Termékkategóriák és egyebek
Kosár arrow_drop_down
Kosár tartalma
Üres kosár
Össztömeg:
  kg
Nettó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Bruttó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Kosár megtekintése
MOFÉM Pilar a fenntartható csaptelep család

MOFÉM Pilar a fenntartható csaptelep család

A Mofém Pilar új csaptelep családja a minőség, a funkcionalitás és az energiatakarékosság tökéletes ötvözete. 

Az exkluzív design és az innovatív megoldások a legmodernebb vízvezeték rendszerekkel kombinálva olyan kifinomult csaptelep családot eredményeztek, amely kiemelkedően jó választás minden otthon számára.

Pilar - a fenntarthatóság pillére

Nem véletlen az elnevezés PILAR, oszlop vagy pillér. A fenntarthatóság pillére, itt azt az innovatív termékfejlesztést jelenti, ami az energiahatékony működéssel és környezetbarát gyártási technológiával társul. A több, mint 120 éves tapasztalattal rendelkező magyar márka időről időre különböző változtatásokkal reagál a folyamatosan változó vásárlói igényekre, technológiai elvárásokra. Így született meg a Pilar termékcsalád, ahol a környezettudatosság és az energiahatékonyság a kezdetektől fogva meghatározta a tervezés folyamatát.

Az idei Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás középpontjába az energiahatékonyság került, ami nem csupán egy felkapott téma, hanem a háztartási cikkek egyik legfontosabb követelménye, különösen az elmúlt év történéseinek tükrében.

2023-ban az energiatakarékosság, a higiénia és a praktikum alapvető tulajdonságai egy fenntartható fürdőszoba berendezésnek. Az egyre emelkedő energiaárak arra késztetik az embereket, hogy mérsékeljék a háztartási eszközeik fogyasztását, így csökkentve a rezsiszámlákat. A vízfelhasználás első sorban a felhasználótól függ, de egy egyszerű beállítással vagy egy kis befektetéssel már nagy megtakarítás érhető el. Ezen az elven alapszik a piacvezető magyar csaptelepgyártó, a MOFÉM legújabb termékcsaládja is.

banner 02

Az energiahatékonyság jegyében az átfolyáskorlátozó mellett a mosdó csaptelepek úgy lettek kialakítva, hogy középállásban csak hideg vizet engednek. Ezáltal a rövid kézmosások alkalmával nem kell feleslegesen energiát használnunk a víz felfűtéséhez.
Ez egy évben több mint 810 kWh energiamegtakarítást jelent, ami 165 gépi mosásnak felel meg.**

 

banner 05

A termékcsalád ólommentes sárgarézből készül, így a csaptelepek gyártása jóval kisebb ökológiai lábnyomot hagy maga után, mint a hagyományos ötvözetek esetében. A termék jobban ellenáll a korróziónak, és mivel gyakorlatilag nullára redukálódik az ivóvízbe történő ólomkioldódás, a felhasználók egészségét is védi. A csaptelepekre a hagyományos króm 6 bevonatokhoz képest úgynevezett króm 3 bevonat kerül, ahol a technológia magát a gyártási folyamatot is környezetbaráttá teszi. A bevonat jobb fedőképességű, kevesebb a selejtarány, és elegáns, lilás árnyalatú fémes színt eredményez. A MOFÉM Európában elsők között alkalmaz ólommentes sárgarezet és króm 3 bevonatot, így úttörővé téve hazánkat a környezetbarát csaptelepek gyártásában.

A környezetbarát gyártási technológia és egészségtudatosság mellett a víz- és energiatakarékosság is nagy hangsúlyt kapott a Pilar termékcsalád fejlesztése során. A mosdó csaptelepeket átfolyáskorlátozó elemmel látták el, melynek köszönhetően a vízátbocsátás nyomástól függetlenül 5 liter/perc.
Ez számokra lefordítva évi több mint 28 000 liter víz megtakarítását jelenti, vagyis egy Pilar mosdó csapteleppel egy év alatt annyi vizet tudunk megspórolni, ami elég lehet 280 kádban fürdéshez.*

banner 06

További előnyök:

Kádtöltő csaptelep kerámia zuhanyváltóval: A kerámia zuhanyváltó mechanikus működésének köszönhetően lehetővé teszi a kádtöltő és zuhanyfunkció közti finom váltást. A vízkifolyás helye nyomás ingadozáskor is a kiválasztott pozícióban marad.

Cold Start mechanizmus: Az M, L és XL méretű mosdó csaptelepek középpozícióban hideg vizet adnak. 

Coin Slot perlátor: A perlátor egy érme segítségével könnyedén eltávolítható, így a tisztítás még egyszerűbbé válik.

Easy Fix rögzítés: Az Easy Fix funkcióval ellátott XL mosdócsaptelep rögzítése szerszám nélkül elvégezhető.

A kádtöltő és zuhany csaptelepekhez csavarodásmentes Silver Design gégecső a tartozék.

Minden króm bevonatú Mofém csaptelepre 5 év garanciát biztosítunk. Széles és átfogó alkatrészprogramunk keretein belül a termék utolsó gyártási évétől számított 10 évig biztosított az alkatrészellátás.

 

MOFÉM Pilar termékeink

 

Hozzászólások

Ez a blogbejegyzés csak belépve kommentelhető!
Hozzászólok
Hozzászólás írása
Küldés
Még nincs egy hozzászólás sem.

Utoljára megtekintett termékek

Összehasonlító
{{TRAN('osszehas_osszehasonlito')}}