Barion Pixel
« KÉSZLETKISÖPRÉS

 

Kedves Vásárlóink!

Elindult hatalmas készletkisöprő akciónk! Számos termékünket leáraztuk, keresse hétről hétre bővülő outlet kínálatunkat! 
* A készlet erejéig!

outlet kategoria

 OUTLET

A gyártó termékei


A SOLA-vízmértékek mindig átlagon felüliek. A mérések tűréshatára maximum 0,3 mm/m standard és maximum 0,5 mm/m fordított mérések esetén. A csúszásgátlóval ellátott végdugók, az integrált mágnesek, valamint a szabadalmaztatott SOLA FOCUS libella teszik vízmértékeiket tökéletes munkaeszközzé.

MINŐSÉGELLENŐRZÉS

A SOLA 1994 óta rendelkezik ISO 9001 tanúsítvánnyal. Az ISO rendszernek megfelelően minden területen folyamatos minőségbiztosítási intézkedéseket alkalmaznak. Minden SOLA vízmérték finombeállítása és ellenőrzése egyedileg történik. Amit ráírtak, azt be is tartják.

PROFILSÚLY

A SOLA vízmértékek mindig átlagon felüliek. Igaz ez a profil súlyára is, amely minden esetben több, mint folyóméterenként 500 g (500 g/fm). Ez a minőség elengedhetetlen a márkás vízmértékek esetében! Ezáltal a SOLA vízmértékek élettartama lényegesen hosszabb, és különösen jól tűrik az igénybevételt. A nagy falvastagság megóvja a SOLA vízmértékeket a mindennapi elhasználódástól, vagy ha leejtenénk az építkezésen. Ez minimálissá teszi az esetleges pontatlanságot.

MÉRÉSI TŰRÉSHATÁR STANDARD MÉRÉS ESETÉN

 A SOLA zártszelvényes vízmértékek mérési tűréshatára legfeljebb 0.50 mm/m standard mérések esetén. Ez az érték felülmúl minden más minőségi vízmértéket, amelyek maximális mérési tűréshatára legfeljebb 1.00 mm/m.

MÉRÉSI TŰRÉSHATÁR FORDÍTOTT MÉRÉS ESETÉN

Minden alumínium zártszelvényes SOLA vízmérték maximálisan 1.00 mm/m-es tűréshatárral rendelkezik! A nagyon pontosan megmunkált libelláknak köszönhetően a vízmértékek egyszerűen optimális megoldást nyújtanak fordított mérések esetén is.

ÖRÉSMENTES FOCUS AKRILÜVEG LIBELLA

2011 óta minden SOLA vízmértéket és SOLA öleslécet a szabadalmaztatott FOCUS libellával szereltek fel. A gyűrűs libellákkal ellentétben a FOCUS libellák jóval élesebb kontraszttal rendelkeznek, így gyorsabb, pontosabb és jobb mérést tesznek lehetővé. Mindezt profi szakemberek által Európa-szerte végzett tesztek bizonyították. A mindeddig felülmúlhatatlan pontossága mellett törésbiztonság és a deformálódással szembeni stabilitás jellemzi a FOCUS libellát. További minőségi tulajdonságai: A libella folyadék antisztatikus és fényállósága is kiemelkedő.

Várható szállítás: 3 munkanap
Várható szállítás: 3 munkanap
Várható szállítás: 3 munkanap
Várható szállítás: 3 munkanap
Várható szállítás: 3 munkanap
Várható szállítás: 3 munkanap

Sola vízmérték

6.486 Ft-tól