Termékkategóriák és egyebek
Kosár arrow_drop_down
Kosár tartalma
Üres kosár
Össztömeg:
  kg
Nettó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Bruttó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Kosár megtekintése
Grohe Blue Home

Grohe Blue Home

A Grohe Blue Home forradalmi vízszűrő rendszer, amely luxus és funkcionalitás tökéletes kombinációját kínálja a felhasználóknak. 

Ez a csúcstechnológiájú eszköz nem csupán egy egyszerű csaptelep, hanem egy teljes körű vízkezelési rendszer, amely átalakítja a mindennapi vízfogyasztást.
A Grohe Blue Home célja, hogy a felhasználóknak tiszta, friss és ízletes ivóvizet biztosítson otthonukban. Ehhez a rendszer egy integrált szűrőegységet használ, amely hatékonyan eltávolítja a vízben található szennyeződéseket, például klórt, nehézfémeket és egyéb szerves anyagokat. Ennek eredményeként a Grohe Blue Home nemcsak javítja a víz minőségét, hanem kellemes ízt is kölcsönöz neki.
Az eszköz beépített hűtővel is rendelkezik, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy hideg, frissítő vízzel szolgálják fel maguknak. Ezenkívül a Grohe Blue Home alkalmas szénsavas víz előállítására is, így a felhasználók szabadon választhatnak, hogy éppen milyen típusú vízre vágynak. A szénsavasítási funkcióval a rendszer kiváló alternatívát kínál a palackozott üdítőitaloknak, csökkentve ezzel a környezeti terhelést és a műanyag hulladékot.

A felhasználóbarát dizájn és a könnyen kezelhető érintőképernyő segítségével a Grohe Blue Home egyszerűen használható. A rendszer intuitív vezérlőpanelt kínál, ahol a felhasználók könnyedén választhatnak a különböző vízfajták között, ellenőrizhetik a vízszűrő állapotát és személyre szabhatják a beállításokat az egyedi ízlésüknek megfelelően.
Ezen túlmenően a Grohe Blue Home a technológia és a design mesteri egyensúlyát hozza létre, így nemcsak a víztisztítás és hűtés terén nyújt kiemelkedő teljesítményt, hanem elegáns megjelenésével is fokozza a konyha esztétikai értékét. 
Az eszköz három kivitelben elérhető, így mindenki megtalálhatja az otthonához leginkább illő változatot. Összességében a Grohe Blue Home nem csupán egy egyszerű vízkezelő rendszer, hanem egy teljes körű vízfogyasztási megoldás, amely kényelmet, egészséget és környezetvédelmet kínál azoknak, akik igénylik a minőséget és az innovációt az otthonukban.


A megfelelő minőségű víz fogyasztása és felhasználása létfontosságú az emberi egészség és jólét szempontjából. Az élet alapvető építőköve a víz, és számos kulcsfontosságú szerepet játszik a szervezetünk működésében. A tiszta víz fogyasztásának fontosságát számos tényező határozza meg.
Először is, a megfelelő hidratáltság elengedhetetlen az egészséges testi és szellemi funkciókhoz. A víz részt vesz a sejtek, szövetek és szervek működésében, segít a tápanyagok szállításában, az anyagcsere-folyamatokban, valamint a testhőmérséklet szabályozásában. A rendszeres és megfelelő mennyiségű vízfogyasztás hozzájárul a bőr egészségéhez, a méreganyagok eltávolításához, és segít megelőzni számos egészségügyi problémát.

Emellett a minőségi ivóvíz nélkülözhetetlen a konyhai tevékenységekhez és az élelmiszerkészítéshez. A tiszta víz segít megőrizni az élelmiszerek frissességét, elősegíti a tápanyagok hatékony felszívódását, és biztosítja az ételek ízletes és egészséges elkészítését. A megfelelő vízminőség hozzájárul az élelmiszer-biztonsághoz és a családok egészséges táplálkozásához.
Ezenkívül a tiszta víz fontos a háztartási készülékek és rendszerek számára is. A víz szűrésével megelőzhetők a lerakódások a csővezetékekben, a vízmelegítőkben és más berendezésekben, növelve ezáltal azok élettartamát és hatékonyságát.

A környezetvédelem szempontjából is kiemelkedő jelentőségű a vízminőség megőrzése. A szennyezett víz káros hatással lehet a természetes élőhelyekre, az állatokra és az emberi közösségekre. A felelős vízfelhasználás és az ökológiai lábnyom minimalizálása hozzájárul a fenntartható jövőhöz.
Összefoglalva, a megfelelő minőségű víz fogyasztása és felhasználása elengedhetetlen az egészséges életmódhoz, az élelmiszerbiztonsághoz, a háztartási eszközök hatékony működéséhez és a környezetvédelemhez. A tudatos vízfogyasztás révén az egyének és a közösségek hozzájárulhatnak a globális egészségügyi és környezeti kihívások kezeléséhez.

Tudta?
Egy liter palackozott víz előállításához 7 liter csapvízre van szükség. A Grohe Blue esetében csupán arra az 1 literre, amit megiszunk.

A Grohe Blue Home előnyei:

Anyagilag kedvező megoldás
Európai piackutatások alapján a Grohe Blue csaptelepek éves költsége legalább 50%-kal kedvezőbbek a palackozott ásványvíz fogyasztásnál.
(Egy négy fős család fejenként legalább napi 1,5 liter víz fogyasztása esetén.)

Szénsavas víz kevesebb CO2 és víz felhasználásával
A palackozott vizek előállításához képest 83,4%-kal kevesebb széndioxid felhasználás! Ezzel nő az előállítás hatékonysága, csökken az ökológiai lábnyom.

Kényelem - Kevesebb fáradtság, kevesebb szemét
A palackozott vizek hazaszállítása plusz feladatot jelent, akár csak a használatukkal keletkező PET palackok gyűjtése, tárolása, újrahasznosítása. Rosszabb esetben pedig a kommunális hulladékba kerülve az így létrejövő hulladék tömeg kezelése.

Több szabad hely
A mosogató szekrénybe épített hűtőegységnek köszönhetően több hely marad a hűtőszekrényben. Mivel a vizet közvetlenül, frissen kapjuk, így a palackok tárolása sem igényel plusz helyet.

Higiénia
A termék kialakítása megfelel a legmagasabb elvárásoknak.
A kifolyószárban két elkülönített járat áll rendelkezésre a szűrt, illetve a szűretlen víznek, így azok sosem keverednek.
A hosszú távú higiéniáért speciális (BWT által gyártott, vegyszer mentes) tisztítópatronnal kell átöblíteni a terméket évente 2X, és abban az esetben, ha hosszabb ideig nem használtuk azt.

Szűrt, tiszta víz
A BWT által gyártott szűrőknek köszönhetően friss, tiszta vizet ihatunk, amikor csak szeretnénk.
Az 5 lépcsős szűrés segítségével tökéletes minőségű, ízű vizet kapunk.
A lágyabb vízzel ellátott (9 német keménységi fok alatt) területeken Grohe Blue Active Carbon Filter használata is elfogadott (3 lépcsős aktív szenes szűrés).
 

Hozzászólások

Ez a blogbejegyzés csak belépve kommentelhető!
Hozzászólok
Hozzászólás írása
Küldés
Még nincs egy hozzászólás sem.

Utoljára megtekintett termékek

Összehasonlító
{{TRAN('osszehas_osszehasonlito')}}