Termékkategóriák és egyebek
Kosár arrow_drop_down
Kosár tartalma
Üres kosár
Össztömeg:
  kg
Nettó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Bruttó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Kosár megtekintése

Vogel und Noot termékek

A Vogel & Noot-ot 1929-ben alapították Ausztriában. Hőleadók gyártásával foglalkoznak, sok éves tapasztalatuknak, innovatív gyártási technológiájuknak, az aktuális trendekhez való alkalmazkodásuknak és a legnagyobb minőségi elvárosoknak való megfelelésüknek köszönhetően mára Európa egyik meghatározó márkájává nőtték ki magukat.

{{totalCount}} találat
Találat/oldal:
Rendezés:
Nincs találat.
{{ComputedLoadMoreText}}
{{totalCount}} termékből {{dataLength}} darabot már láttál

Vogel & Noot Magyarországi képviselete

Már kétévtizede van jelen Magyarországon, azon belül is Mosonmagyaróváron a Vogel & Noot. 1991-ben a Vogel & Noot Wärmtechnik AG és a Kühne Mezőgazdasági Gépgyár közösen megalapította a Vogel & Noot Hőtechnika Kft.-t. 1993 óta működik a radiátor gyártósor teljes erőbedobással. 2002-re a Vogel & Noot Hőtechnika Kft. csatlakozott a Retting ICC-hoz, Európa egyik vezető fűtéstechnikai csoportjához. 2007-ben a vállalat a nevét is Retting Hungary Kft.-re változtatta, de termékei a mai napig a Vogel & Noot márkanevet viselik.

Vogel & Noot lapradiátor

A Vogel & Noot termékkínálata

Termékkínálatuk magába foglalja a fűtőtestek, a padlófűtések és a kéményrendszerek területét. Termékeik fejlesztésének során nagy hangsúlyt fektetnek az energiahatékonyságra és az egyedülálló tervezési megoldásokra. Ezért is örvendenek olyan nagy népszerűségnek a Vogel & Noot termékek mind a tervezők, mind a felhasználók és a kivitelezők körében.

Energiahatékonyság

A Vogel & Noot az innováció éllovasaként kellően nagy figyelmet fordít arra, hogy megfelelő komfortérzetet biztosítsanak termékei teljes összhangban a klímavédelemmel.

Trend és design

A Vogel & Noot radiátorok követik a legújabb trendeknek megfelelő forma és színvilágot. Egyes design termékeik különleges és változatos mintájukkal a helyiség díszeivé vállnak.

A vogel & Noot szolgáltatásai

Teljes körű megoldásokat kínálnak, nem csak kiváló minőségű termékeket a fűtéshez, hanem mindemellett kiemelkedő szakmai hátteret is biztosítanak.

Vogel & Noot síklapú lapradiátor

Kiemelt szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Összes szűrés törlése

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Szűrések {{activeFilterCount}}
Szűrések

Kiemelt szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Összes szűrés törlése

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Top termékek

Nincs találat.

Nincs találat.

Utoljára megtekintett termékek

Összehasonlító
{{TRAN('osszehas_osszehasonlito')}}