×

Elérhetőségek

Webáruház: +36 1 / 382-6189
Kondorosi út 5/a. + 36 1 / 208-2342
Kruspér utca 6. + 36 1 / 209-2381
Fehérvári út 63-65. + 36 23 / 520-788

« Játék

Vásárolj Hansgrohe terméket a webáruházban 2021.07.01-2021.07.31-ig és nyerd meg az értékes Hansgrohe ajándékcsomagot.

A játékban részt vesz minden olyan személy, aki Hansgrohe terméket vásárol a www.benedekszerelveny.hu webáruházában.

Sorsolás: 2021.08.02.

Kaldewei Eurowa kádláb

Kaldewei Eurowa kádlábKaldewei Eurowa kádláb
Kaldewei Eurowa kádlábKaldewei Eurowa kádláb
Kaldewei Eurowa kádlábKaldewei Eurowa kádláb
Kaldewei Eurowa 5047 kádláb ragasztós kivitelben, Eurowa acéllemez kádhoz.

6.650 Ft
/DB
Várható szállítás: 3 munkanap
Gyártó: Kaldewei
Készletinformáció
Az alábbi üzleteinkben elérhető azonnal:1116 Budapest, Kondorosi út 5/a.
1111 Budapest, Kruspér utca 6.
2030 Érd, Fehérvári út 63-65.
Alkalmazása
Kaldewei Eurowa acéllemez kádhoz
Termék típusa
Kádláb
Termékcsalád
Eurowa
Kivitel
Ragasztós

Kaldewei alapanyag

A tökéletes dizájnhoz szükséges tökéletes alapanyagnak a neve KALDEWEI acélzománc. Acél és üveg két teljesen autentikus, és természetes alapanyag. Mindkettőt évszázadok óta használják, és mindkét alapanyagnak megvan a maga sajátos tulajdonsága. Az acél az erő, keménység, robusztusság és optimális formálhatóság megtestesítője.

A KALDEWEI az egyetlen fürdőszoba gyártó világszinten, mely egy szabadalmazott formula alapján, a saját olvasztó kemencéiben egy speciális zománcot hozott létre. A KALDEWEI esetében a gyártást, és az értékteremtés minden szintjét kizárólagosan a vállalat központi vezetősége intézi.

A KALDEWEI zománcozott fürdőkádai, zuhanytálcái és mosdói egyediséget és eleganciát kölcsönöznek az Ön fürdőszobájának. Tartós minőséget és időtálló értéket képviselnek. A KALDEWEI acélzománc egyedi tulajdonságainak kombinációja teszi a KALDEWEI zuhanytálcákat kivételesen ellenállóvá és rendkívül higiénikussá.

Fenntarthatóság

A KALDEWEI több mint 90 éve járja az ökológiai fenntarthatóság útját. Következetesen alkalmazza alapanyag-filozófiáját, melynek értelmében minden KALDEWEI acélzománcból készült fürdőkád és zuhanytálca, hasznos életének végeztével teljességgel újra hasznosítható.

A gyártás, csomagolás, szállítás és lebontás során használt környezetbarát eljárásoknak köszönhetően a KALDEWEI volt az első fürdőszobagyártó, melynek ISO 14025 szintű fenntarthatósági tanúsítványt kapott. A Környezetvédelmi Terméknyilatkozat kielemezi egy termék hatását annak egész éllettartamára a nyersanyagok beszerzésétől a termelésen, csomagoláson és szállításon keresztül egészen a lebontásig.

Garanciális feltételek

Egyedi KALDEWEI acélzománcból készült fürdőkádjaink, zuhanytálcáink és mosdóink gyártása itt történik, Ahlenben, rendkívül magas minőségi szabványoknak megfelelően. Minden terméket manuálisan ellenőrzünk, mielőtt kiküldjünk az ügyfélnek. A KALDEWEI acélzománc ultra-robusztus és hosszú ideig tartós. Mi vagyunk a világon az egyetlen gyártó, mely saját zománcot fejlesztett ki, és ezt folyamatosan finomítjuk. Ezért van az, hogy a KALDEWEI 30 éves gyártói jótállást garantál a termékeire.

Garanciális okmány

Utoljára nézett termékek