Termékkategóriák és egyebek
Kosár arrow_drop_down
Kosár tartalma
Üres kosár
Össztömeg:
  kg
Nettó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Bruttó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Kosár megtekintése
Ragno-Ritual kollekció

Ragno-Ritual kollekció

Tökéletes természetes hatás!

Ragno márka

A Ragno céget közel 70 évvel ezelőtt alapították Olaszországban. Mára már kulcsszereplőjévé vált a fali és padló burkolatok gyártásának. Az automatizált modern gyártási technológiáknak köszönhetően ma az egyik legelismertebb vezető csempe gyártó cég nemzetközi szinten.

Stílusaival új trendeket hoz a piacra és széles választékának köszönhetően termékei közt bárki megtalálja a kedvére való burkolatot. Letisztult színe, formája és anyaga biztosan a legjobb választás lesz. Az idő előre haladtával a gyártási folyamatok során az egyik fő szempont a környezet megóvása lett.

Ritual burkolat

A Ritual kollekció meghagyja az eredeti természetes kő hatását. Visszafogott színek és különleges 3D strukturált felület jellemzi a csempe családot. A természetes külsővel a burkolat egyedi, különleges hatást kelt.

Különlegessége a nagy mérete mellett, hogy mindössze 6 mm vastagságú. A keskeny vastagsága miatt felhelyezhető már fent lévő burkolatra is. A változatos mintájú és felületű burkolatnak köszönhetően jól variálhatók egymással.

ragno belso kep

 Ritual színek

A csempe család darabjai könnyen igazíthatók egymással. Letisztult világos színei, nyújtják a teret és megnagyobbítják a szobákat. Négy különböző színből tevődik össze a csempecsalád. A letisztult színek természetes hatást keltve csodálatosan mutathatnak otthonában.

Ritual Bianco

A Bianco szín három különböző anyagú csempén jelenik meg. Fehéres árnyalatú matt felületű egyenes burkolati lappból egy strukturált felületű kisebb téglalapokat ábrázoló természetes kőhatású lappból és egy mozaik mintás lappból, ami fehér és világosszürke árnyalatokból tevődik össze. A lapok mérete 32,5 x 97,7 cm melynek vastagsága mindössze 6 mm.

Ritual Grigio

A család második színe a Grigio amely leginkább a gyönyörű tengerparti homok színéhez hasonlít. Ez bátran választhatja mindenki hisz ezt a természetes színhatású csempét nem lehet megunni. A család azonos méretű és felületű lapokból tevődik össze, de itt a mozaikhatású elem a homok szín mellett egy kicsit sötétebb bézs árnyalattal párosul.

Ritual Avorio

Az Avorio kicsit sárgásabb hatású felületi elem, ami tökéletes illik sötétebb helyezkedésű szobában ugyanis a világos színének köszönhetően világosítja a teret. A színére a természetes bézses-sárgás kőhatás jellemző. A hatalmas lapméretének köszönhetően ez is nagyon jól mutat bárhol. Mint a család többi burkolati színe ez is 6 mm vastag. Itt a pepita mintás lap felületen a sárgás-bézs szín mellett egy világosabb barna szín párosul.

Ritual Greige

Az utolsó pompás szín is azonos méretekben érhető el mint az előzőek. A kicsit sötétebb árnyalattal kialakított burkolat nagyon jól mutat tágas világos helyeken. A bézs és szürke színek keveredése a burkolaton természetes hatást kelt. A sima felület mellett, kis téglalap mintázattal strukturált felületű és mozaikhatású lap is megtalálható ezekből a színekből. A mozaiklapon a szürkés-bézs mellett sötétebb árnyalatú barna is megtalálható.

 

rural csempe csalad

 

Ragno csempecsalád összegzés

A Ragno családjában számos különböző csempe megtalálható, mint például a márvány, kő vagy fa hatású elemek. A cég törekszik mindig az eredeti hatás, vonalak és színek megtartására, így a burkolatok nagyon természetes kinézetűek.

Színekben ragaszkodnak az eredeti, természetes színek megtartására, így ezekkel közelebb csempészhetjük a természetet az otthonunkban. A natúr színek mindig időt állók lesznek, így sosem fogjuk megunni, ha egy Ragno csempe családot választunk otthonunkba.

Ha szeretné a Ritual csempét élőben is megtekinteni, akkor jöjjön el Kondorosi úti üzletünkbe és kérje eladó kollegáink segítségét.

Hozzászólások

Ez a blogbejegyzés csak belépve kommentelhető!
Hozzászólok
Hozzászólás írása
Küldés
Még nincs egy hozzászólás sem.

Utoljára megtekintett termékek

Összehasonlító
{{TRAN('osszehas_osszehasonlito')}}