×

Elérhetőségek

Webáruház: +36 1 / 382-6189
Kondorosi út 5/a. + 36 1 / 208-2342
Kruspér utca 6. + 36 1 / 209-2381
Fehérvári út 63-65. + 36 23 / 520-788

Fizetés előreutalással | Fizetés a futárnál készpénzzel vagy bankkártyával | Fizetés üzletünkben bankkártyával vagy készpénzzel


Fizetés előreutalással

Készpénz nélküli kényelmes és biztonságos fizetési módunk az előre történő a banki átutalás.

A megrendelés leadása után Webáruházunk egy automatikus e-mail üzenetet küld az Ön által a rendelési folyamat során megadott e-mail címre, amelyben az utaláshoz szükséges adatok és információk (A Benedek és Tsa kft. webáruházának számlaszáma és a megrendelés végösszege, a megrendelés egyedi azonosítója… stb.) szerepel.
Az utalás során a gyorsabb ügymenet érdekében kérjük, hogy a megjegyzés rovatban tüntesse fel az e-mailben kapott rendelési azonosítóját. Miután az átutalt összeg beérkezik számlavezető bankunkhoz, visszaigazoljuk a befizetést. Előre utalás esetén a termék vételára és az esetleges szállítási díj átutalására Önnek 2 munkanap áll rendelkezésére.
Amennyiben 2 munkanapon belül nem utalja át az összeget, webáruházunkban megrendelése automatikusan törlődik.

Bankszámlaszám: 10102093-51027700-01000007

Fizetés a futárnál készpénzzel vagy bankkártyával

Ön a házhozszállítás esetén választhatja a termék vételárának és szállítási költségének kiegyenlítésére az utánvétes készpénzes vagy a bankkártyás fizetési módot. 

Utánvéttel történő készpénzes vagy bankkártyás fizetés esetében Ön a terméket kézbesítő futárnak fizeti meg a termék vételárát és a szállítási költséget. Utánvéttel történő fizetés esetében készpénzes és bankkártyás fizetés lehetséges az MPL futárszolgálatnál.

Fizetés üzletünkben bankkártyával vagy készpénzzel

Kondorosi úti üzletünk történő személyes termékátvétel esetében, a készpénzen kívül lehetősége van bankkártyával is fizetni munkatársainknál.

A számlát minden esetben a megrendelt termékhez mellékeljük.