×

Elérhetőségek

Webáruház: +36 1 / 382-6189
Kondorosi út 5/a. + 36 1 / 208-2342
Kruspér utca 6. + 36 1 / 209-2381
Fehérvári út 63-65. + 36 23 / 520-788

« Nyitvatartás

Kedves Vásárlóink!

Üzleteink 2021. október 23-án szombaton zárva tartanak.

Hétfőn várunk Mindenkit a megszokott nyitvatartási időben.

Megértésüket köszönjük!

Fűtsön hideg levegővel!
Tudja hogyan lesz a kinti -15°C-os hideg levegőből fűtésre és fürdésre alkalmas meleg víz?
Hőszivattyúval! Méghozzá meglehetősen olcsón!

A hőszivattyú ugyanis egy olyan berendezés, ami képes a természetben rendelkezésre álló energia egy részét kinyerni és hasznosítani. A földből vagy a levegőből kinyert hőenergiát képes felhasználni fűtésre vagy melegvíz előállítására. Egy ilyen gazdaságos készülék alkalmazása minden körülmények között ésszerű. A hőenergiát még -20 ºC hőmérsékleten is ki tudja vonni a környezetből. Alkalmas hűtésre, fűtésre és használati melegvíz előállítására is. Mindehhez nem kell tüzelőanyag vagy gáz, csak kis mennyiségű elektromos áram.
Alapesetben hőt csak olyan forrásból lehet kinyerni, ami melegebb mint a környezete. A hőszivattyú azonban felveszi akár a hidegebb külső környezetben, levegőben, talajban vagy vízben lévő hőenergiát, és átszivattyúzza az általunk meghatározott helyre. Így a külső környezetet lehűtve nyerhetünk energiát otthonunk számára minimális energia és pénz befektetésével.
A hőszivattyús rendszerek beépíthetőek már meglévő hagyományos fütési hálózatokba, frissen kiépülő hálózatokba, és önmagukban is alkalmazhatóak.

hoszivattyu a termeszet energiaja 1200x600

Mikor érdemes hőszivattyút alkalmazni?

Minél alacsonyabb a fűtési előremenő hőmérséklet, annál jobb hatásfokon tud üzemelni a hőszivattyú. Ezért általánosságban elmondható, hogy a hőszivattyús rendszerekhez az olyan felülettemperálási rendszerek alkalmazása ajánlott, mint a padlófűtés, és falfűtés.

Megtérülő befektetés

Egy háztartásban a hőszivattyú alkalmazása nagy mértékben csökkenti a fűtés, a hűtés és a meleg víz előállítás költségeit.
A megújuló környezeti energiák felhasználásával kíméli a Föld csökkenő energiatartalékait és más berendezésekhez mérten lényegesen kisebb a globális és a regionális károsanyag kibocsátása. Így a hőszivattyúk nem csak hogy rendkívül energiatakarékosak, de környezetbarátnak is mondhatóak.
Bonyolult gondozást nem igényelnek, karbantartásuk egyszerű.

Megtakarítás

Egy jól kiépített és megfelelő méretezésű fűtési rendszerben a természet az Ön háztartása számára az éves fűtési költségeknek akár ötven-hetvenöt százalékát is képes biztosítani.
A hőszivattyús rendszereket általában más, például solar rendszerekkel keverve szokták alkalmazni fűtésre és használati melegvíz előállításra.

Érvek a hőszivattyús rendszer mellett

  • Csökkenti a fűtési költségeket
  • A hőszivattyúkra kedvezményes áramtarifa érvényes
  • Környezetbarát
  • Csendes üzemű
  • Alkalmazható fűtésre és hűtésre is
  • Igényelhető hozzá állami támogatás
  • Alacsonyak a karbantartási és a fenntartási költségei
  • Használata során nem keletkezik égéstermék
  • Medence fűtésre is alkalmazható
  • Növeli otthona piaci értékét
Has no item to show!