Barion Pixel
×
« Ünnepi nyitvatartás

Kedves Vásárlóink!

Ezúton szeretnénk tájékoztatmi Önöket, hogy üzleteink 2023. december 23-tól 2024. január 7-ig zárva tartanak.

Január 8-án hétfőn várunk Mindenkit a megszokott nyitvatartási időben.

* A webshopban december 17. éjfél után leadott rendeléseket - ha van is készleten - már csak januárban tudjuk teljesíteni.

Kellemes ünnepeket kívánunk!

×

success

Az alábbi tartalom a lap alján látható termékeknél megtalálható a termék részletes leírásánál.

A Lowara TP1 kondenzvíz átemelő készülék hűtőberendezésekben, kazánokban, légkondicionáló, páramentesítő vagy hasonló rendszerekben található kondenzvíz eltávolítására kifejlesztett automatikus kondenzátumszivattyú.

Csendes, hatékony működés 

A Lowara TP 1 modelljébe integrált innovatív gömbmotor lehetővé teszi és biztosítja a mindenkori hatékonyságot halk működés mellett.

Megoldást nyújt, ott ahol kell

A komplett, használatra kész átemelő rendszer megoldást kínál azokon a helyeken, ahol a kondenzvíz elvezetése máshogy nem megoldható. A készülék összegyűjti, majd átemeli a csatornahálózatba a gravitációs kondenzvizet.

Kapcsolódó termékek listája

Az ásott kút szivattyú a csőbúvár szivattyúval megegyező módon működik, csupán a motor hűtésének technikájában tér el. A motor hűtése ugyanis az ásott kút szivattyú belsejében külön helyet kapott, míg a csőszivattyú rendszerét a kút belső felülete és a szivattyú motor külső felülete közötti áramló víz oldja meg. Az integrációnak köszönhetően mérete nagyobb, viszont több felhasználási területet képes ellátni. Az ásott kút szivattyút előszeretettel alkalmazzák ásottkútnál vagy ciszternánál, ami az esővizet gyűjti. Különböző kombinációkkal más és más használatra tehető alkalmassá. Áramláskapcsolóval kerti locsolásra, automata öntözőrendszerhez, hidrofor tartállyal és nyomáskapcsolóval pedig kisméretű mezőgazdasági locsolásra, házi vízműként vagy kisebb üzemek vízellátó egységeként használható.

Integrált hűtés

A SCUBA ásott kút szivattyú egy 5”-os kompakt, közvetlen csatolású merülő készülék, amely elektromotorját maga a szivattyúzott folyadék hűti.

Kiemelkedő teljesítmény

A SCUBA ásott kút szivattyún található technopolimer járókerekek és a dupla csúszógyűrűs tömítések garantálják a maximális üzemelési hatékonyságot és kimagasló teljesítményt.

Változatai

A SCUBA ásott kút szivattyú egyfázisú változat indításához nem szükséges a modellt a vezérlőtáblához kapcsolni. Ennek oka, hogy a modell beépített kondenzátorral és túlmelegedés elleni védelemmel van ellátva, így a biztonságos üzemelés nem csak álom marad! Az alapmodell kapaható úszókapcsolóval vagy anélkül.

Széles körű alkalmazhatóság

A SCUBA ásott kút szivattyú közvetlenül kútba vagy tartályba beépíthető, így számos választási lehetőség adott alkalmazásához. A közvetlen beépíthetőség által elkerülhetők a különböző felszívási problémák.
A SCUBA ásott kút szivattyú használható öntöző, locsoló rendszerekhez, elsődleges vízforrásként víztornyokhoz, tartályokhoz, illetve nyomásfokozó eszközökben.

 

Az önfelszívó szivattyút egyszerű használata és kezelhetősége jellemzi, amely által rendkívül nagy sikernek örvendhet. Az ásott kút mellett előszeretettel alkalmaznak önfelszívó szivattyút, amely a búvárszivattyúval ellentétben sokkal ellenállóbb és javíthatóbb az esetleges meghibásodások esetén, valamint jobban képes kezelni a homok akadályokat is.
A felszínre telepíthető, önfelszívó szivattyút sohasem szabad szárazon futtatni, mert az meghibásodáshoz vezethet! Minden esetben fel kell tölteni indítás előtt! Az önfelszívó szivattyú centrifugálszivattyú-elv alapján működik, azaz a folyadékot egy forgólapát és az azt mozgató motor révén szállítja.

