Barion Pixel
×
« Ünnepi nyitvatartás

Kedves Vásárlóink!

Ezúton szeretnénk tájékoztatmi Önöket, hogy üzleteink 2023. december 23-tól 2024. január 7-ig zárva tartanak.

Január 8-án hétfőn várunk Mindenkit a megszokott nyitvatartási időben.

* A webshopban december 17. éjfél után leadott rendeléseket - ha van is készleten - már csak januárban tudjuk teljesíteni.

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Bemutatjuk a RAVAK YPSILON szabadon álló akrilkádat, melyet könnyed, mondhatni romantikus megjelenés és jelenkori modern design jellemez.

A kád egyedülálló kialakítása új szintre emeli a kényelmes fürdőzés fogalmát, mi több a test soha nem látott ellazítását ígéri! Amennyiben szeretnél még többet megtudni idei újdonságunkról, melynek elnevezését a kád enyhén hajlított pereme ihlette, akkor olvass tovább és tarts velünk ezúttal is!

Még mielőtt elmerülnénk a szóban forgó kád izgalmas részleteiben, felhívjuk figyelmedet egy kihagyhatatlan ajánlatra: 2020. július 15. és 2021. december 31. között minden RAVAK kádra (kivéve Domino) élettartam garanciát vállalunk, mert hiszünk egyedülálló termékeink magas minőségében!

A kis kitérő után pedig azonnal visszakanyarodunk az idei évben megjelent RAVAK YPSILON kádhoz, mellyel berendezkedhetsz a tökéletes pihenésre és könnyedén teremthetsz spa élményt saját fürdőszobádban! Figyelj, hét pontba szedtük a legfontosabb tudnivalókat, hogy jobban megismerd szóban forgó újdonságunkat!

y kad ravak blog 1

1. Az Ypsilon kád szélei enyhén oldalra szélesednek, ami lehetővé teszi a karok kényelmes pihentetését, a mellkas kinyújtását, valamint a nyak és a fej ellazítását.

2. A térben álló kivitelnek köszönhetően az Ypsilon kád szabadon elhelyezhető a fürdőszoba bármely pontján – bár a hagyományos kádak miatt megszoktuk, hogy az elhelyezést tekintve korlátok közé vagyunk szorítva, a szabadon álló típusok esetében magunk mögött hagyhatjuk a szokványos megoldásokat!

3. Az Ypsilon kádban középen található a lefolyó, ennek a komfortos és egyúttal felhasználóbarát kialakításnak hála, akár két személy számára is garantált a kényelmes fürdőzés!

y kad ravak blog 2 

4. Az Ypsilon kád kiváló minőségű akril alapanyagból készül, ezáltal tapintása meleg és a víz is lassabban hűl ki benne, amely azt jelenti, hogyha úgy tartja kedved, akkor órákon keresztül is relaxálhatsz és élvezheted az otthoni spa élményt!

5. Az Ypsilon kád gyártásához öntött akrillemezt használunk, amely hosszútávon megtartja formáját, nem görbül, nem reped! Formázás után a kád hátuljára az átlag gyártókhoz képest dupla mennyiségű, azaz 14 kg műgyantába kevert üvegszálat hordunk fel, így az Ypsilon kád extrémebb terhelésnek is ellenáll!

6. Az Ypsilon kádat a Krystof Nosal – híres, cseh formatervező, aki számtalan nemzetközi elismeréssel büszkélkedhet – által alapított Nosal design stúdió tervezte!

7. Szabadon álló kádhoz, padlón álló csaptelep dukál – jó hír, hogy a RAVAK kínálatában ezt is megtalálodívesszögletes és a Chrome modellt is!

y kad ravak blog 3

Bízunk benne, hogy kínálatunkban te is megtalálod az elképzeléseidnek megfelelő térben álló kádat.