Termékkategóriák és egyebek
Kosár arrow_drop_down
Kosár tartalma
Üres kosár
Össztömeg:
  kg
Nettó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Bruttó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Kosár megtekintése
9 érv a RAVAK fürdőszobabútorok mellett

9 érv a RAVAK fürdőszobabútorok mellett

Ahogy a mosdók, a kádak és a zuhanykabinok esetében is találhatunk eltéréseket a különböző gyártók termékeit vizsgálva, úgy a fürdőszobabútorok sem lehetnek kivételek, hiszen a felhasznált alapanyagok minősége és mennyisége, az alkalmazott technológiai folyamatok és a formatervezés ezek a termékek  tekintetében is különbözhet!

Nem tudjuk elégszer ismételni, hogy vásárlás előtt elengedhetetlen az alapos tájékozódás, hiszen  az említett tényezők határozzák meg egy fürdőszobabútor élettartamát!

Amennyiben fontos számodra a magas minőség és a stílusos megjelenés, figyelmedbe ajánljuk a RAVAK fürdőszobabútorokat! Íme 9 érv, amelyek tökéletesen tükrözik egyedülálló termékeink megbízhatóságát!

1. A RAVAK fürdőszobabútorok vázszerkezeteket AMTAnti Moisture Treatmenttechnológiával mélyrehatóan impregnált préselt faforgácslapból gyártjuk, ennek köszönhetően a szóban forgó termékek nedves fürdőszobai környezetben is megállják a helyüket!

2. A RAVAK fürdőszobabútorok nyitó szerkezeteit a legrangosabb európai gyártóktól vásároljuk és 100 000 nyitási ciklusra teszteljük!

3. Az összes RAVAK fürdőszobabútor BLUM hidraulikus teleszkóppal, HETTICH sínnel és SALICE ütközős pántokkal van ellátva, ennek a kiváló minőségű zárnak köszönhetjük az ajtók akadálymentes nyitását és zárását a bútorok egész élettartama alatt!

4. A RAVAK fürdőszobabútorokat a különböző típusú mosdókhoz kapcsolódó koncepciós megoldások részeként gyártjuk, ezért együtt esztétikus és funkcionális egészet alkotnak!

ravak furdoszoba butor cikk

5. A RAVAK fürdőszobabútorokat – némely gyártóktól eltérően – mélyrehatóan impregnált – MFP = Melamine Faced Particleboard – faforgácslapból gyártjuk, amely teljes metszetében védett a vízzel szemben, mégpedig a vízállóság elérhető legmagasabb fokán! A multifunkciós préselt faforgácslap felülete sima, repedés ellen védett és további kezelést nem igényel! A lemezek ráadásul magas teherbíró képességgel rendelkeznek és nagyon stabilok!

6. A RAVAK fürdőszobabútorok éleinek ragasztásához speciális ragasztót használunk, amely eltömíti az anyagban lévő pórusokat, így kombinálva a belső impregnációval teljesen vízállóvá válnak a produktumok!

7. A szekrényajtókat és vázszerkezetüket MDF lemezből gyártjuk, amely a tömör fa teljes értékű és multifunkciós alternatíváját képviseli! Egyes termékcsaládok esetén – például: Clear, Formy – még egy szilárd, a kívánt árnyalatra pácolt kőris vagy tölgy furnérral is bevonjuk, amely három réteg, UV sugarak és fürdőszobai kozmetikumok ellen védő, poliuretán lakkal van bevonva!

8. A fa, amelyből a RAVAK fürdőszobabútor lemezei készülnek a PEFC – Programme for the Endorsement of Forest Certification – rendszer által tanúsított! Ez garantálja, hogy a felhasznált alapanyag kizárólag természetbarát erdőkből származik! Így a fa igazolható eredetű és garanciát nyújt a felhasználónak arra, hogy fenntartható gazdálkodásból származik és hozzájárul bolygónk természeti kincseinek megőrzéséhez!

9. Az összes RAVAK fürdőszobabútorra meghosszabbított 5 éves garanciát vállalunk!

Hozzászólások

Ez a blogbejegyzés csak belépve kommentelhető!
Hozzászólok
Hozzászólás írása
Küldés
Még nincs egy hozzászólás sem.

Utoljára megtekintett termékek

Összehasonlító
{{TRAN('osszehas_osszehasonlito')}}