Széleskörű alkalmazhatóság

A Lowara BG(M) önfelszívó szivattyú háztartásokhoz házi vízellátóként, hidroforral együtt pedig táp- és hűtőszivattyúként, kertek és fólia sátrak öntözésére egyaránt alkalmazható. Ezen felül kevés mennyiségű gázt tartalmazó folyadékú fúrt kutakhoz is felszerelhető.

Hosszú élettartam

A Lowara BG(M) önfelszívó szivattyú összes változata kiváló, rozsdamentes anyagból készül, amely hosszútávon biztosítja a folytonos nagy teljesítményt és a hosszan tartó, zavartalan működést.

Kerti változat

A Lowara BG(M) önfelszívó szivattyú kerti változata fogantyúval, tágulási tartállyal és automatikával (ki-be kapcsolóval) együtt kapható.

Kapcsolódó termékek listája

A cső vagy másnéven fúrtkút szivattyú kialakításának köszönhetően számos helyzetben alkalmazható. Használhatóak csőkutakból történő víz szállítására, öntöző rendszerek vízellátására, locsolásra. Hidrofor tartály és nyomáskapcsoló mellett használható ipari vagy házi vízellátásra, valamint vízműrendszerhez is. Öntözőrendszerek vízellátásánál áramkapcsolóval is üzemeltethető. Köppencső kiegészítővel tartályok, medencék, ciszternák víz elosztására, szállítására is alkalmazhatóvá tehető.

Hosszú élettartam

A Lowara e-GS sorozat kútszivattyúi ellenálló kialakításuknak köszönhetően, rendkívül hosszú élettartammal rendelkeznek.

Maximális teljesítmény

A Lowara e-GS 4” búvárszivattyúba integrált speciális lebegő járókerék, valamint a szivattyú alkatrészeihez használt kiváló minőségű anyagok hosszantartó kopás elleni védelmet nyújtanak.

Az e-GS 4" változatai

A Lowara e-GS fúrt kútszivattyú NEMA szabványnak megfelelő 4”-os motorokkal is rendelhetők. Különböző kiegészítő berendezésekkel alkalmazható vízműrendszer üzemeltetésére, házi, ipari vízellátásra, valamint tartályokból, ciszternákból, medencékből való víz szállítására.

A Lowara GENYO termékcsaládjába tartozó nyomás és áramkapcsolóival védelmet kínál az elektromos szivattyúk vezérléséhez és védelmére. A Lowara GENYO áramláskapcsoló elsősorban öntözőrendszerek szivattyúinak vezérléséhez ajánljuk, valamint olyan rendszerekhez, ahol a vízkivétel viszonylag folyamatos az indítást követően.
A GENYO áramláskapcsoló maximum 1,5 kW teljesítményű motorhoz alkalmazható. Amennyiben nagyobb teljesítményű motorhoz szeretné használni, úgy kiegészítőként mágneskapcsoló szükséges!

Automatikus szabályozás

A Lowara GENYO szivattyúvezérlő automatikus szabályozóval büszkélkedhetnek, ami adott vízszükséglet szerint az elindítást és leállítást szabályozza, többek között nyomásesés és áramlás leállása esetén.
A GENYO készülék szabályozó rendszerének köszönhetően, a szárazon futás adta sérülések elkerülhetők, hiszen a vezérlő víz hiányában leállítja a szivattyú működését.

Tökéletes méret és szerelhetőség

A Lowara GENYO szivattyúvezérlő felhelyezése alatt nem kell izzasztó munkával számolnia a készülék kompakt mérete és egyszerű szerelhetősége végett. Rendkívüli kialakítása egyszerűen értelmezhetővé teszi kezelhetőségét, az elektromos csatlakozások könnyen hozzáférhetőek, de biztonságos helyen találhatóak.

