Termékkategóriák és egyebek
Kosár arrow_drop_down
Kosár tartalma
Üres kosár
Össztömeg:
  kg
Nettó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Bruttó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Kosár megtekintése

Bwt termékek

Különbség víz és víz között

BWT vízkezelés - A víz a mi küldetésünk – az egészséges, biztonságos és higiénikus tiszta vízhez pedig szükség van innovatív technológiákra. A globális vízkészlet kevesebb mint 1%-a alkalmas emberi fogyasztásra: a BWT-nél ezért dolgoznak nap mint nap azon, hogy vízkezelő megoldásokat találjanak a maradék vízkészletek kezelésére, hogy a különféle felhasználási területek mindegyikéhez a legjobb minőségű víz álljon rendelkezésre.

{{totalCount}} találat
Találat/oldal:
Rendezés:
Nincs találat.
{{ComputedLoadMoreText}}
{{totalCount}} termékből {{dataLength}} darabot már láttál

A H2O molekuláin kívül a folyadék sok mindent tartalmazhat attól függően, honnan származik, hogyan tisztították, és hogyan jut el a konyhai vízcsapig. Ha megnyitja a vízcsapot egy budapesti belvárosi bérházban, vagy enged egy pohár vizet a Bács-Kiskun megyei Jánoshalmán, bizonyosan érezni fogja, mennyire más az íze, mint Budapesten. Víz és víz között bizony hatalmas különbségek lehetnek.
Az emberi fogyasztásra alkalmasnak minősített ivóvíz meg kell, hogy feleljen a hazai ivóvíz szabványok előírásainak. Az elviekben színtelen, szagtalan, átlátszó kellemes ízű, egészségre ártalmas szennyező és fertőző anyagoktól mentes közfogyasztású ivóvizeket Magyarországon az Országos Közegészségügyi Intézet, valamint a helyi Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) vizsgálja és ellenőrzi.
A vezetékes vízben található ásványi sók (Ca, Mg) miatt vízkő rakódik le a háztartási gépek alkatrészein, és a kemény víz hatására a berendezések hamarabb tönkre mennek. A kemény víznek áldozatul eshetnek például a mosógépek, a mosogatógépek, a kávéfőzők és a vízforralók.

bwt viz

(V)ízélmény

A vezetékes csapvíz egy zárt rendszeren keresztül jut el otthonunkba, ezt megelőzően egy komoly tisztító procedúrán esik át, tehát a bakteriális fertőzés kizárható. Sajnos a tisztításhoz használt klórvegyületek sokat tudnak rontani az ízélményen. Vannak azonban települések, ahol nem csupán ennyi a gond. A hazai vízminőségi problémák hátterében leggyakrabban az arzén-, nitrit-, nitrát-, ammónium- és bórszennyezés áll.

Vízkő - a halálos ellenség

Hatékony óvintézkedések hiányában a vízkő lerakódik a házi vízvezetékekben. Aminek eredményeként, hogy a csővezetékek keresztmetszete napról napra szűkebb lesz. A lehetséges következmények a drága javításoktól, megnövekedett energiaköltségeken át az eldugult csövekig terjednek.
Ráadásul a lerakódás által okozott repedések nagyobb felülete és a páratelt meleg légkör miatt ideális melegágy alakul ki a baktériumok számára. A probléma megoldása egyszerű: kevesebb vízkőlerakódás a baktériumok számára kevesebb táptalajt és szaporodásukhoz kisebb teret jelent.


BWT az egyedi igényekhez szabott megoldásokat kínál Önöknek! A Benedek Szerelvénynél a vízkezelő berendezések széles választékát találja meg, amelyek hatékony megoldást jelentenek a vízkő lerakódások és a szennyeződések ellen!

Kiemelt szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Összes szűrés törlése

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Szűrések {{activeFilterCount}}
Szűrések

Kiemelt szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Összes szűrés törlése

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Top termékek

Nincs találat.

Nincs találat.

Utoljára megtekintett termékek

Összehasonlító
{{TRAN('osszehas_osszehasonlito')}}