Termékkategóriák és egyebek
Kosár arrow_drop_down
Kosár tartalma
Üres kosár
Össztömeg:
  kg
Nettó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Bruttó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Kosár megtekintése

Oventrop termékek

Az Oventrop, Európa vezető gyártója az épületgépészeti szerelvények, szabályozók és komplett rendszerkialakítások területén. Alapelve, hogy valamennyi épületgépészeti rendszer kialakításához beépítésre kerülő különféle szelepek, szabályozók és egyéb szerelvények gazdaságos, energiatakarékos és környezetbarát rendszert alkossanak. Az Oventrop termékskálája igen szélesre terjed. Palettáján szerepelnek a termosztatikus szelepfejek, hajtóművek és szerelvények, „Cofloor” felületfűtési és-hűtési rendszerek, beszabályozás, rendszerek vezérlése és beszabályozása, elzáró- és egyéb csővezetéki szerelvények, fűtéssel kapcsolatos technológiák, „Aquanova-System”, termikus napkollektorok, „Combi-System” csőhálózati rendszer, olajellátási szerelvények, okos otthon rendszerek és gázfűtéstechnika.

{{totalCount}} találat
Találat/oldal:
Rendezés:
Nincs találat.
{{ComputedLoadMoreText}}
{{totalCount}} termékből {{dataLength}} darabot már láttál

Díjazott termékek

A vállalat számos design díjazott termékkel büszkélkedhet.

Az Oventrop radiátorszelepek vezető szerepet töltenek be a tervezésben és az innovációban. A jó design nem csak esztétikailag, formai minőségben jelenik meg, hanem praktikusságában, kezelhetőségében, környezettudatosságában is. Az egykaros Pinox H ISH díjazott termék kifinomult formája mellett, egyetlen érintéssel teszi lehetővé a hőmérséklet szabályozását.

Akár 20 %-os energiamegtakarítás

Az Oventrop termékekkel és rendszerekkel kiváló költség-haszon arány mellett energiatakarékos fűtési rendszerek hozhatók létre. Az Oventrop termosztatikus és hidraulikus szelepek kombinációjával akár 20% energia takarítható meg.

oventrop szelepszett

Ivóvíz higiénia

Az Oventrop átfogó és magas minőségű rendszereket kínál a higiénikus, páratlan ivóvízhez. Az Oventrop ivóvízrendszerei lehetővé teszik az ivóvíz technikailag optimális melegítését és eloszlását.

Exkluzív szerelvények

Jelentős formatervezési- és kiállítási díjakat (“Architektur + Technik”, Construma-díj, “German Design Award” Innovationspreis AIT, iF Product Design) elnyert exkluzív fűtési szerelvénycsaládjuk legújabb tagja a Pinox termosztát. A “pinox” formatervét Luis Sullivan (1856-1924) elismert amerikai építész gondolatai inspirálták: a tárgyak formáját funkciójuk alapján kell kialakítani. A funkcionalitásnak és a tökéletes formának köszönhetően a „pinox” jól mutat a fűtőtesten. A karos fogantyú ujjhegy-érintéssel teszi könnyűvé és precízzé a hőmérséklet be-állítását. Fehér és króm kivitelben érhető el. Uni SH termosztátjaink fehér, króm, fehér-króm, nemesacél kivitelben teljes szelep és visszatérő csavarzat kínálattal, az úgynevezett „E” (exkluzív) szerelvénycsaláddal, komplett rendszerei a fürdőszobai radiátoroknak. Mind középcsatlakozós, mind sarok-egyenes-tér-sarok kivitelben kaphatóak, többféle megoldást kínálva a vevők felé. A design, – a funkcionális szelepet eltakaró – burkolatok tökéletesen illeszkednek az elegáns termofejekhez. A külön rendelhető és utólagosan a termosztátfoglalat felületére csúsztatható SH-Cap dizájnburkolatok használata lehetővé teszi ahhoz a színvilághoz történő illeszkedést, amelyet az alkalmazott radiátorok, fürdőszobai fűtőtestek, illetve a környezet határoz meg. Kis méret, elegáns kivitel, tapintható kivitelű skálajelek jellemzik a terméket.

„OVplan” szoftver

Az „OVplan” program lehetővé teszi a fűtési, hűtési vagy ivóvíz csővezetékek és a felszíni melegítés hidraulikus kiegyensúlyozását.

„Cofloor” rendszer

A „Cofloor” szárazépítésű padlófűtési rendszer variálhatóságának köszönhetően, kiválóan alkalmas lakásokba, irodákba, üzletterekbe egyaránt. A padlón azonnali járhatóságot biztosít telepítést követően. Az Oventrop rendszere megfelelő laminált parketta alá, vagy meglévő hidegburkolatra egyaránt.

Kiemelt szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Összes szűrés törlése

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Szűrések {{activeFilterCount}}
Szűrések

Kiemelt szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Összes szűrés törlése

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Top termékek

Nincs találat.

Nincs találat.

Utoljára megtekintett termékek

Összehasonlító
{{TRAN('osszehas_osszehasonlito')}}