Változatai

A Lowara GENYO sorozat tagjaiban több rendszervezérlő található. Két féle változata létezik: a 16A automatikus újraindítású GENYO 16 A , és a 8A három fix kezdőnyomású GENYO 8A és szivattyúvezérlő.

A Lowara DOC zsompszivattyú készülék sosem hagyja cserben! A sokoldalú, kompakt, korrózióálló termékre mindig számíthat víztelenítése során. A zsompszivattyú szilárd szennyeződésektől és koptató hatástól mentes helyeken alkalmazható.

Széleskörű alkalmazhatóság

A Lowara DOC zsompszivattyúja kiválóan használható háztartások elárasztott pincéjének kiürítéséhez, medencéjének és esővízgyűjtő aknájának víztelenítésére, valamint víz szállítására.

Különböző teljesítményű motorok

A Lowara DOC zsompszivattyú három alapváltozatban érhető el, amelyek 0,3-0,7 kW teljesítményű motorokkal kaphatóak.

VX változat

A Lowara DOC 3 és DOC 7 zsompszivattyúk mellett létezik egy VX változat is, amely a Vortex járókeréknek köszönhetően, az enyhén szennyezett víz szállításához is használható.
Az egyes készülékek változatuktól függetlenül felruházhatók úszókapcsolóval, illetve hely hiányában „rejtett beépített” úszókapcsolóval, ahol az automatikus vezérlés előírás.

Kapcsolódó termékek listája

A Lowara Ecocirc nedvestengelyű keringető szivattyú termékcsalád minden téren biztosítja azt, amelyet Ön elvár egy szivattyútól. Üzembehelyezésük, használatuk és szervizelésük igen egyszerű. A termékcsalád a sok éves hibamentes üzemmel, magas hatásfokkal, tökéletesen átgondolt kezelőszervekkel és precíziós gyártással büszkélkedhet. Az egy- és kétfejes szivattyú öntöttvasból vagy bronzból készül, hideg-melegvizes épületgépészeti alkalmazásokhoz való.

Négy üzemmód

A Lowara ecocirc XL modell négy különböző üzemmódban használható:

  • állandó nyomás
  • automatikus változó nyomás
  • állandó fordulatszám
  • éjszakai üzemmód

Az ecocirc XL plus változat további egy üzemmódot enged meg, a hőmérséklet-különbség alapú vezérlést.

Teljes biztonság

A készülékben található hibanaplónak köszönhetően mindig pontosan tudni fogja, hogy mikor mi történik. A szivattyú naplóban tárolja az egyes váratlan eseményeket, riasztási és hibakódokat, amelyek a kijelzőn is láthatóak. A modell víz nélküli üzem esetén is biztonságot nyújt. A beépített szárazfutás elleni védelem révén a készülék leáll, ezáltal mentesül az esetleges károktól.

Maximális rugalmasság

A Lowara ecocirc XL szivattyún két analóg bemenet a 4-20mA és a 0-10 V jel, valamint egy hőmérséklet szenzor található.

Minimális üzemeltetési költség

A Lowara ecocirc XL szivattyúban található hidraulikának és az ECM, magas hatásfokú motornak köszönhetően az üzemeltetésére szolgáló kiadások minimálisra csökkennek.

Egyszerű üzemeltetés

A készülék nem tartalmaz felesleges gombokat, csak annyit amennyi szükséges, mindösszesen négy beállító gombot, amellyel kedvére igazíthatja a szivattyút. Ezek a beállítások történhetnek okos készülékeken keresztül is, PC-ről, tabletről és okos telefonról.

 

A Lowara DOMO szennyvízszivattyúja egyaránt használható ipari egységekben és háztartásban fellelhető közepes méretű, kommunális szennyvíz eltávolításához. A DOMO sorozat négy alapmodellt kínál 0,55 és 1,5 kW közötti névleges teljesítménnyel. A készülék VORTEX (örvényes) járókerekes, kétcsatornás, GT („rejtett, beépített”), úszókapcsolós vagy úszókapcsoló nélküli kivitelben rendelhető.

