×

Elérhetőségek

Webáruház: +36 1 / 382-6189
Kondorosi út 5/a. + 36 1 / 208-2342
Kruspér utca 6. + 36 1 / 209-2381
Fehérvári út 63-65. + 36 23 / 520-788

« Nyitvatartás

Kedves Vásárlóink!

Üzleteink december 12-én szombaton 07:00-13:00-ig nyitva tartanak!

Kaldewei Eurowa kádláb

Kaldewei Eurowa kádlábKaldewei Eurowa kádláb
Kaldewei Eurowa kádlábKaldewei Eurowa kádláb
Kaldewei Eurowa kádlábKaldewei Eurowa kádláb
Kaldewei Eurowa 5047 kádláb ragasztós kivitelben, Eurowa acéllemez kádhoz.

6.290 Ft
/DB
Várható szállítás: 3 munkanap
Gyártó: Kaldewei
Készletinformáció
Az alábbi üzleteinkben elérhető azonnal:1116 Budapest, Kondorosi út 5/a.
1111 Budapest, Kruspér utca 6.
2030 Érd, Fehérvári út 63-65.
Alkalmazása
Kaldewei Eurowa acéllemez kádhoz
Termék típusa
Kádláb
Kivitel
Ragasztós

Kaldewei alapanyag

A tökéletes dizájnhoz szükséges tökéletes alapanyagnak a neve KALDEWEI acélzománc. Acél és üveg két teljesen autentikus, és természetes alapanyag. Mindkettőt évszázadok óta használják, és mindkét alapanyagnak megvan a maga sajátos tulajdonsága. Az acél az erő, keménység, robusztusság és optimális formálhatóság megtestesítője.

A KALDEWEI az egyetlen fürdőszoba gyártó világszinten, mely egy szabadalmazott formula alapján, a saját olvasztó kemencéiben egy speciális zománcot hozott létre. A KALDEWEI esetében a gyártást, és az értékteremtés minden szintjét kizárólagosan a vállalat központi vezetősége intézi.

A KALDEWEI zománcozott fürdőkádai, zuhanytálcái és mosdói egyediséget és eleganciát kölcsönöznek az Ön fürdőszobájának. Tartós minőséget és időtálló értéket képviselnek. A KALDEWEI acélzománc egyedi tulajdonságainak kombinációja teszi a KALDEWEI zuhanytálcákat kivételesen ellenállóvá és rendkívül higiénikussá.

Fenntarthatóság

A KALDEWEI több mint 90 éve járja az ökológiai fenntarthatóság útját. Következetesen alkalmazza alapanyag-filozófiáját, melynek értelmében minden KALDEWEI acélzománcból készült fürdőkád és zuhanytálca, hasznos életének végeztével teljességgel újra hasznosítható.

A gyártás, csomagolás, szállítás és lebontás során használt környezetbarát eljárásoknak köszönhetően a KALDEWEI volt az első fürdőszobagyártó, melynek ISO 14025 szintű fenntarthatósági tanúsítványt kapott. A Környezetvédelmi Terméknyilatkozat kielemezi egy termék hatását annak egész éllettartamára a nyersanyagok beszerzésétől a termelésen, csomagoláson és szállításon keresztül egészen a lebontásig.

Garanciális feltételek

Egyedi KALDEWEI acélzománcból készült fürdőkádjaink, zuhanytálcáink és mosdóink gyártása itt történik, Ahlenben, rendkívül magas minőségi szabványoknak megfelelően. Minden terméket manuálisan ellenőrzünk, mielőtt kiküldjünk az ügyfélnek. A KALDEWEI acélzománc ultra-robusztus és hosszú ideig tartós. Mi vagyunk a világon az egyetlen gyártó, mely saját zománcot fejlesztett ki, és ezt folyamatosan finomítjuk. Ezért van az, hogy a KALDEWEI 30 éves gyártói jótállást garantál a termékeire.

Garanciális okmány

Utoljára nézett termékek