×

Elérhetőségek

Webáruház: +36 1 / 382-6189
Kondorosi út 5/a. + 36 1 / 208-2342
Kruspér utca 6. + 36 1 / 209-2381
Fehérvári út 63-65. + 36 23 / 520-788

Kludi O-cean bidé csaptelep automata leeresztővel

Kludi O-cean bidé csaptelep automata leeresztővelKludi O-cean bidé csaptelep automata leeresztővel
Kludi O-cean bidé csaptelep automata leeresztővel és állítható vízhőfokkal.

37.900 Ft
/DB
Várható szállítás: 3 munkanap
Ingyenes házhozszállítás
Gyártó: Kludi
Készletinformáció
Az alábbi üzleteinkben elérhető azonnal:1116 Budapest, Kondorosi út 5/a.
Az alábbi üzleteinkben rendelés után elérhető:1111 Budapest, Kruspér utca 6. - 3 munkanap
2030 Érd, Fehérvári út 63-65. - 3 munkanap
Cikkszám
384300575
Szín
Króm
Termékcsalád
O-cean
Névleges átmerő
10
Utolsó
Igen
Szín-1
Króm

KLUDI O-CEAN - A természet ereje

A KLUDI O-CEAN termékcsaládot a természet ihlette: a kifolyóba rejtett vízsugárrendező természetes zuhataghatást kelt. Ez a csaptelep a legjobb választás természetes hatású fürdőszobákba, ahol fa és kőfelületek és organikus formájú kiegészítők és dominálnak. Egy azúr színre festett fal tökéletes háttér lehet a fekete-fehér fotóknak, vagy egy hajóablakra emlékeztető tükörnek.
A KLUDI O-CEAN megalkotásakor a tervezők természetet tartották szem előtt. A forrázás elleni védelemmel ellátott kerámia kartus és az új eco s-pointer perlátor lehetővé teszi, hogy a vízfogyasztást akár 50%-kal csökkentse.

Teljes gőzzel előre - Minden nap egy új kaland!

A kezelőkar egy elegáns joystick, mellyel még precízebben beállítható a víz mennyisége és hőfoka. Ha így kezdődik, ez a nap már csak jó lehet!

Egységes fürdőszobai stílus

Ahogyan az óceánok, a KLUDI O-CEAN termékek is végtelen lehetőségeket rejtenek: válassza akár a fali, akár a falsík alatti szerelésű kádtöltő- és zuhany, vagy zuhanycsaptelepet, biztos lehet benne, hogy minden elvárása teljesül!

Utolsó darabok a Benedek Szerelvény webáruházában

Az "UTOLSÓ DARABOK" kategóriában található termékek olyan akciós, utolsó darabos, esetleg kifutó modellek, amelyeknek az állapota hibátlan, de néhány esetben a csomagolásuk kopottas, esetleg sérült lehet.

Amennyiben egy UTOLSÓ DARABOS termék csomagolásának az állapota felől érdeklődne, hívja munkatársainkat a +36 1 382 6189-es telefonszámon, vagy írjon e-mailt a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre!

Kludi csaptelepek jótállása

A csaptelepekre a Polgári Törvénykönyv 308. §-a alapján 2 év termékszavatosság, valamint –szakember által a termékhez járó vevőtájékoztató lapon igazolt beépítés esetén – a KLUDI által önként vállalt további 3 év, azaz összesen 5 év szavatossági idő vonatkozik, mely a vásárlást igazoló számla és az önként vállalt 3 szavatossági idő érvényesítése vonatkozásában a kitöltött jegy bemutatásával érvényesíthető.

10 év alkatrész utánpótlási garancia

A KLUDI termékekhez a gyártó 10 évig biztosít alkatrész utánpótlási lehetőséget.

A vevőtájékoztatóban illetve szerelési útmutatóban foglaltak be nem tartása miatt keletkezett meghibásodásokért és károkért a KLUDI felelősséget nem vállal.

Utoljára nézett termékek