« Nyitvatartás

Tisztelt Vásárlóink!

A Benedek Szerelvény üzletei 2018.12.15-én szombaton a megszokott módon 07:00-13:00-ig tartanak nyitva!

A webáruházunkban december 18. 12:00 után leadott rendeléseket leghamarabb januárban tudjuk házhozszállítani. Személyes átvételre Kondorosi úti üzletünkben december 21-én 17:00-ig van lehetőség.

Fizetés előreutalással | Fizetés készpénzzel | Fizetés üzletünkben bankkártyával vagy készpénzzel


Fizetés előreutalással

Készpénz nélküli kényelmes és biztonságos fizetési módunk az előre történő a banki átutalás.

A megrendelés leadása után Webáruházunk egy automatikus e-mail üzenetet küld az Ön által a rendelési folyamat során megadott e-mail címre, amelyben az utaláshoz szükséges adatok és információk (A Benedek és Tsa kft. webáruházának számlaszáma és a megrendelés végösszege, a megrendelés egyedi azonosítója… stb.) szerepel.
Az utalás során a gyorsabb ügymenet érdekében kérjük, hogy a megjegyzés rovatban tüntesse fel az e-mailben kapott rendelési azonosítóját. Miután az átutalt összeg beérkezik számlavezető bankunkhoz, visszaigazoljuk a befizetést. Előre utalás esetén a termék vételára és az esetleges szállítási díj átutalására Önnek 2 munkanap áll rendelkezésére.
Amennyiben 2 munkanapon belül nem utalja át az összeget, webáruházunkban megrendelése automatikusan törlődik.

Bankszámlaszám: 10102093-51027900-01000003

Készpénzzel történő fizetés

Ön akár személyes átvétel (Kondorosi úti üzletünk), akár házhozszállítás esetén választhatja a termék vételárának és házhozszállítás esetén a szállítási költség kiegyenlítésének módjaként a készpénzes fizetést. 
Utánvéttel történő készpénzes fizetés esetében Ön a terméket kézbesítő futárnak készpénzben fizeti meg a termék vételárát és a szállítási költséget. Utánvéttel történő fizetés esetében csak készpénzes fizetés lehetséges az MPL futárszolgálatnál.

Fizetés üzletünkben bankkártyával vagy készpénzzel

Kondorosi úti üzletünk történő személyes termékátvétel esetében, a készpénzen kívül lehetősége van bankkártyával is fizetni munkatársainknál.

A számlát minden esetben a megrendelt termékhez mellékeljük.