Barion Pixel

Elérhetőségek

Webáruház: +36 1 / 466-7315
1116 Budapest, Kondorosi út 5/a. + 36 1 / 208-2342
1239 Budapest, Péter Apostol utca 3. + 36 30 / 950-9078
2030 Érd, Fehérvári út 63-65. + 36 23 / 520-788

« Kiemelt ajánlataink

Kedves Vásárlóink!

Bemutatjuk az ARISTON elektromos vízmelegítőit, a Velis EVO családot. - maximális megtakarítás és totális komfort!
Gyors vízmelegítő, össze-téveszthetetlen olasz designnal. A dupla tartály technológia gyorsabban melegíti a vizet, és az Eco Evo funkció megjegyzi a felhasználó napi szokásait. A Velis Evo villanybojler elérhető 50, 80 és 100 L kivitelben. Lágy, gördülékeny vonalvezetés amely harmonikusan illeszkedik fürdőszobája már meglévő bútoraihoz, berendezéseihez. Megnövelt tartósság a SMART öntisztító fűtőelemnek, a titánium tartalmú belső tartálynak köszönhetően. ABS biztonsági védelem energia vagy víz kimaradás esetén.

Ariston Velis EVO vízmelegítők

A gyártó termékei

Reactiv - A minőség fogalma

A Reactiv termékek magas minőségű alapanyagból készülnek. A teljes gyártási folyamat ellenőrzött, így garantálva a hosszú élettartamú termékeket. A cég fő profilja a zuhanyfolyókák és a wc ülőkék gyártása. A termékeik több méretben és funkcióban is megtalálhatóak, így kielégítve a vásárlók minden igényét.

Zuhanyfolyóka

A zuhanytálca nélküli zuhanyzó kialakítása manapság nagyon elterjedt. Az ilyen tusoló helyiségek kialakítása több szempontból is nagyon előnyös, kisebb fürdőszobában például rengeteg helyet spórolhatunk vele, illetve a teret designossá és trendivé alakítja. A fő szempontja mégis talán az akadálymentesítés, ezáltal az idősebb korosztálynak és a nehezebben mozgó embereknek is kényelmes és élvezetes lesz a fürdés. De számtalan előnye van még ezeknek a zuhanyfolyókás kialakítású zuhanyzóknak. A zuhanytálca nélkül a tisztítása és takarítása is sokkal egyszerűbb.

 

reactiv zuhanyfolyoka 1200X600

Várható szállítás: 3 munkanap
Várható szállítás: 3 munkanap