Termékkategóriák és egyebek
Kosár arrow_drop_down
Kosár tartalma
Üres kosár
Össztömeg:
  kg
Nettó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Bruttó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Kosár megtekintése
SIEMENS RDS okostermosztát

SIEMENS RDS okostermosztát

A készülék fejlett szolgáltatások egyedülálló kombinációját kínálja mind a professzionális kivitelezők, mind pedig a végfelhasználók számára. Ez teszi a Siemens RDS 110-et annyira különlegessé.

Okos, mert megérti az Ön igényeit

Egyszerű és intuitív kezelés: otthon és mozgás közben

Az okostermosztát jellemzője az egyszerű és intuitív felhasználói felület. A legfőbb funkciókra fókuszáló kijelzővel, a felhasználó a fűtési rendszerét egyszerű kattintásokkal kezelheti. A kapcsolódó okostermosztát alkalmazással a kezelési és felügyeleti funkciók teljes köre válik elérhetővé bárhol, bármikor.

Mindig a környezetre hangolva

A hat beépített érzékelőjével egyszerre sokoldalú és pontos készülék. Ezen érzékelőknek köszönhetően teljesen önállóan képes működni. Folyamatosan tudja szabályozni a hőmérsékletet és a páratartalmat, valamint felügyelni a levegő minőségét.
Két érzékelő biztosítja a helyiségbe belépők jelenlétének érzékelését. Ha ez bekövetkezik, akkor a rendszer automatikusan átkapcsol Energiatakarékosról Komfort hőfokra. Egy fényérzékelő teszi teljessé ezt a hasznos funkciót. A termosztáthoz további külső érzékelők vagy kapcsolók is egyszerűen csatlakoztathatóak, úgymint ablak kontaktusok, kiegészítő helyiséghőmérséklet érzékelő, vagy kinti levegő hőmérséklet érzékelő.

Öntanuló algoritmus beépítve

Miután fel lett szerelve és be lett állítva, a rendszer kevesebb mint egy nap alatt megtanulja a fűtött helyiségek karakterisztikáját.
A felfűtés optimalizálás meghatározza a fűtés bekapcsolásának ideális időpontját a tökéletes helyiség klíma elérése érdekében.

siemens rds okostermosztat 1200x600

Továbbfejlesztett zöld technológia

Az technológia biztosítja a legfőbb energiahatékonysági szabványoknak megfelelő működést. A beépített „Zöld levél funkció” fejlett technológiájának köszönhetően az energiahatékonyság és a tökéletes helyiség klíma egy mozdulattal elérhető. Ha a levél színe pirosra vált, a rendszer működés eltért az energiaoptimalizált állapottól. A levél megérintésével visszakapcsolható zöld állapotra, így biztosítva ismét a hatékony, takarékos működést.

Egyszerű használat és automatikus frissítés

A Siemens RDS 110 a lehető legegyszerűbb kezelhetőségre lett kifejlesztve. Ez tapasztalható a kivételesen intuitív felhasználói felületnél és a leglényegesebb funkciókra összpontosító kijelzőnél. Az automatikus frissítés garantálja, hogy az okostermosztát mindig a legújabb jellemzőkkel és funkciókkal rendelkezzen.

Gyors üzembe helyezés internet kapcsolat igénye nélkül

A Siemens RDS 110 egyszerűen üzembe helyezhető a képernyőn a hardware menüből és WLAN kommunikációnak köszönhetően, könnyedén csatlakoztatható a routerhez, kiegészítő eszközök (pl. gateway) nélkül. Egy intelligens kialakítású navigációs varázsló biztosítja a gyors, lépésről-lépésre végigvezető beállítást. Mivel az okostermosztát rugalmasan használható felújításoknál és újépítéseknél egyaránt, az üzembe helyezés könnyen elvégezhető a lakók beköltözése és a szobák használatba vétele előtt. A lakók – a beköltözés után – aztán egyszerűen el tudják végezni a személyre szabott beállításokat. Ezáltal az okostermosztátok igen ésszerű lehetőséget kínálnak, különösen társasházaknál és új építéseknél.

Hozzászólások

Ez a blogbejegyzés csak belépve kommentelhető!
Hozzászólok
Hozzászólás írása
Küldés
Még nincs egy hozzászólás sem.

Utoljára megtekintett termékek

Összehasonlító
{{TRAN('osszehas_osszehasonlito')}}