Termékkategóriák és egyebek
Kosár arrow_drop_down
Kosár tartalma
Üres kosár
Össztömeg:
  kg
Nettó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Bruttó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Kosár megtekintése

Lowara termékek

Lowara szivattyú - Kisebb fogyasztás, nagyobb hatásfok

A Lowara szivattyú széleskörben elismert minőséget képvisel. Az otthon fűtési rendszerének és vízhálózatának elhagyhatatlan elemei a víz folyamatos keringetéséért felelős szivattyúk. Ezek a gépek többnyire mechanikai munka segítségével továbbítják a jellemzően folyékony halmazállapotú szállítandó közeget.


A nemzetközileg elismert Lowara cég termékpalettáján az egyszerű kerti szivattyúktól és a házi vízellátó rendszerektől kezdve a nagy teljesítményű cirkulációs és ipari szivattyúkig minden terméket megtalálhat. A Lowara elkötelezett híve a prémium minőségű alapanyagoknak és a professzionális, innovatív designnak.
A Lowara rozsdamentes acél szivattyúi a lézerhegesztéses gyártási technológiának köszönhetően ellenállóak az erős, agresszív vegyszerekkel szemben. A Lowara szivattyúi, és a szivattyúkhoz tartozó korszerű vezérlő és szabályozó rendszerei garanciát jelentenek a víz megbízható, biztonságos és gazdaságos felhasználására. Az innováció mindig is a Lowara márka egyik védjegye volt, amivel kiáll a kiváló minőség szinten tartása és az állandó fejlesztés mellett. Minden Lowara fűtési keringető szivattyú megfelel az aktuális ERP követelményeknek!

{{totalCount}} találat
Találat/oldal:
Rendezés:
Nincs találat.
{{ComputedLoadMoreText}}
{{totalCount}} termékből {{dataLength}} darabot már láttál

Öko Design

A Lowara termékei környezettudatos tervezési és gyártási folyamatok során készülnek. Élettartamuk során lehetővé teszik a legértékesebb energiaforrásunk, a víz gazdaságos felhasználását, és tiszta kezelését. A környezettudatos gondolkodás segítségével nem csak a környezeti hatása csökken a termékeknek, hanem a költségek is, miközben a hatékonyság és a versenyképesség növekszik.

lowara

Kiváló hatásfok

A precíz tervezői munkának köszönhetően a szivattyúk optimálisan magas hatásfokon üzemelnek. Ebből kifolyólag kisebb fogyasztás mellett nagyobb teljesítményt képesek biztosítani.

Felhasználóbarát

Praktikus kialakításuknak köszönhetően a Lowara szivattyúi könnyen és gyorsan üzembe helyezhetőek. Jól megtervezett felhasználói felületüknek köszönhetően pedig a legbonyolultabb darabok kezelése is könnyen elsajátítható.

Lowara a Xylem brand

A Xylem egy több mint 15.000 dolgozót foglalkoztató globális vállalat, amely a LOWARA mellett számtalan nemzetközileg jól ismert márka tulajdonosa, így például: Flygt, Godwin, Leopold, Wedeco, Sanitaire.
A LOWARA vállalatot Európában jelenleg 5 helyszínen (Olaszország, Ausztria, Egyesült Királyság, Magyarország, Lengyelország) gyártott termékeket a tisztavizes ágazat egyik vezető nemzetközi márkájaként jegyzik.


1997-ben a társaság a világ egyik meghatározó műszaki megoldásokkal foglalkozó cégcsoportja, az ITT részévé, a LOWARA márka pedig a csoport kiváló minőségű tisztavizes alkalmazásainak vezető termékévé vált. Az ITT üzletágainak növekedésével párhuzamosan a szivattyúzással és vízkezeléssel foglalkozó divízió is kinőtte magát, így 2011-ben az ITT három egységre vált szét, a vizes divízió Xylem néven működik tovább a piacon.


A Xylem kiválósági törekvéseivel összhangban a LOWARA szivattyú termékek innovatív megoldásait és fejlett gyártási technológiáit folyamatosan fejlesztik annak érdekében, hogy a vásárlók mindenkor korszerű, megbízható és energiahatékony berendezésekhez jussanak.

Kiemelt szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Összes szűrés törlése

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Szűrések {{activeFilterCount}}
Szűrések

Kiemelt szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Összes szűrés törlése

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Top termékek

Nincs találat.

Nincs találat.

Utoljára megtekintett termékek

Összehasonlító
{{TRAN('osszehas_osszehasonlito')}}