Rendkívül ellenálló

A Lowara DOMO szivattyú változatai tökéletes alkalmazhatóságot biztosítanak széleskörben. A rozsdamentes acélból készült elektromos szivattyúnak a savas és lúgos közeg sem jelen akadályt, amelyet a rendkívüli ellenálló képessége tesz lehetővé.

Könnyű beépíthetőség

A Lowara DOMO sorozatánál sem jelent problémát a szennyvízszivattyú üzembehelyezése, hiszen a készülék kialakítása révén ez egyszerűen megoldható, amely számos alkalmazási környezetben lehetővé teszi használatát.

Széleskörű alkalmazhatóság

A Lowara DOMO szennyvízszivattyú család széles körű alkalmazhatóságot enged meg. A készülék alkalmazható elöntött pincék, esővízzel telt aknák, szennyvizet gyűjtő tartályok ürítéséhez. Egyes változatai képesek a maximum 50 mm átmérőjű szuszpendált anyagok kezelésére is (a DOMO 7 és 7VX szivattyúk 35 mm-ig).

Kapcsolódó termékek listája

A Lowara ecocirc BASIC és PREMIUM keringető szivattyú a megbízhatóságra, a nagy hatásfokra és a gyors megtérülési időre lett megalkotva. Eddig csak olcsó, alacsony hatásfokú, magas energiafogyasztású vagy drága, magas hatásfokú szivattyúk közül lehetett választani. Az ecocirc keringető szivattyú modern megjelenése, elektronikus szabályozása végett, ideális hidat teremt a két véglet között. A Lowara PREMIUM modell a BASIC modell tulajdonságain felül rendelkezik multi-kijelzővel, gyors csatlakoztatási lehetőséggel és egy plusz szabályozási opcióval.

„2013, az év terméke” díjazott

A Lowara ecocirc BASIC keringető szivattyú elnyerte a Plus X 2013, az év terméke díjat, a technológia, életmód és sport kategóriában. A díjat az innovatív és kiváló minőséggel vívta ki magának.
A szivattyú ezen kívül az Innovációs, kiváló minőségű és funkcionalitású termék díjjal is büszkélkedhet.

Anti-Block technológia

Komoly akadályt állítanak elénk a szivattyúzott folyadékban fellelhető fém- és iszaprészecskék mágneses töltéseik, hiszen egy-egy pontra tömörülve károsíthatják és csökkenthetik a termék hatékonyságát. Az Anti-Block technológia leválasztja a szivattyúzott közeget a mágneses elemekről és blokkolásmentes üzemet biztosít.

Kettő, illetve három fokozatmentes szabályozási lehetőség

  • kék - automatikus arányos nyomáskülönbség-szabályozás (például termosztatikus radiátor szelepekhez)
  • fehér - fokozatmentesen állítható, rögzített sebesség (például egycsöves fűtési rendszerekhez, kazán betáplálásához)

Csak a PREMIUM modelleknél elérhető:

  • zöld – automatikus állandó nyomáskülönbség szabályozás (például padlófűtés rendszerekhez)

Gyors csatlakoztatási lehetőség

A PREMIUM szivattyú beszereléséhez nincs szükség szerszámokra. A csatlakozóaljzat kompatibilis a hagyományos azonos termékek csatlakozódugójával, így felszerelése könnyű és gyors még a legszűkebb helyeken is.

Multi-kijelző

A PREMIUM keringető szivattyú multi-kijelzőjén automatikusan látható az aktuális fogyasztás, a szállítómagasság és a térfogatáram.

 

Az ásottkút szivattyú a csőbúvár szivattyúval megegyező módon működik, csupán a motor hűtésének technikájában tér el. A motor hűtése ugyanis az ásottkút szivattyú belsejében külön helyet kapott, míg a csőszivattyú rendszerét a kút belső felülete és a szivattyú motor külső felülete közötti áramló víz oldja meg. Az integrációnak köszönhetően mérete nagyobb, viszont több felhasználási területet képes ellátni. Az ásott kút szivattyút előszeretettel alkalmazzák ásottkútnál vagy ciszternánál, ami az esővizet gyűjti. Különböző kombinációkkal más és más használatra tehető alkalmassá. Áramláskapcsolóval kerti locsolásra, automata öntözőrendszerhez, hidrofor tartállyal és nyomáskapcsolóval pedig kisméretű mezőgazdasági locsolásra, házi vízműként vagy kisebb üzemek vízellátó egységeként használható.

