Termékkategóriák és egyebek
Kosár arrow_drop_down
Kosár tartalma
Üres kosár
Össztömeg:
  kg
Nettó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Bruttó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Kosár megtekintése

Rehau termékek

Korlátlan polimer megoldások a REHAU-tól

REHAU fenntartható megoldásokat szolgáltat a jövő fontos ökológiai és gazdasági kihívásaira, mint az energiahatékony építés, a megújuló energia használata, a vízgazdálkodás, valamint a mobilitás és a jövőbeni életterek kialakítása. Kompetenciája és innovatív gondolkodása tette a REHAU csoportot a polimeralapú rendszermegoldások piacvezető szállítójává az építőipar területén is.

{{totalCount}} találat
Találat/oldal:
Rendezés:
Nincs találat.
{{ComputedLoadMoreText}}
{{totalCount}} termékből {{dataLength}} darabot már láttál
A prémium márka világszintű sikerének záloga a cégcsoport profizmusa, alapanyag fejlesztése, a tökéletes kivitelezés és a polimer alapanyagok által nyújtott végtelen számú lenyűgöző felhasználási mód iránti lelkesedés.

rehau csovezetekek polimer 1200x600

Rehau filozófia

A vállalat megalapítása óta REHAU egyéni polimer receptúrák fejlesztésével törekszik új felhasználási területek felkutatására. A REHAU célja, hogy a hagyományos alapanyagokat hatékonyabb polimer anyagokkal helyettesítsék, és kreatív rendszermegoldásaikkal biztosítsanak többletértéket a felhasználók számára.

Szakértelem, tapasztalat, rutin

A REHAU hosszútávú versenyelőnyöket szerez magának a kiemelkedő innovációk és a kiemelt megbízhatóság révén. A REHAU három szakterülete, az építőipar, az autóipar és az ipar jellemző szaktudását következetesen egymásba fonják, hogy kidolgozott rendszerajánlatokkal és szolgáltatásokkal erősítsék világszerte vezető pozíciójukat a termék-, tanácsadási és szerviz szinteken. A REHAU partnerként is független és megbízható.

Vállalati politika

Nemzetközi színtéren működő vállalatként és felelősségteljes munkáltatóként a REHAU a pusztán üzleti tevékenységén túlmenően is elkötelezettséget vállal. Világszerte a legkülönfélébb szakterületeket támogatják akár környezetvédelmi, gazdasági, szociális és kulturális viszonylatban. A cél eközben mindig az, hogy hosszútávú társadalmi felelősséget vállaljanak, tartós hatások nélküli, időleges akciók támogatása helyett.

rehau rautitan 1200x600

Kiemelt szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Összes szűrés törlése

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Szűrések {{activeFilterCount}}
Szűrések

Kiemelt szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Összes szűrés törlése

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Top termékek

Nincs találat.

Nincs találat.

Utoljára megtekintett termékek

Összehasonlító
{{TRAN('osszehas_osszehasonlito')}}