Barion Pixel
« KÉSZLETKISÖPRÉS

 

Kedves Vásárlóink!

Elindult hatalmas készletkisöprő akciónk! Számos termékünket leáraztuk, keresse hétről hétre bővülő outlet kínálatunkat! 
* A készlet erejéig!

outlet kategoria

 OUTLET

A gyártó termékei

A Henkel LOCTITE® márkája egy elismert megoldás a mérnöki, nagy teljesítő képességű ragasztó, tömítő anyag és bevonat megoldásokhoz. 

Az ember és gép legyőzhetetlen energiája

A LOCTITE® a világon vezető márka a ragasztók, tömítőanyagok és felületkezelő anyagok között. Forradalmian új technológiánkkal olyan megoldásokat nyújtunk, amelyek megvalósítják célunkat a hatékonyabb ragasztók gyártására, melyek teherbírók, erősek és tartósak, hogy felszabadítsák az ember és gép legyőzhetetlen energiáját. Ismerje meg egyre bővülő termékpalettánkat a legigényesebb ipari alkalmazásokhoz.

Technológiák az iparág legnagyobb kihívásaihoz.

Mi kombináljuk az innovációt és technológiát, hogy olyan termék megoldásokat szállítsunk, amelyek számos ipari alkalmazáshoz alapvetően fontosak. Mi vezetjük a mai piacokat, és a jövő piacait építjük technológiáinkkal, kiváló márkáinkkal a ragasztók, tömítőanyagok és funkcionális bevonatok terén.

 loctitle csoport

Ipari piacok

A LOCTITE® világszerte a megbízható választás a gyártók számára a nagy teljesítményű ragasztók, tömítőanyagok és bevonat megoldások között. A LOCTITE® termékeket olyan helyeken használják, amelyek a mindennapi életünket érintik, a repülőgépektől a bútorokig. Szakértőink elkötelezettek az eljárások optimalizálása és a költségek csökkentése mellett olyan termékek kifejlesztésével, amelyek javítják a teljesítményt, és minden kihívásra választ nyújtanak megbecsült ügyfeleink minden piacán.

 

Várható szállítás: 3 munkanap
Várható szállítás: 3 munkanap