Barion Pixel
« KÉSZLETKISÖPRÉS

 

Kedves Vásárlóink!

Elindult hatalmas készletkisöprő akciónk! Számos termékünket leáraztuk, keresse hétről hétre bővülő outlet kínálatunkat! 
* A készlet erejéig!

outlet kategoria

 OUTLET

A gyártó termékei

Sopro – Építőkémia felsőfokon

A lakásfelújítók és építkezők számára talán soha korábban nem tapasztalt burkolat kínálat áll rendelkezésre, mind a lapok méretét, mind textúráját, designját tekintve. A stílusok sokszínűsége közötti döntés, a megfelelő csempe, járólap kiválasztása már fél siker egy megnyerő enteriőr, egy hangulatos terasz vagy egy egyedi fürdőszoba megvalósításához. Az éveken át tartós siker szempontjából legalább ilyen fontos a burkoláshoz szükséges anyagok helyes megválasztása is. A Sopro prémium minőségű termékeinek átfogó választéka a megfelelő alapot nyújtja a burkolt felületek tökéletes és időtálló megvalósításához.


A burkolólapokhoz alkalmas ragasztó- és fugázó anyagok kiválasztása nem könnyű, hiszen nagyon sok szempontot figyelembe kell venni, és az anyagok, illetve maguk a burkolandó aljzatok is nagyon sokfélék és különböző állapotúak lehetnek. Ha azonban az anyagokat helyesen választjuk meg, a kivitelezés is egyszerűbb, gyorsabb és hatékonyabb lehet, az eredmény pedig szép és időtálló. A Sopro prémium kategóriás építőkémiai termékei és termékrendszerei kül- és beltéren egyaránt kiváló megoldásokat biztosítanak a hagyományos, rusztikus felületektől a modern, minimalista enteriőrök gyors és kifogástalan minőségben történő kivitelezéséhez.

Megbízható burkolástechnikai megoldások

Fontos, hogy a terek burkolásával mindig felkészült szakembert bízzunk meg: a napjainkban egyre inkább elterjedt nagyméretű lapok fektetése, illetve a reneszánszukat élő mozaik csempék, és az egyedi formájú és textúrájú fal- és padlóburkolatok elhelyezése gyakorlatot igényel. A Sopro folyamatos termékfejlesztése naprakészen követi a legújabb burkolattrendeket, hogy azok rögzítéséhez a legjobban alkalmazható, tartós, és kreatív megoldásokat tegyen elérhetővé. Kerámia és térkő ragasztóinak, kiegyenlítő-, javító-, szigetelő- és fugázóanyagainak átfogó kínálata révén szinte minden burkolástechnikai kihívásra megbízható megoldást nyújt.

sopro burkolat segedanyag 1200x600

Ragaszkodjunk a kifogástalan rögzítéshez!

Kiválasztott burkolataink tartósságának egyik záloga a felületekhez illeszkedő csemperagasztó és burkolási technika alkalmazása. A jó ragasztó anyag megválasztása az első és legfontosabb lépés: a megfelelő sebességgel, a megfelelő szilárdságúra kell kötnie, valamint alkalmazkodnia kell a felület jellegéhez, terheléséhez, felhasználásához. A hosszú élettartamot biztosító Sopro FKM XL nagyon kiadós, könnyen formálható, szálerősítésének köszönhetően nagy állószilárdsággal rendelkezik. Kifejezetten alkalmas nagy formátumú burkolólapok fektetéséhez. Javasolt továbbá kerámia csempék és lapok, elszíneződésre hajlamos természetes kövek és cotto lapok fektetéséhez, kül- és beltéren, párás, nedves helyeken, sőt víz alatti környezetben, pl. medencékben is. Magas flexibilitásának és tapadószilárdságának köszönhetően alkalmazható padlófűtéshez és kőporcelán gres lapokhoz is.

Extravagáns felületek és exkluzív megjelenés

A csempék, járólapok óriási méret-, szín- és fajtaválasztékának megnövekedésével párhuzamosan egyre divatosabbá vált a színes fuga alkalmazása is. A hosszú évtizedekig tartó „szürke-fehér-krémszínű” fuga-uralom után ma már nagy választék áll rendelkezésünkre, hogy egyéniségünkhöz, merész terveinkhez és főként színes csempénkhez, járólapunkhoz vagy egyéb burkolóanyagunkhoz illő, akár erős, különleges színű fugázó-anyagot válasszunk. A színes fuga szép, eredeti és különleges megoldás lehet.
A cementfátyol-mentes, egyenletes Sopro DF 10 designfugázók messzemenőkig támogatják az egyedi elképzelések megvalósítását. Az akár 10 mm fugaszélességet lehetővé tevő Sopro DF 10 fugázó széles színpalettája tovább bővíthető, összesen 63 féle variációra - arany vagy ezüst színű Sopro Glitter csillámpor hozzáadásával. A Sopro Glitterrel DF 10 fugázónk színeit fémes, csillogó hatásúvá tehetjük. Az így kapott exkluzív, csillogó hatású felületek kül- és beltéren is vonzó pontjai lehetnek otthonunknak.

Tartós szépség és higiénia

A szépség mellett gondoljunk ismét a tartósságra és az egészséges élettérre is! A Sopro DF 10 designfugázói különleges gyártási technológiájuknak köszönhetően nemcsak egyedi színválasztékot és a szokványosnál nagyobb fugaszélességet tesznek lehetővé, hanem erősebben ellenállnak a penészgombákkal és mikroorganizmusokkal szemben. Kémiai összetételük megerősített védelmet biztosít a háztartásokban szokványosan használt savas tisztítószerekkel szemben. A gyors kivitelezési munkákat segíti, hogy a Sopro DF 10 fugázók már 2 óra elteltével járhatók, 12 óra után pedig terhelhetők, így ideális alapanyagok rövid határidő esetén.

sopro burkolat segedanyag 2 1200x600

Várható szállítás: 3 munkanap