Elérhetőségek

Webáruház: +36 1 / 382-6189
Kondorosi út 5/a. + 36 1 / 208-2342
Kruspér utca 6. + 36 1 / 209-2381
Fehérvári út 63-65. + 36 23 / 520-788

A gyártó termékei

Ravak

Életünk megszámlálhatatlan kis és nagy döntésből áll.
Nap mint nap Önnek is választania kell a kompromisszumok és kívánságok teljesítése között, az átlagos és egyedi között, olyan között, ami mindenkinek van, és ami csak Önnek. Megelégedhet a többség ízlésével, vagy előnyben részesítheti az egyedi megoldást. Az élete az Ön kezében van!
A fürdőszobai berendezések gyártásával több, mint 20 éve foglalkozó Ravak márkaneve modern, praktikus, az utolsó részletig átgondolt fürdőszobát jelent.

Az elsődleges szempont a használhatóság

Mindannyiunk álma egy eszményi fürdőszoba, de a szépség sosem mehet a használhatóság rovására. A Superbrands díjas Ravak koncepciói és termékei között az Ön fürdőszobájában minden szükséges felszerelés megtalálhatja a helyét, legyen szó szennyestartóról, mosógépről vagy szárítóról.

A design több mint divathóbort

A legtöbben szeretik a meghökkentő formájú kádakat, de a Ravak elsőrendű feladatának a praktikus, magas használati értékkel rendelkező, műszakilag átgondolt, egyszerű és biztonságos kádak gyártását tekinti. Világszerte elismert vezető cseh
és nemzetközi designerekkel dolgozik együtt.

ravak kad csaptelep 1200x600

Ravak - A név kötelez

A Ravaknál a legjobb alapanyagokból dolgoznak, így hosszú időtartamra tudnak jótállást biztosítani a fürdőkádjaikra. Garantáljuk, hogy Önnek nem lesz gondja a kád vagy zuhanykabin szivárgásával.

Zuhanyzás

A zuhanyzás több mint egy mindennapos fárasztó rutin. Ne váljon a hagyományok rabjává, alakítsa ki megnyugtató pihenőhelyét a saját elképzelése szerint! Egy zuhanyhelyiség sokféleképpen alakítható. Válassza ki az Önnek leginkább megfelelő megoldást, melyet szabadon variálhat a tökéletességig!

Hagyja érvényesülni a kerámiapadló szépségét!

Kedveli a kerámiaburkolatok természetes szépséget és az akril zuhanytálcák univerzális tökéletességét? Méretre szabott zuhanykabinja van, amihez egy átlagos tálca sem passzol?

Akadálymentes fürdőszoba?

Alakítsa ki zuhanykabinja kerámiapadlóját és szereltessen bele minőségi zuhanyfolyókát vagy padlóösszefolyót! Így tökéletes esztétikájú zuhanyt tudhat a magáénak, mely a fürdőszobát légiessé teszi és vizuálisan is egységesíti.

Kényelmes Ravak kád

Egyszer él - miért ne élvezné ki? Szakítson időt önmagára és kényelmes kádjában fürödve örüljön az élet szépségeinek. A legjobb befektetés az, melyet önmagáért tesz. A kádak belső tere a természet egyik alapvető formájából, az ellipszisből indul ki. Ez a forma a biztonság és szabadság érzetét kelti. A RAVAK valamennyi fürdőszobához kínál kádakat. A szűkösebb fürdőkbe illő speciális, kisebb kádaktól kezdve az aszimmetrikus darabokon át, amelyekben akár zuhanyozhat is, egészen a jól bevált, klasszikusig. A Ravak kádak többségére paraván, vagy ajtó szerelhető, így a kádban való zuhanyzás sem lehetetlen. Épp ellenkezőleg, megfelelő paravánnal ellátott kád kiválasztásával tágas zuhanykabint alakíthat ki.

ravak zuhany kad 1200x600

-5%
Ravak Freedom O szabadonálló kád 169x80 cm
Várható szállítás: 20 munkanap

Ravak Freedom O szabadonálló kád 169x80 cm

Online ár:
629.850 Ft
Bolti ár:
662.999 Ft
-5%
Ravak Freedom W szabadonálló kád 166x80 cm
Várható szállítás: 20 munkanap

Ravak Freedom W szabadonálló kád 166x80 cm

Online ár:
643.150 Ft
Bolti ár:
677.000 Ft
-5%
Ravak Solo szabadonálló kád 178x80 cm
Várható szállítás: 20 munkanap

Ravak Solo szabadonálló kád 178x80 cm

Online ár:
654.550 Ft
Bolti ár:
689.000 Ft