×

Kludi O-cean bidé csaptelep automata leeresztővel

Kludi O-cean bidé csaptelep automata leeresztővelKludi O-cean bidé csaptelep automata leeresztővel
Kludi O-cean bidé csaptelep automata leeresztővel és állítható vízhőfokkal.

38.891 Ft
Várható szállítás: 3 munkanap
Ingyenes házhozszállítás
Gyártó: Kludi
Névleges átmerő
10
Szín
Króm

KLUDI O-CEAN - A természet ereje

A KLUDI O-CEAN termékcsaládot a természet ihlette: a kifolyóba rejtett vízsugárrendező természetes zuhataghatást kelt. Ez a csaptelep a legjobb választás természetes hatású fürdőszobákba, ahol fa és kőfelületek és organikus formájú kiegészítők és dominálnak. Egy azúr színre festett fal tökéletes háttér lehet a fekete-fehér fotóknak, vagy egy hajóablakra emlékeztető tükörnek.
A KLUDI O-CEAN megalkotásakor a tervezők természetet tartották szem előtt. A forrázás elleni védelemmel ellátott kerámia kartus és az új eco s-pointer perlátor lehetővé teszi, hogy a vízfogyasztást akár 50%-kal csökkentse.

Teljes gőzzel előre - Minden nap egy új kaland!

A kezelőkar egy elegáns joystick, mellyel még precízebben beállítható a víz mennyisége és hőfoka. Ha így kezdődik, ez a nap már csak jó lehet!

Egységes fürdőszobai stílus

Ahogyan az óceánok, a KLUDI O-CEAN termékek is végtelen lehetőségeket rejtenek: válassza akár a fali, akár a falsík alatti szerelésű kádtöltő- és zuhany, vagy zuhanycsaptelepet, biztos lehet benne, hogy minden elvárása teljesül!

Kludi csaptelepek jótállása

A csaptelepekre a Polgári Törvénykönyv 308. §-a alapján 2 év termékszavatosság, valamint –szakember által a termékhez járó vevőtájékoztató lapon igazolt beépítés esetén – a KLUDI által önként vállalt további 3 év, azaz összesen 5 év szavatossági idő vonatkozik, mely a vásárlást igazoló számla és az önként vállalt 3 szavatossági idő érvényesítése vonatkozásában a kitöltött jegy bemutatásával érvényesíthető.

10 év alkatrész utánpótlási garancia

A KLUDI termékekhez a gyártó 10 évig biztosít alkatrész utánpótlási lehetőséget.

A vevőtájékoztatóban illetve szerelési útmutatóban foglaltak be nem tartása miatt keletkezett meghibásodásokért és károkért a KLUDI felelősséget nem vállal.

Utoljára nézett termékek