×

Elérhetőségek

Webáruház: +36 1 / 382-6189
Kondorosi út 5/a. + 36 1 / 208-2342
Kruspér utca 6. + 36 1 / 209-2381
Fehérvári út 63-65. + 36 23 / 520-788

A gyártó termékei

A Vogel & Noot-ot 1929-ben alapították Ausztriában. Hőleadók gyártásával foglalkoznak, sok éves tapasztalatuknak, innovatív gyártási technológiájuknak, az aktuális trendekhez való alkalmazkodásuknak és a legnagyobb minőségi elvárosoknak való megfelelésüknek köszönhetően mára Európa egyik meghatározó márkájává nőtték ki magukat.

Vogel & Noot Magyarországi képviselete

Már kétévtizede van jelen Magyarországon, azon belül is Mosonmagyaróváron a Vogel & Noot.
1991-ben a Vogel & Noot Wärmtechnik AG és a Kühne Mezőgazdasági Gépgyár közösen megalapította a Vogel & Noot Hőtechnika Kft.-t. 1993 óta működik a radiátor gyártósor teljes erőbedobással.
2002-re a Vogel & Noot Hőtechnika Kft. csatlakozott a Retting ICC-hoz, Európa egyik vezető fűtéstechnikai csoportjához.
2007-ben a vállalat a nevét is Retting Hungary Kft.-re változtatta, de termékei a mai napig a Vogel & Noot márkanevet viselik.

Vogel & Noot lapradiátor

A Vogel & Noot termékkínálata

Termékkínálatuk magába foglalja a fűtőtestek, a padlófűtések és a kéményrendszerek területét. Termékeik fejlesztésének során nagy hangsúlyt fektetnek az energiahatékonyságra és az egyedülálló tervezési megoldásokra. Ezért is örvendenek olyan nagy népszerűségnek a Vogel & Noot termékek mind a tervezők, mind a felhasználók és a kivitelezők körében.

Energiahatékonyság

A Vogel & Noot az innováció éllovasaként kellően nagy figyelmet fordít arra, hogy megfelelő komfortérzetet biztosítsanak termékei teljes összhangban a klímavédelemmel.

Trend és design

A Vogel & Noot radiátorok követik a legújabb trendeknek megfelelő forma és színvilágot. Egyes design termékeik különleges és változatos mintájukkal a helyiség díszeivé vállnak.

A vogel & Noot szolgáltatásai

Teljes körű megoldásokat kínálnak, nem csak kiváló minőségű termékeket a fűtéshez, hanem mindemellett kiemelkedő szakmai hátteret is biztosítanak.

Vogel & Noot síklapú lapradiátor