Barion Pixel
×
« Ünnepi nyitvatartás

Kedves Vásárlóink!

Ezúton szeretnénk tájékoztatmi Önöket, hogy üzleteink 2023. december 23-tól 2024. január 7-ig zárva tartanak.

Január 8-án hétfőn várunk Mindenkit a megszokott nyitvatartási időben.

* A webshopban december 17. éjfél után leadott rendeléseket - ha van is készleten - már csak januárban tudjuk teljesíteni.

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Image

Új divatszín a GROHE palettáján:
PHANTOM BLACK - a kifinomult fekete

 

Bemutatjuk az új GROHE Phantom Black kollekciót: lenyűgöző színhasználata igazi eleganciát csempész a fürdőszobába. A mély kőzetek textúráját megidéző GROHE Phantom Black árnyalat a luxus és stílus kedvelőinek kifinomult atmoszférát varázsol a fürdőbe. Egyedülállóan matt és ellenálló felülete ideális választás a fürdőszobai környezetben. Az ikonikus fürdőszobai dizájn és a praktikus funkcionalitás tökéletes harmóniája. A GROHE Phantom Black új, merész vonalvezetéssel hoz egy kis extravaganciát a fürdőszobába, invitálva minket a sötét elegancia időtlen világába.

TELJES KÖRŰ FÜRDŐSZOBAI KÍNÁLAT GROHE PHANTOM BLACK STÍLUSBAN

 

A GROHE Phantom Black palettája mindenre kiterjed, ami szükséges a fürdőszobában. A GROHE Phantom Black gombok, zuhanyfejek, fürdőszobai kiegészítők és csaptelepek összhangban vannak egymással, megteremtve egy esztétikus fürdőszobai enteriőrt, amely magában hordozza az elegancia és kifinomultság jegyeit. Azonban a GROHE Phantom Black tökéletesen illeszkedik más színekkel is, lehetővé téve egyedi stílus kialakítását a fürdőszobában. Élénk és izgalmas kontrasztot hozhatunk létre a Phantom Black és más színek, mint a króm, az ezüst vagy a fehér, között.

Ez a termékcsalád sokoldalúsága lehetővé teszi az egyéni kreativitás kibontakozását, így mindenki olyan fürdőszobát teremthet, amely összhangban van saját stílusával és ízlésével.

ÖLTÖZTESSE MÁS SZÍNBE FÜRDŐSZOBÁJÁT!

Élje újra a fürdőszobáját a GROHE Phantom Black lenyűgöző stílusával! A GROHE fekete fürdőszobai csaptelepek széles választékát kínáljuk, legyen szó mosdókról, kádakról vagy bidékről. Emellett megtalálhatja a hozzá illő Phantom Black zuhanyfejeket és gombokat is – ezzel tökéletesen összehangolva az egész fürdőszobai élményt. A sima fekete felület és az elegáns, letisztult vonalvezetés kombinációja lenyűgöző hatást kelt, ami bármilyen fürdőszobai stílushoz passzol.

Image
Image
Image

GROHE PHANTOM BLACK – ÚJ INNOVÁCIÓ A BEVONATOK TERÉN

 

Az új bevonat kivételesen ellenálló és karcolásálló – egy új minőségi standard a fekete árnyalatban. Az esztétikus megjelenés és a funkció ideális összhangját elérő GROHE Phantom Black termékek tükrözik elkötelezettségünket a minőség iránt. Fedezze fel Ön is a GROHE Phantom Black fürdőszobai felszerelések tartósságát és megbízhatóságát: kiemelkedő kényelmi funkciókkal ellátott termékeink új dimenziót adnak a fürdőszobai élménynek.

Image

A TERMÉK FŐBB ELŐNYEINEK ÖSSZEFOGLALÁSA

Lakktechnológiás felületkezelés

A GROHE egyéb fekete termékváltozataihoz képest ellenállóbb a korrózióval, a fakulással és a karcolásokkal szemben

Ellenállóbb az ujjlenyomatokkal szemben a matt fekete porfesték-bevonatoknál

Kiemelkedően matt és sima felület

FEKETE SZERELVÉNYEK – MINŐSÉGI FELÜLET, IKONIKUS VONALVEZETÉS

 

Akár egységes GROHE Phantom Black stílust szeretne, akár egyéb színvilágú elemekkel kombinálná, a GROHE szabad kezet ad és lehetőségek széles választékát ahhoz, hogy Ön a saját ízlésének leginkább megfelelő fürdőszobát rendezhesse be. A GROHE Phantom Black fürdőszobai szerelvények kivételes kidolgozása és kivitele merész és lenyűgöző stílust visz a fürdőszobába. Emellett öt év garanciát is kínálunk, így Ön teljesen nyugodt lehet a vásárolt termék felől. Fedezze fel termékeinket, és állítson össze olyan fürdőszobát, amely luxus és stílus szempontjából messzemenően megfelel igényeinek!

Image
Image

FEDEZZE FEL A TERMÉKEINKET!