Termékkategóriák és egyebek
Kosár arrow_drop_down
Kosár tartalma
Üres kosár
Össztömeg:
  kg
Nettó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Bruttó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Kosár megtekintése
A természet ihlette fürdőszoba - bemutatkozik az új ANTAO kollekció

A természet ihlette fürdőszoba - bemutatkozik az új ANTAO kollekció

Az Antao kollekció inspiráló természetességgel nyújt megnyugtató élményt, mintha egy reggeli erdei séta lenne. 

A Villeroy & Boch és a kaschkasch tervezőpáros olyan formákat alkotott, melyekben megtalálható a csend, a friss levegő és a világosság harmóniája. A kollekcióban a harmatcsepp alakja adja a közös motívumot, amely a kerámiától a fürdőkádig, a tükröktől a csaptelepekig végigkíséri a természet ihlette dizájnt. Az Antao az egységes kollekcióban tökéletlenül tökéletes formákat, színeket és anyagokat kombinálva közvetíti a béke és egyensúly érzetét, mely egész napon át kitart.

Tökéletes formák

Az Antao kollekció törekvése az volt, hogy megtalálja a tökéletes formákat, de nem perfekcionizmussal, hanem a természetesség iránti vágyat követve. A forrásuk a harmatcsepp, melynek alakja a mosdókban a legmarkánsabb. Ezek a mosdók természetes, enyhén aszimmetrikus formával rendelkeznek, mégis tökéletes harmóniában egyesülnek. Az Antao kollekció kiemelkedő jellemzője, hogy a különböző méretű mosdók eltérő alakot öltenek, azaz nincs két egyforma darab. Ez a természetes aszimmetria nemcsak esztétikailag teszi különlegessé a kollekciót, de funkcionális előnyökkel is jár, például tökéletes helyet biztosít a hozzá illő Antao csaptelepeknek. 

antao

A természet ihlette színek

A színek tekintetében a kollekció a természet szépségéből merít ihletet. A klasszikus fehér mellett a matt és fényes felületek mellett trendy matt színek is elérhetőek, mint a matt fekete (Pure Black), mandula (Almond) és az új árnyalat, a reggeli zöld (Morning Green). Ezek a meleg földszínek nyugtató atmoszférát teremtenek a fürdőszobában. A színválasztékot kiegészítik a természetes bútorszínek, mint a sziklaszürke, levélzöld és éjszínkék. Az Antao kollekció különlegességét tovább emeli a három változatban elérhető, természetes formájú megvilágított tükör, mely éteri háttérvilágítással teremt tökéletes hangulatot a fürdőszobában, és az érintésérzékelővel vagy opcionálisan beszerezhető intelligens ZIGBEE vezérlővel szabályozható.

Mit jelent a "kaschkasch" névjegy?

A természet egyensúlya sehol máshol nem érzékelhető jobban, mint a Villeroy & Boch új Antao fürdőszobai kollekciójában, melyet a kaschkasch tervezőpárossal közösen alkottak meg. A tervezők, Florian Kallus és Sebastian Schneider, egy reggeli erdei séta során találtak inspirációt a harmatcseppekben és a páfrányokon, melyek harmóniában léteztek, természetességüket mégis aszimmetrikus kiegyensúlyozottság jellemezte. Ezt az érzést örökítették meg az Antao fürdőszobai elemek formájában.

kasch

A kollekció kialakításakor a tervezőpáros a mosdók formájából kiindulva alkotta meg minden más elemet, beleértve a bútorokat, a fürdőkádat és a csaptelepeket is. A cél az volt, hogy visszafogott, természetes hangulatú termékeket hozzanak létre, melyek földszínekben és természetes anyagokban, mint a tömör fa és a terméskő, gazdagok. A kollekció egészét áthatja a harmatcsepp motívum, ami harmonikussá és komfortossá teszi a fürdőszobát.

Az anyagok kiválasztásakor különös figyelmet fordítottak a természetes kerámiára. A kaschkasch úgy véli, hogy a természetes alapanyagokból készült tárgyaknak nem szabad merevnek lenniük, így a kerámia aszimmetrikus formája funkcionális előnyöket nyújt, mint a tágas felületek és a csaptelepek könnyebb elhelyezése. Az Antao kollekció egyedi és esztétikailag lenyűgöző, a távol-keleti zen minimalizmus és a modern városi stílus egyesül benne, miközben kiválóan illeszkedik a skandináv típusú belső terekhez. A kaschkasch tervezőpár megbízható kézműves készségei és innovatív megközelítése révén hozta létre ezt a kifinomult és minőségi kollekciót, mely a Villeroy & Boch egyedi stílusát hordozza magán.

 

ANTAO kollekció

Hozzászólások

Ez a blogbejegyzés csak belépve kommentelhető!
Hozzászólok
Hozzászólás írása
Küldés
Még nincs egy hozzászólás sem.

Utoljára megtekintett termékek

Összehasonlító
{{TRAN('osszehas_osszehasonlito')}}