Termékkategóriák és egyebek
Kosár arrow_drop_down
Kosár tartalma
Üres kosár
Össztömeg:
  kg
Nettó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Bruttó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Kosár megtekintése

Makita termékek

Miért válasszon Makita szerszámot?

A japán Makita cég világelső az elektromos kéziszerszámgyártók között. A márka több mint 100 éves szakértelemével 40 országban a Makita olyan minőségi gépeket, szerszámokat és tartozékokat kínál, amelyektől rendkívül hosszú élettartam várható el. Ez az, amiért a világon bárhol találhat Makita termékeket, legyen szó akár a Föld legeldugottabb pontjáról is. Ahelyett, hogy a miértekre keresne választ, vagy az adott válaszok közül szemezgetne, javasoljuk, hogy inkább vegyen egy Makita gépet kézbe, használja és a kérdés nem lesz kérdés többé!

A Makita a professzionális felhasználók bizalmát már világszerte kiérdemelte.

{{totalCount}} találat
Találat/oldal:
Rendezés:
Nincs találat.
{{ComputedLoadMoreText}}
{{totalCount}} termékből {{dataLength}} darabot már láttál

3 év extra garancia

Internetes regisztráció esetén a 3 év garancia érvényes minden Magyarországon vásárolt Makita gépre! Tekintve, hogy a gépek magas minőségű anyagokból, majd’ 100 év tapasztalatával készülnek és minden egyes termék minőségellenőrzésen esik át a Makita cég a kötelező 1 év helyett 3 év garanciát vállal. Így Ön biztos lehet abban, hogy a megvásárolt termékkel hosszú ideig nem lesz gondja!

makita furesz

De maradjunk csak a tényeknél!

Egy Makita gép megvásárlásával Ön részese lehet egy több mint 100 éves múlttal rendelkező hagyománynak, alkothat, új értéket teremthet olyan eszközökkel, amit japán hozzáértéssel és odaadással hoztak létre az Ön igényeinek megfelelően. Ezeken felül a Makita egy egyedülálló szolgáltatáscsomagot is nyújt a vásárlóinak.
A Makita elektromos kéziszerszámok új termékcsaládja a Maktec, ismét bemutatkozott Magyarországon. Ennek megfelelően a felhasználók a hobbi szintű Maktec gépeket ugyanolyan feltételekkel használhatják, mint a Makita gépeket.

Felmerül a kérdés mi a különbség a Maktec és a Makita között?

A Maktec a Makita által megálmodott termékcsoport az otthoni, hobbi szintű felhasználók részére. A Maktec gépeket egyszerűbb felépítés, design, esetenként professzionális társaiknál alacsonyabb teljesítmény és alacsonyabb ár jellemzi. A gyártás Makita gyárakban, ugyanazzal a technológiával és minőségellenőrzéssel történik, ez garancia a megszokott magas színvonalra!

A Makita kerti termékei:

 • Fűnyírók, traktorok, gyeplazítók és fűkaszák
 • Magasnyomású mosók, szivattyúk
 • Láncfűrészek és sövényvágók
 • Légseprűk és levegőfújók
 • Multifunkciós gépek
 • Áramfejlesztők

Makita szerszámok a ház körül

A munka során használt szerszám minősége legalább olyan fontos és meghatározó, mint a szakember tudása, amit használata közben alkalmaz.
Szerszám választásakor az elsődleges szempont mindig az, hogy mire akarjuk használni a szerszámot. Milyen használati funkciót kell ellátnia. Minden más ez után következik.


A Benedek Szerelvény szakemberei minden esetben a minőségi szerszámok használatát ajánlják. A jó szerszám a kezdetekkor lehet, hogy nagyobb beruházást jelent gyengébb társainál, de ez a beruházás minden esetben megtérül az idő előrehaladtával.

makita funyiro

A Makita szerszámai:

 • Fúrógépek
 • Orffűrészek
 • Keverőgépek
 • Sarokcsiszolók
 • Csavarbehajtók

Mert milyen is a jó szerszám?

 • Könnyebben elvégezhető vele a munka
 • Nagyobb teljesítményt nyújt
 • Hosszabb élettartammal bír
 • Hosszabb garancia jár hozzá
 • Jobban kézre áll
 • Lecsökkenti a munkaidőt

És hogy mire kell a szerszám? Azt mindenki maga tudja eldönteni

A Benedek Szerelvény szakáruházaiban professzionális és hobbi szintű Makita szerszámok széles választékával biztosítjuk, hogy mindenki megtalálja a számára ideális darabot. Legyen szó barkácsolásról, mindennapos munkáról, vagy kertészkedésről. A Makita nagy hangsúlyt fektet az új ötletekre, biztonsági megoldásokra mint például az Anti Vibration Technology, a Lithium-Ion akkumulátor, vagy a feltöltési technológia.


Az energiafelhasználás csökkentésének lehetőségétől a megfelelő ergonómiai megjelenésig, a japán mérnökök folyamatos kutatások végeznek a cég fejlesztési központjában a termékek tökéletesítésén.

AVT vibrációcsökkentő rendszer

A Makita új generációs gépei erőteljesebbek és hatékonyabbak, mint valaha. Az AVT technológiának köszönhetően ezen gépek elismerést és tekintélyt vívnak ki a rezgésvédelem területén. Az AVT szerkezet működési elve, hogy a levegőt áthelyezi egy kamrába, ahol cserébe ellensúlyt tol a dugattyúval szembe fekvő irányba, ezáltal kioltja azt a rezgést, amit a dugattyú különben létrehozott volna.

SJS- Torziócsillapító rendszer

Az SJS rendszer egy speciális rugó-kombinációból áll, amely átviszi az erőt a forgó részből a kúpkerékre. Eredményeképp bekapcsolásakor nemcsak hogy minimális a visszarúgás, de a korong megszorulása esetén a kötés oldódik így óvva a gép hajtóművét.

Forradalmi akkumulátor technológia

Az egyedülálló hatékonyságnak és a könnyű súlynak köszönhetően a Makita lítiumion akkumulátorai piacvezető szerepet töltenek be, bármilyen munkáról legyen is szó. A hosszabb használatot biztosító lítiumion akkumulátorok 40%-al könnyebbek, mint a hasonló Ni-MH akkumulátorok. Olyan magas energiasűrűségű technológia jellemez minden lítiumion akkumulátort, ami 430%-al nagyobb hatékonyságot eredményez a hagyományos Ni-Cd akkumulátorokkal szemben. A fejlesztéseknek köszönhetően az akkumulátor élettartama is jelentősen megnőtt, akár egy hosszabb használaton kívüli időszak után is képes ugyan azt a hatékonyságot biztosítani.

 

Tekintse meg Makita termékeinket és keresse őket szaküzleteinkben vagy webáruházunkban!

Kiemelt szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Összes szűrés törlése

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Szűrések {{activeFilterCount}}
Szűrések

Kiemelt szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Összes szűrés törlése

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Top termékek

Nincs találat.

Nincs találat.

Utoljára megtekintett termékek

Összehasonlító
{{TRAN('osszehas_osszehasonlito')}}