Termékkategóriák és egyebek
Kosár arrow_drop_down
Kosár tartalma
Üres kosár
Össztömeg:
  kg
Nettó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Bruttó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Kosár megtekintése
Geberit ONE funkcionális design a jobb életminőségért

Geberit ONE funkcionális design a jobb életminőségért

A Geberit ONE a szanitertechnológiai szaktudást a design területén szerzett kompetenciával egyesíti, és ezzel irányadó, teljesen integrált és átfogó megoldást kínál az egész fürdőszoba számára. A redukált külső megjelenést számos alkotóelem falba történő beépítése teszi lehetővé.

Egyetlen rendszerbe okosan kombinálva, a Geberit ONE sok nyilvánvaló és rejtett előnnyel kápráztat el. Ezek nagyobb tisztaságot, több helyet és nagyobb rugalmasságot biztosítanak a fürdőszobában.

TISZTASÁG ÉS INTEGRÁLT RUGALMASSÁG

A falra szerelt Geberit ONE WC külsőleg elegáns és tökéletesen arányos. A fedél kinyitásakor aha-élményben részesülhetünk: egy aszimmetrikus, teljesen peremmentes belső geometria gondoskodik a WC-kerámia kitűnő és halk öblítéséről. A kifinomult szerelési technológiának köszönhetően a WC magassága évekkel a beépítés után is rugalmasan állítható anélkül, hogy az előtétfalat meg kellene bontani.

geberit one blog cikk 1

KÖNNYEDÉN TISZTÁN TARTHATÓ

A Geberit ONE WC-t sokkal könnyebben tisztán lehet tartani, mint a hagyományos WC-csészéket. Így az ügyfelek minden tisztaságra és higiéniára vonatkozó igényének meg tud felelni. Ez nagy előny, mert a fogyasztók 90 %-a számára ez a legfontosabb kérdés. A Geberit ONE öblítőperem nélküli WC-kerámia a Geberit által kifejlesztett TurboFlush technológiával rendelkezik. Aszimmetrikus belső geometriája, az oldalsó vízbevezetés és a víz optimalizált áramlása a WC alapos és csendesebb kiöblítését teszi lehetővé. A kerámia külleme is igazán tetszetős, zárt formatervének és a rejtett rögzítési pontoknak köszönhetően. A WC-ülőke és a fedél külön-külön, vagy együtt is egy mozdulattal eltávolítható, az egyszerű takarítás érdekében.

ÚJ FEJLESZTÉSŰ RÖGZÍTÉSI TECHNOLÓGIA

A Geberit ONE beépítéséhez szükséges szereléstechnika egy részét a WC-kerámia már előszerelten magába foglalja. Ez sokkal gyorsabbá és könnyebbé teszi a kivitelezési munkálatokat. A WC falra rögzítése a WC-ülőke és -fedél felszereléséhez szükséges lyukakon keresztül történik. Az új szereléstechnika felfelé 3 cm, lefelé 1 cm magasságbeállítást tesz lehetővé utólag, amennyiben a vásárló későbbi élethelyzete ezt megkívánná. A WCkerámia elhelyezkedésének magassága utólag anélkül módosítható, hogy az előtétfalat meg kellene bontani.

geberit one blog cikk 2

AQUACLEAN TUMA ÉS GEBERIT ONE ÖSSZHANGJA

A Geberit AquaClean Tuma higiéniai berendezés WC-kerámiára szerelhető változata felszerelhető a Geberit ONE WC-re.

ELŐNYÖK:

• TurboFlush öblítési technológia az alaposabb és csendesebb WC- öblítésért

• Peremmentes kivitel

• Könnyen tisztítható a zárt külső forma- tervnek és a rejtett rögzítésnek köszönhetően

• Speciális KeraTect mázzal kapható

• A termék szettben kapható, mely a WC-t, az ülőkét és fedelet, a hang- csillapító- és a rögzítőkészletet is tartalmazza

• A WC-ülőke és -fedél egyetlen mozdulattal, gombnyomás és szerszám nélkül eltávolítható, majd visszatehető

• Új rögzítési technológia a gyors összeszereléshez és a magasság beállításához

geberit one blog cikk 3

Hozzászólások

Ez a blogbejegyzés csak belépve kommentelhető!
Hozzászólok
Hozzászólás írása
Küldés
Még nincs egy hozzászólás sem.

Utoljára megtekintett termékek

Összehasonlító
{{TRAN('osszehas_osszehasonlito')}}