×

Elérhetőségek

Webáruház: +36 1 / 382-6189
Kondorosi út 5/a. + 36 1 / 208-2342
Kruspér utca 6. + 36 1 / 209-2381
Fehérvári út 63-65. + 36 23 / 520-788

« Információ

Kedves Vásárlóink!

Az új oldal átállása miatt, még lehetnek apró hibák és problémák az oldalon, emiatt szíves elnézésüket kérjük!

Ha bármi olyan tényezőt észlelnek, ami miatt akadozik a vásárlás folyamat kérjük jelezzék az alábbi elérhetőségek egyikén:

webinfo@benedekestsa.hu

0613826189

A Villeroy & Boch ismét újított! A ViPrint egyik kiemelt innovációjuk, amellyel újabb színeket, lendületet vihet be a fürdőszobába. A ViPrint a Subway Infinity kerámia zuhanytálcáknál használt különleges digitális nyomdatechnológia révén megannyi szín megjelenése lehetséges a zuhanytálca felületén.

 Az eddig ismert, a Villeroy & Boch burkolatokkal harmonizáló színeken kívül, további három témából választhatnak a különleges színeket és mintákat kedvelők:

  1. Geometria
  2. Természet
  3. Örökség

ViPrint - Az én zuhanytálcám

A ViPrint új nyomdatechnológia olyan dekorációs megoldásokat kínál, amelyek a zuhanyzókat merőben más megjelenéssel ruházza fel. Kiegyensúlyozottan ötvözi a színeket a formákkal, amelyek eddig csak a csempézett zuhanyzók esetében voltak csak elképzelhetők.

Technikai előnyei

  • Tisztítása ezerszer egyszerűbb, hiszen a zuhanyzóterület résektől és illesztésektől mentes
  • Biztonságos tartózkodás biztosítása a nedves felületen az A osztályú (PN12) csúszásgátlós kivitelnek köszönhetően

villeroyboch viprint benedekszerelveny kategoriak 1200x600

Négyféle dekoráció, küllem és megannyi formaterv

A ViPrint koncepcó négy témából áll, amelyek egy igenszéles és pompátűző skálát nyújtanak a felhasználók számára. A négy téma közül mindenki megtalálja a maga számára legideálisabb, stílusának legmegfelelőbbet. A kirándulni vágyók szívét a Természet kategória, a finom, letisztult, egyszerűséget és szabályosságot kedvelők a Geometria kategória, a régi, de modern kontextusba helyeződő stílusokat kedvelők az Örökség kategória, a padlóburkolatokhoz ragaszkodók pedig a Csempe kategóra világában lelik meg zuhanytálcájukat.

Inspired by Heritage 

Az évszázados Villeroy & Boch kerámia-hagyománynak tiszteleg, ezen túlmenőleg korszerű színekkel és meglepő motívum párosításokkal felfrissíti és modern kontextusba helyezi a mintákat, mint például a termékpalettájában is megtalálható 19. századi híres mettlach-i lapok újragondolásánál.

Inspired by Geometry

Szinte háromdimenziós hatást kölcsönöz grafikai struktúrák és geometriai minták elegáns vonalaira épülve. A különböző geometriai minták kiemelik a padlózatból zuhanytálcáját játékosságának és egyszerűségének köszönhetően, miközben eleganciával tölti fel a teret.

Inspired by Nature

A természetet hívja meg a fürdőszobába. A kifejező faminták, a kőszemcsék, a vizes tónusok szemmel érezhető eredeti hatást keltenek a térben és lelkünkben, mintha csak a természetben barangolnánk.

Inspired by Tiles

A Villeroy & Boch padlóburkolókból merít ihletet.