Bemutatjuk az ARISTON elektromos vízmelegítőit, a Velis EVO családot. - maximális megtakarítás és totális komfort!
Gyors vízmelegítő, össze-téveszthetetlen olasz designnal. A dupla tartály technológia gyorsabban melegíti a vizet, és az Eco Evo funkció megjegyzi a felhasználó napi szokásait. A Velis Evo villanybojler elérhető 50, 80 és 100 L kivitelben. Lágy, gördülékeny vonalvezetés amely harmonikusan illeszkedik fürdőszobája már meglévő bútoraihoz, berendezéseihez. Megnövelt tartósság a SMART öntisztító fűtőelemnek, a titánium tartalmú belső tartálynak köszönhetően. ABS biztonsági védelem energia vagy víz kimaradás esetén.

Ariston Velis EVO vízmelegítők

A gyártó termékei

Fürdőszobai radiátorok | Design | Típusok

Lazzarini fürdőszobai radiátorok

A fűtéstechnika alapjaiban változott meg az elmúlt évtizedekben. A magas fokú funkcionalitás és környezettudatosság mellett ezen a téren is előtérbe került az esztétikum. A Lazzarini fürdőszobai radiátorok modern külsejében a legkorszerűbb technológiák rejlenek. Az olasz gyártmányú Lazzarini törölközőszárítós radiátorok választhatóak fehér és króm színben íves és egyenes kivitelben egyaránt.

Az utóbbi években ráadásul a törölközőszárítós radiátorok a fürdőszobákban alkalmazott fűtőtestek piacán a legdivatosabb, és mondhatjuk, hogy a legpraktikusabb fűtési megoldássá váltak. A fürdőszobai design az épületgépészet azon része, amibe rengeteg energiát bele lehet ölni ha megfelelően van kivitelezve és még többet, ha nem. Ugyanakkor egy tisztességesen kivitelezett épületgépészeti és azon belül fűtési rendszerből nem sok minden látszik egy modern épületben.

Kiválóan ötvözi a funkcionalitást az esztétikummal

A modern fürdőszoba egyik legpraktikusabb berendezési tárgya a törölközőszárító radiátor. A Lazzarini design radiátorok nem csak hogy fűtenek, és alkalmasak a nedves törölközők és ruhák szárítására is de mindemellett igazi ékszerei lehetnek a fürdőszobájának!

Elektromos kivitelű modellek

A Lazzarini törölközőszárító radiátorainak három modellje (Capri, Sanremo, Siracusa) elektromos és központi fűtési rendszerhez alkalmas kivitelben is rendelhető.

lazzarini torino design radiator 1200x600

Olasz design és minőség

Széles forma és méretválasztékuknak köszönhetően a Lazzarini radiátorok között minden fürdőszobába találhat megfelelőt mind méret, mind pedig fűtési teljesítmény tekintetében. Az eltérő méreteikből, arányaikból és elrendezésükből adódóan a Lazzarini radiátorokat a család apraja-nagyja is tudja rendeltetésszerűen használni.

Szigorú minőségi elvárások

A Lazzarini radiátor előállító üzemek szigorú követelményeknek megfelelve a legkorszerűbb technikák alkalmazásával dolgoznak az átlagon felüli termék minőségért. Radiátoraik a legkülönbözőbb nemzetközi szabványoknak felelnek meg. A Lazzarini-nál a gyártási és tervezési folyamatok során kimagasló figyelmet fordítanak a káros környezeti hatások csökkentésére.

A folyamatos kutatásaik és fejlesztéseik kiterjednek a design fenntarthatóságára is. Az ECO-SYSTEM szervezet társalapítójaként a Lazzarini céljaként tűzte ki az élettartam végén a keletkezett ipari hulladék feldolgozását is.

Térelválasztó

A modern élethelyzetek követelményei új szükségszerű funkciókat eredményeznek. Ma már egyre gyakoribb, hogy a fürdőszoba a hálóba nyílik, így a radiátor is új szerephez jut. Bizonyos fürdőszobai radiátorok térelválasztóként is használhatóak. Szerkezetükből adódó jó fényáteresztő tulajdonságuknak köszönhetően jó átlátszóságot és légies osztást biztosítanak a szobabelsőknek anélkül, hogy a szoba eredeti arányosságának érzete elveszne.

Széles választék

A Lazzarini radiátorok tervezésekor az egyik elsődleges szempont a széles választék kialakítása volt mind formailag, mind pedig technikailag. A Lazzarini radiátorok többsége elérhető fehér és króm színben, elektromos és központi fűtési rendszerhez alkalmas kivitelben, íves és egyenes kialakítással számtalan méretben.
A radiátorok csomagban érkeznek, ami tartalmazza a kézi légtelenítőszelepet és a fali tartó konzolokat. További kiegészítőként rendelhető hozzá több fajta Uni LH és Uni SH termosztát fehér, króm és aranyfehér színben.

lazzarini torino design radiator 1200x600

lazzarini spinnaker design radiator 1200x600

Típusok

Sanremo: az alapdarab

Az olasz design és minőség tökéletes találkozása egy egyszerű, letisztult és elegáns formavilágú törölközőszárító radiátorban. A Sanremo modell ívelt és egyenes kivitelben is kapható fehér és króm színben. Igazi univerzális darab, ami szinte bármilyen fürdőszobának praktikus díszéül szolgálhat. Az olasz gyártmányú Sanremo acél radiátor különböző fűtésrendszerekre is csatlakoztatható, és akár térelválasztóként is használható!

Elegáns megoldás minden fürdőszobába az Ön igényeihez mérten!

Capri

Letisztult, elegáns formáival és nagy felületű lamelláival fehér és króm kivitelben is kapható. Meghatározó design eleme lehet bármilyen modern fürdőszobának. Elektromos kivitelben is rendelhető!

Grado

Aszimmetrikus, praktikus kivitelű design radiátor, melyre oldalról nyitott kialakításának köszönhetően a törölköző könnyedén rácsúsztatható.

Merano

Különleges megoldásokkal alkotott hagyományos formavilágot idéző fürdőszobai radiátor. Króm és fehér színben is kapható, akár elektromos fűtőpatronnal is. Enyhén ívelt lamelláival meghatározó eleme lehet az enteriőrnek.

Palermo

Széles lapos lamellái nagy fűtőfelületükkel biztosítják a megfelelő hőmérsékletet és a törölközők gyors száradását egyaránt.

Siracusa

Kiválóan ötvözi a funkcionalitást az esztétikummal. Szabályos, egyenes forma-vezetésével és szimmetrikus elrendezésével kiválóan ötvözi a funkcionalitást az esztétikummal. Választható akár négy méretben is!

Spinnaker

Feltűnő minden fürdőszobában. Különleges lépcsőzetes elrendezésű és aszimmetrikus kialakításával játékosságot kölcsönöz a fürdőszobákba. A Spinnaker radiátor lapos lamellái nagy fűtőfelületet biztosítanak.

Várható szállítás: 20 munkanap
Várható szállítás: 20 munkanap
Várható szállítás: 20 munkanap
Várható szállítás: 20 munkanap
Várható szállítás: 20 munkanap
Várható szállítás: 20 munkanap
Várható szállítás: 20 munkanap
Várható szállítás: 20 munkanap