Barion Pixel
×
Hálózati feszültség
Összes törlése
« KÉSZLETKISÖPRÉS

 

Kedves Vásárlóink!

Elindult hatalmas készletkisöprő akciónk! Számos termékünket leáraztuk, keresse hétről hétre bővülő outlet kínálatunkat! 
* A készlet erejéig!

outlet kategoria

 OUTLET

A gyártó termékei

Bemutatkozás

Cégünk felismerve a gázkészülék piac egy még betöltetlen üres szegmensét, kifejlesztette a MIKA-6EU 6 kW-os parapetes/turbós fűtőkészüléket. Legújabb fejlesztésünk a MIKA-6EU HYBRID KON – konden-zációs MINI KAZÁN. Ezen készülékek nagyobb részt a magyar piacra készültek, magyar munkaerővel, többségében magyar alkatrészek-ből összeépítve. Mivel más gyártók nem fejlesztenek ilyen kis teljesítményű készüléket, így a gázkészülék piacon – ipari minta-oltalommal támogatva – egyedülállóak vagyunk a termékekkel. 2015-ben megjelent az EU 2015/1188-as számú rendelete, mely a lokális fűtőkészülékekre vonatkozik.

mika kazanok

A készülékek teljesítményei a vizsgálat során szétválasztásra kerültek a helyiségben történt közvetlen hő leadás - min. 6 % (konvekciós) valamint egyéb helyiségek fűtésére szánt vízoldali teljesítményre. A MIKA-6E készülékcsalád közvetlen hő leadása 7-10 % között van a teljes teljesítményre vetítve, így mint Gyártók lokális készülékeknek minősítjük a termékeket, melyeknek elsődleges feladata az adott helyiség fűtése, melyben a készülék elhelyezésre került. Ebben az esetben a készülékekre nem a 813/2013/EU rendelet vonatkozik, hanem a 2015/1188-as. A készülékek új megnevezése: egyedi lokális konvekciós fűtőkészülék kiegészítő fűtési funkcióval!

Gyártó garanciák:

Garancia a Mika készülékekre: 1+1+1 év, mely a beüzemelés napján kezdődik. A beüzemelést, karbantartást, illetve a garancia időn belüli javitásokat kizárólag szerződött partnereink (szervizpartnereink) végezhetik.

A beüzemelés digitálisan történik, vagyis Cégünk, illetve az ügyfél is e-mail-ben kapja meg a beüzemelési jegyzőkönyvet.

A 2021. január 1-e előtt üzembehelyezett kszülékekre a garancia vállalás ideje 1+1 év, a 2021. január 1-től üzembehelyezett készülékekre pedig már 1+1+1 év.

A +1 év, valamint az újabb +1 év garanciaidő hosszabbítását biztosító, úgy nevezett évfordulós karbantartásra az évfordulók előtt 60 naptól, az évfordulók után 30 napig van lehetőség, azaz 90 nap áll rendelkezésre a garanciaidő meghosszabbítására. Ezeket a karbantartásokat szintén csak szerződött partnereink végezhetik ahhoz, hogy aktíválásra kerüljenek a +1 +1 évek.

A beüzemelés és a karbantartás dija a Fogyasztót terhelik!

mika gyartoi leiras

Várható szállítás: 3 munkanap