Termékkategóriák és egyebek
Kosár arrow_drop_down
Kosár tartalma
Üres kosár
Össztömeg:
  kg
Nettó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Bruttó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Kosár megtekintése

Giacomini termékek

Giacomini - A missziónk az, hogy különbséget tegyünk azzal, ahogyan a beltéri tereket élvezzük. Ezt a célt az alábbi 3 lényeges tényező alapján igyekszünk elérni: energia megtakarítás, lakókomfort és fenntarthatóság. HVAC (Fűtés, Szellőzés és Légkondicionálás) megoldásaink már magasabb energia megtakarítási mutatókat kínálnak, csökkent hőmérsékleti különbségekkel rendelkező sugárzó rendszerekkel, energia mérési lehetőségekkel, hidronikus rendszer egyensúlyozással és okos vízszabályozással.

{{totalCount}} találat
Találat/oldal:
Rendezés:
Nincs találat.
{{ComputedLoadMoreText}}
{{totalCount}} termékből {{dataLength}} darabot már láttál

HVAC sugárzó rendszereink, hővisszanyerő szellőztetéssel és légtisztítással kombinálva, kiemelkedő szintű hőkomfortot biztosítanak minden évszakban, optimális minőséget a beltéri levegőnek köszönhetően a hőmérséklet és a páratartalom ideális szabályozásával és invasive légtömegek nélkül.

Termékeink tervezése során igyekszünk olyan anyagokat használni, amelyek nem ártanak a környezetnek, és olyan HVAC rendszereket gyártunk, amelyek folyamatosan fejlődnek egy zöldebb energia szcenárió felé: végső célunk a nulla kibocsátású energia, hidrogén és szerves tüzelőanyagok felhasználása.

Üzemünk tervezésekor alacsony környezeti hatást vettünk figyelembe, fotovoltaikus tetőkkel és geotermikus fúrókkal sugárzó rendszerekhez. Ezek nagy integrált minősítésekkel ismerték el, amelyek megerősítik a környezetvédelem, minőség és munkahelyi biztonság terén elért célokat.

Ami a társadalmi fenntarthatóságot illeti, támogatjuk munkavállalóinkat azáltal, hogy beruházunk képzési programokba és családjukat is célzó kezdeményezésekbe: például mi voltunk a területünk első vállalata, amely gyermekfelügyeleti óvodát hozott létre.

Büszkén gyártunk fűtési, HVAC és házi vízellátási rendszereket már több mint hetven éve a lakossági, ipari és kereskedelmi szektorok számára. Sugárzó fűtési és hűtési rendszereket gyártunk, elsősorban megújuló energiaforrások felhasználásával, valamint mérőműszaki megoldásokat a hőenergia mérésére.
 

Kiemelt szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Összes szűrés törlése

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Szűrések {{activeFilterCount}}
Szűrések

Kiemelt szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Összes szűrés törlése

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Top termékek

Nincs találat.

Nincs találat.

Utoljára megtekintett termékek

Összehasonlító
{{TRAN('osszehas_osszehasonlito')}}