Elérhetőségek

Webáruház: +36 1 / 382-6189
Kondorosi út 5/a. + 36 1 / 208-2342
Kruspér utca 6. + 36 1 / 209-2381
Fehérvári út 63-65. + 36 23 / 520-788

Kerti gép

Legyen a kert gondozása szórakozás! A megfelelő kerti gépekkel a fű nyírása, a fa aprítása, a járda tisztítása vagy a sövény vágása is egyszerűvé, sőt akár szórakoztatóvá válik.

Bővebben...

Végezze el a kerti munkát könnyedén minőségi fűnyírókkal, lombvágóval, sövényvágóval, láncfűrésszel vagy magasnyomású mosóval.
Hogyan érdemes kerti gépet választani?
Az elsődleges szempont, ami a vásárlás alapköve, hogy milyen felhasználási területen van szüksége a kerti gépre. A fű nyírására szeretné használni, a lombkoronát ritkítaná meg, vagy komposztot aprítaná vele?
Amennyiben ezt tudja, akkor elég az adott területnek megfelelő gépek közt keresgélni.
Második szempontként döntse el, hogy milyen igénybevételnek lesz kitéve a gép, mekkora teljesítményre van szüksége. Csak alkalomszerűen használja, és amúgy sem nagy a kert? Nagyon sűrűn, akár a mindennapos munkájához használná a gépet?
A továbbiakban pedig figyelembe veheti a praktikus szempontokat, miszerint nem szeret a kábelekkel bajlódni, így egy akkumulátoros gép való önnek, vagy egy gumírozott markolat lenne kényelmesebb?
Egy jól megválasztott kerti szerszám vagy gép megkönnyíti a munkát és lerövidíti a munkához szükséges időt. A Benedek Szerelvény munkatársai csak a minőségi kerti gépeket ajánlják.

Bezár
Várható szállítás: 3 munkanap
Várható szállítás: 3 munkanap