Termékkategóriák és egyebek
Kosár arrow_drop_down
Kosár tartalma
Üres kosár
Össztömeg:
  kg
Nettó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Bruttó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Kosár megtekintése
GROHE Blue Home vízszűrős konyhai csaptelepek

GROHE Blue Home vízszűrős konyhai csaptelepek

Mikor volt utoljára, hogy ki tudta élvezni a kristálytiszta, palackozatlan csapvíz ízét? Amikor egy korty után még többre szomjazott?

Ön szerint hol van a világ legfinomabb vízforrása? Egy trópusi esőfelhőben? Egy lakatlan sziget éltető forrásában? Netán egy ásványvizes palackban? Hiszünk benne, hogy a választ közelebb, az Ön otthonában kereshetjük.
Bemutatkozik a GROHE Blue Home - Ivóvíz, akár szénsavval is, palack nélkül! Legyen egy saját forrása egyenesen a csapból!
 Hasonló élménnyel várja a GROHE Blue Home: Egy praktikus és kifinomult rendszer, ami kristálytiszta vizet varázsol a konyhájában!

GROHE Blue Home - A biztos felfrissülés

Szűrt, tiszta víz

A BWT által gyártott szűrőknek köszönhetően friss, tiszta vizet ihatunk, amikor csak szeretnénk.
Az 5 lépcsős szűrés segítségével tökéletes minőségű, ízű vizet kapunk.
A lágyabb vízzel ellátott (9 német keménységi fok alatt) területeken Grohe Blue Active Carbon Filter használata is elfogadott (3 lépcsős aktív szenes szűrés).

grohe blue home szurt viz a csaptelepbol 1200x251

Higiénia

A termék kialakítása megfelel a legmagasabb elvárásoknak.
A kifolyószárban két elkülönített járat áll rendelkezésre a szűrt, illetve a szűretlen víznek, így azok sosem keverednek.
A hosszú távú higiéniáért speciális (BWT által gyártott, vegyszer mentes) tisztítópatronnal kell átöblíteni a terméket évente 2X, és abban az esetben, ha hosszabb ideig nem használtuk azt.


Szénsavas víz kevesebb CO2 és víz felhasználásával

A palackozott vizek előállításához képest 83,4%-kal kevesebb széndioxid felhasználás! Ezzel nő az előállítás hatékonysága, csökken az ökológiai lábnyom.


Kényelem - Kevesebb fáradtság, kevesebb szemét

A palackozott vizek hazaszállítása plusz feladatot jelent, akár csak a használatukkal keletkező PET palackok gyűjtése, tárolása, újrahasznosítása. Rosszabb esetben pedig a kommunális hulladékba kerülve az így létrejövő hulladék tömeg kezelése.


Több szabad hely

A mosogató szekrénybe épített hűtőegységnek köszönhetően több hely marad a hűtőszekrényben. Mivel a vizet közvetlenül, frissen kapjuk, így a palackok tárolása sem igényel plusz helyet.

grohe blue home szurt viz a csaptelepbol 1200x600

Anyagilag kedvező megoldás

Európai piackutatások alapján a Grohe Blue csaptelepek éves költsége legalább 50%-kal kedvezőbbek a palackozott ásványvíz fogyasztásnál.
(Egy négy fős család fejenként legalább napi 1,5 liter víz fogyasztása esetén.)


GROHE Blue Home

• Szűrt, tiszta hűtött víz, szénsavval.
• Kompakt méret - elfér a mosogató alatt!
• A csaptelep jobb oldalán a megszokott csaptelep funkciókat ellátó Silk Move kezelőkar található.
• A csaptelep bal oldalán színes LED visszajelzéssel rendelkező érintőgombok segítségével adagolható a hűtött szénsavmentes, az enyhe szénsavas, vagy a szénsavval dúsított víz.
• Az 1,4 L-es hűtőegység megfelelő mennyiségű vizet tárol több személy részére is. A hűtő hőmérséklet tartománya 6-10°C között állítható.
• Több féle kialakításban kapható, a vevői igényeknek megfelelően (C, L, U kifolyócsővel, vagy MONO kivitelben). Rendelhető Supersteel változatban!!!

Hozzászólások

Ez a blogbejegyzés csak belépve kommentelhető!
Hozzászólok
Hozzászólás írása
Küldés
Még nincs egy hozzászólás sem.

Utoljára megtekintett termékek

Összehasonlító
{{TRAN('osszehas_osszehasonlito')}}