Termékkategóriák és egyebek
Kosár arrow_drop_down
Kosár tartalma
Üres kosár
Össztömeg:
  kg
Nettó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Bruttó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Kosár megtekintése
Burkolat trendek 2018-ban

Burkolat trendek 2018-ban

Ha a közeljövőben új burkolatot szeretne otthonába, akkor jó ha tisztában van az aktuális trendekkel.

Fémes hatás már a falon is

A fémes, és rezes hatású burkolatok egyre nagyobb népszerűségnek örvendtek az elmúlt években. Ez 2018-ban sem lesz másképp! Vigye be otthonába is a meleg eleganciát sugalló vörös- vagy sárgaréz csillogását. Ezek a színek nagy segítséget nyújtanak a fürdőszoba, konyha, vagy akár a nappali hangulatának megteremtésében.

Matt vagy fényes, matt és fényes

Burkolatok közt válogatva a legtöbb ember különböző színű, de azonos felületű lapokat párosít elsőre. Most ez legyen máshogy!
Párosítson egy családból két ugyanolyan színű, matt és fényes lapot! Az eredmény magáért beszél, a falak pedig életre kelnek!

Fa, ami valójában kerámia?

A fa hatású burkolatok régóta örvendenek nagy népszerűségnek. Megjelenésük éppen ezért állandóan változik, így követik a trendet és megőrzik érdekességüket. Előreláthatólag 2018-ban a fa hatású lapok két legnépszerűbb lerakási formája a halszálka, és a chevron lesz. Ezek ugyanis alkalmasak természetes hatású fal- vagy padlóburkolat kialakítására.

Álljon át a sötét oldalra!

2018-ban ne féljen sötét, akár fekete színű burkolatokat választani! A sötét burkolatok alkalmasak az igazi luxus hatás elérésére, és igazán könnyeddé varázsolják a velük kombinált világos és fényes felületeket!
Ilyen lehet például egy szalagként körbefutó fekete burkolatsáv, amit fehér mosott lapokkal vesznek körbe.

Szőnyeg

Sok otthonban csak dekorációs elemként tartanak szőnyeget. Váltsa fel ezeket a textileket szögletes felületen lerakott dekorlapokkal. Ez a trend nem csak hogy extravagáns, de praktikus is! A burkolat sima felülete könnyebben tisztítható, mint egy szőnyeg, és eleve kevesebb port szív magába.

Most kint is bent van

A földszinti padlóval együtt alakítsa át a kerthelyiség burkolatát is! Ügyeljen arra, hogy ugyanolyan magasságban, ugyanazokból a burkolatokból készüljön mind a kettő. Ezzel olyan harmonikus egységet teremt az otthona és a kertje között, amely elmossa a határokat a kint és a bent között.

Minták és rajzolatok

A 2018-as burkolat trendekben is megmarad a mintás lapok előkelő helye. A néhány éve a marokkói patchwork lapokkal indult divat harsány színei egyre visszafogottabbakká és egysíkúvá válnak, de éppen ez adja a hétköznap is jól használható harmóniájukat.

Ipari beton

A beton hatású lapok még sosem voltak ennyire kedveltek. Az industrial stílus népszerűségével, egyre nagyobb teret hódítanak a beton burkolatok, melyek lehetőséget adnak a dekorációs elemek kiemelkedésére.
Gondoljon egy téglafalra, függő lámpákra, fémkeretes bútorokra és az ikonikus betonpadlóra.

cifre glaciar burkalt trendek 2018 1200x600

Textúra

Használja a textúrát dekorációs elemként! 2018-ban senkinek nincs szüksége egy sima felületű burkolatra. A textúrált felületek népszerűsége hónapról hónapra növekszik!
Használja őket akár dekorként, vagy funkcionális falak létrehozására a konyhában, nappaliban, vagy fürdőszobában, biztos nem bánja meg.

Márvány Te csodálatos

A népszerű természetes megjelenés kortalan és kihagyhatatlan eleme a márvány burkolat. Vigye be a természet nyugalmát otthonába egy márványfelület kialakításával.
Használja fürdőszobájában, hogy idilli hatásával segítsen az esti ellazulásban, és a relaxációban. A burkolási trendektől függetlenül a márvány állandóan az egyik legkeresettebb alapanyag. Sokak szerint a márvány költséges megoldás. Ez valóban így van, így nekik ajánljuk a márvány hatású kőlapokat.

Különböző méretek és formák

Nem mehetünk el szó nélkül a 2018-as trendekben megjelenő változatos, szélsőségesen kicsi és nagy méretek és formák mellett sem. Most ezeket a formákat és méreteket akár szabadon variálhatja is, így mozgalmasabbá téve az enteriőrt, és személyiséggel felruházva otthonát!

Forrás: https://www.wallsandfloors.co.uk

Hozzászólások

Ez a blogbejegyzés csak belépve kommentelhető!
Hozzászólok
Hozzászólás írása
Küldés
Még nincs egy hozzászólás sem.

Utoljára megtekintett termékek

Összehasonlító
{{TRAN('osszehas_osszehasonlito')}}