Termékkategóriák és egyebek
Kosár arrow_drop_down
Kosár tartalma
Üres kosár
Össztömeg:
  kg
Nettó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Bruttó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Kosár megtekintése
GROHE - a víz tiszta öröme

GROHE - a víz tiszta öröme

A GROHE mára a világ vezető szanitergyártó márkájává nőtte ki magát.

Felhasználóközpontú megoldások a Grohetól

Generációk óta a GROHE márka számtalan élvonalbeli innovációt vezetett be a szaniter termékek piacán, melyeket a rendhagyó műszaki megoldások mellett lélegzetelállító design jellemez. Ennek köszönhetően mára a vállalat a németországi székhelyű családi vállalkozásból a világ vezető szanitergyártó márkájává vált.

A GROHE csaptelepei egy életre szólnak

A GROHE csaptelep kollekciói egyesítik a díjnyertes designt a legfinomabb anyagok használatával és a legújabb iparágvezető technológiákkal. Minden csaptelep család széles formaválasztékot kínál a legújabb trendeknek megfelelően úgy, hogy Ön is megtalálhassa a személyes preferenciájának leginkább megfelelőt.

grohe cikk 1200x600

Zuhanyrendszerek

A legkiválóbb anyagokból gyártott GROHE zuhanyrendszerek a tökéletes formát ötvözik a magas szintű funkcionalitással. Számos innovatív technológiát egyesítenek, amelyek minden esetben kiváló teljesítményt és verhetetlen zuhanyzási élményt nyújtanak.
Az EcoJoy® zuhanyzók szemléltetik a GROHE környezet iránti elkötelezettségét és ösztönzik a mindennapi víztakarékosságot.
Gondoljon egy eszményi zuhanyra. Ahogy a vízcseppek egyszerűen lefelé zuhogva lehelet finoman simogatják a bőrét. Ez ma már nem űrtechnológia, amit a GROHE SmartControl a vízzel csinál, arról készek vagyunk mégis azt hinni. Az hétköznapi zuhanyzást egy új élménnyé fejleszti, és ez most kifejezetten Önre vár.
A teljesítmény és a megbízhatóság érdekében válasszon egy GROHE zuhanyrendszert.

GROHE Sensia Arena

Az okostelefonnal vagy akár távirányítóval vezérelhető, GROHE Sensia Arena bidé funkciós wc egy új dimenziót nyit a személyi higiénia területén. Pozícionálható vízsugarának, állítható víznyomásának és folyamatos melegvíz ellátásának köszönhetően extra kényelmet nyújt Önnek. Dupla, előre-hátra mozgó zuhanykarjával elkülöníti a zuhany általános és női mosási funkcióit.

Kifogástalan higiénia

A GROHE Sensia Arena speciális bevonatának ezüst ion tartalma megelőzi a baktériumok kialakulásának 99,9%-át, az AquaCeramic kialakítás pedig egy szemmel nem látható vízréteget alkotva meggátolja a szennyeződések és a vízkő lerakódását.
A Triple Vortex öblítés három beömlő nyílásának köszönhetően pedig extra erős örvényt képez a kifogástalan higiéniát biztosító öblítés érdekében.

Az eredmény magáért beszél

Tapasztalja meg Ön is otthonában az új GROHE Sensia Arena exkluzív kényelmét és higiéniáját! A német precizitás és a legmagasabb szintű minőségi követelményeink kifogástalan működést és a vízhasználat maximális élvezetét biztosítják otthonában, kiváló ár-érték arány mellett.
Időtálló design és minőség, mely egy egész életen át az Ön szolgálatában áll.

“Pure Freude an Wasser”

Hozzászólások

Ez a blogbejegyzés csak belépve kommentelhető!
Hozzászólok
Hozzászólás írása
Küldés
Még nincs egy hozzászólás sem.

Utoljára megtekintett termékek

Összehasonlító
{{TRAN('osszehas_osszehasonlito')}}