Termékkategóriák és egyebek
Kosár arrow_drop_down
Kosár tartalma
Üres kosár
Össztömeg:
  kg
Nettó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Bruttó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Kosár megtekintése
Fürdőszoba trendek 2018 - 2. rész

Fürdőszoba trendek 2018 - 2. rész

Tervezzük meg a fürdőszobát, mert egy hangulatos és praktikusan kialakított térben minden napunk jól indul majd.

Természetes anyagok- fa, természetes kövek

Sok felületen használhatunk fát, például: padlón vagy falak borításaként, illetve díszítő elemként is megjelenhet. Fából készülhetnek polcok, pultok, díszitő elemként használhatunk gerendát is. A párás levegő miatt elengedhetetlenül szükséges, hogy felületkezelőt használjunk, így a víz és a páralecsapódás nem teszi tönkre a fát.
A fa mellett a természetes kövek is egyre nagyobb teret hódítanak maguknak, jól mutatnak minimalista és rusztikus enteriőrben is.

Iparművészet a fürdőszobában

A nagy alakzatok, mintázatok, véletlenszerűnek tűnő, azonban tökéletesen átgondolt kompozíciókat alkotó rombuszok, hatszögek és háromszögek 2018-ban nagy népszerűségnek örvendenek. Játékosságot és élénkséget kölcsönöznek a fürdőszobába, iparművészeti munkák szintjére emelve ezzel a burkolatot.

Szoba a fürdőszobában

Fürdőszobája szobává is változat.
Ha nagy térrel, elegendő hellyel rendelkezünk, burkolatként használhatunk felület kezelt parkettát, vagy fa hatású járólapot, amit egy szőnyeggel még jobban ki lehet emelni. Ehhez a stílushoz jól illik egy fotel, felette fali lámpával, amit lehetőleg a szaniterektől távol helyezzünk el.

Réz kiegészítők

Régóta a közkedvelt fürdőszobai kellékek közé tartozik a rézből készült csaptelep. Fényes és matt változata egyaránt nagy népszerűségnek örvend. Manapság egyre nagyobb teret hódítanak maguknak a különböző rézből készült kiegészítők is. Már találkozhatunk rézből készült szappanadagolóval, törölközőtartóval és wc-kefével is. Ha rézből készült kiegészítőket vásárolunk fürdőszobánkba az összhangra és az elegancia megőrzésére törekedve válasszunk színben és formában megegyező lámpát és radiátort is.

 furdoszoba trendek 2018 2resz 1200x600

Hozzászólások

Ez a blogbejegyzés csak belépve kommentelhető!
Hozzászólok
Hozzászólás írása
Küldés
Még nincs egy hozzászólás sem.

Utoljára megtekintett termékek

Összehasonlító
{{TRAN('osszehas_osszehasonlito')}}