Integrált hűtés

A SCUBA ásottkút szivattyú egy 5”-os kompakt, közvetlen csatolású merülő készülék, amely elektromotorját maga a szivattyúzott folyadék hűti.

Kiemelkedő teljesítmény

A SCUBA ásottkút szivattyún található technopolimer járókerekek és a dupla csúszógyűrűs tömítések garantálják a maximális üzemelési hatékonyságot és kimagasló teljesítményt.

Változatai

A SCUBA ásottkút szivattyú egyfázisú változat indításához nem szükséges a modellt a vezérlőtáblához kapcsolni. Ennek oka, hogy a modell beépített kondenzátorral és túlmelegedés elleni védelemmel van ellátva, így a biztonságos üzemelés nem csak álom marad!

Az alapmodell kapaható úszókapcsolóval vagy anélkül.

Széles alkalmazhatóság

A SCUBA ásottkút szivattyú közvetlenül kútba vagy tartályba beépíthető, így számos választási lehetőség adott alkalmazásához. A közvetlen beépíthetőség által elkerülhetők a különböző felszívási problémák.

A SCUBA ásottkút szivattyú használható öntöző, locsoló rendszerekhez, elsődleges vízforrásként víztornyokhoz, tartályokhoz, illetve nyomásfokozó eszközökben.

 

Lowara TP1 kondenzvíz átemelő készülék hűtőberendezésekben, kazánokban, légkondicionáló, páramentesítő vagy hasonló rendszerekben található kondenzvíz eltávolítására kifejlesztett automatikus kondenzátumszivattyú.

Halk működés hatékonysággal

A Lowara TP 1 modelljébe integrált innovatív gömbmotor lehetővé teszi és biztosítja a mindenkori hatékonyságot halk működés mellett.

Megoldást biztosít ott, ahol kell

A komplett, használatra kész átemelő rendszer megoldást kínál azokon a helyeken, ahol a kondenzvíz elvezetése máshogy nem megoldható. A készülék összegyűjti, majd átemeli a csatornahálózatba a gravitációs kondenzvizet.

 

A Lowara GENYO termékcsaládjába tartozó nyomás és áramkapcsolóival védelmet kínál az elektromos szivattyúk vezérléséhez és védelmére.

A Lowara GENYO áramláskapcsoló elsősorban öntözőrendszerek szivattyúinak vezérléséhez ajánljuk, valamint olyan rendszerekhez, ahol a vízkivétel viszonylag folyamatos az indítást követően.

A GENYO áramláskapcsoló maximum 1,5 kW teljesítményű motorhoz alkalmazható. Amennyiben nagyobb teljesítményű motorhoz szeretné használni, úgy kiegészítőként mágneskapcsoló szükséges!

Automatikus szabályozás

A Lowara GENYO szivattyúvezérlő automatikus szabályozóval büszkélkedhetnek, ami adott vízszükséglet szerint az elindítást és leállítást szabályozza, többek között nyomásesés és áramlás leállása esetén.

A GENYO készülék szabályozó rendszerének köszönhetően, a szárazon futás adta sérülések elkerülhetők, hiszen a vezérlő víz hiányában leállítja a szivattyú működését.

Tökéletes méret és szerelhetőség

A Lowara GENYO szivattyúvezérlő felhelyezése alatt nem kell izzasztó munkával számolnia a készülék kompakt mérete és egyszerű szerelhetősége végett. Rendkívüli kialakítása egyszerűen értelmezhetővé teszi kezelhetőségét, az elektromos csatlakozások könnyen hozzáférhetőek, de biztonságos helyen találhatóak.

Változatai

A Lowara GENYO sorozat tagjaiban több rendszervezérlő található. Két féle változata létezik: a 16A automatikus újraindítású GENYO 16 A , és a 8A három fix kezdőnyomású GENYO 8A és szivattyúvezérlő.

 

 

 

1. oldal / 2