Barion Pixel
×
« Ünnepi nyitvatartás

Kedves Vásárlóink!

Ezúton szeretnénk tájékoztatmi Önöket, hogy üzleteink 2023. december 23-tól 2024. január 7-ig zárva tartanak.

Január 8-án hétfőn várunk Mindenkit a megszokott nyitvatartási időben.

* A webshopban december 17. éjfél után leadott rendeléseket - ha van is készleten - már csak januárban tudjuk teljesíteni.

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hansgrohe Bidette 1jet kézizuhany / Porter zuhanytartó szettHansgrohe Bidette 1jet kézizuhany / Porter zuhanytartó szett

Hansgrohe Bidette 1jet kézizuhany/ Porter zuhanytartó szett

Cikkszám: HG-32128000-szulo
32.783 Ft-tól Áfa-val

Hansgrohe Bidette 1jet kézizuhany/ Porter‘S zuhanytartó szett 1,6 méteres zuhanycsővel. A szett a következőket tartalmazza bidette kézizuhany, porter?s zuhanytartó, zuhanycső.

Válasszon variánst
Várható szállítás: 3 munkanap

Hansgrohe vállalat

A Hansgrohe vállalat, már több mint 100 éve van jelen a piacon. Minőségi termékeikre 5 év gyári garanciát biztosítanak. Legkiválóbb anyagokkal és a legmodernebb technológiával készülnek a termékeik. Ezeket egyszerű tisztihatóság jellemzi, így a fürdőszoba és a konyha mindig ragyogni fog.

Szinte az összes termékük Németországban készül, hosszú élettartamú megoldásokat kínálnak ügyfeleiknek. Magas minőségű ivóvízre ártatlan alapanyagokat használ a gyártási folyamata során. Minden Európai normának és szabványnak megfelelő termékeket gyárt.

Bidette termékcsalád

Egyszerű, letisztult formák jellemzik a Bidette termékcsaládot. Megtalálható ragyogó króm, és letisztult fehér színű termék is a kínálatban. A víztakarékosság minden termékcsalád előnye, ezzel a technológiával erőforrásokat és pénzt takaríthatunk meg.

A gyors vízkőmentesítő funkció a Bidette család egyik legkiválóbb előnye. Gyors tisztítás és a vízkő nem látszik meg a terméken, így a felülete mindig fényes és tiszta lesz. Nem kell súrolni vagy vegyszereket használni tisztán tartásához, így pénzt és időt spórolhatunk.

Hansgrohe csaptelepek és zuhanyrendszerek jótállása

A Hansgrohe minőségi csaptelepekre és zuhanyrendszerekre a gyártói garancia 5 év.

hansgrohe garancia feltetelek kep 1200x50

Termékajánló