Termékkategóriák és egyebek
Kosár arrow_drop_down
Kosár tartalma
Üres kosár
Össztömeg:
  kg
Nettó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Bruttó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Kosár megtekintése

Aco termékek

ACO - A jövő vízelvezetése

A céget 1946-ban Németországban alapították. Jelenleg 4400 alkalmazottat foglalkoztatnak, több mint 40 országban. Magyarországon 1993 óta vannak jelen a német ACO Severin Ahlmann Gmbh & Co KG leányvállalataként.

Az ACO csoport a vonalmenti vízelvezetés területén piacvezető szerepet tölt be. Olyan rendszereket fejlesztenek ki, amik a klíma változás által előidézet csapadék elvezetésére alkalmasak. Az Aco célja, hogy a környezeti elvárásoknak megfeleljen. Az Aco környezettudatos gondolkodása értelmében összegyűjti, megtisztítja, tárolja és visszajuttatja a csapadékvizet a környezetbe.

{{totalCount}} találat
Találat/oldal:
Rendezés:
Nincs találat.
{{ComputedLoadMoreText}}
{{totalCount}} termékből {{dataLength}} darabot már láttál

Az ACO által használt anyagok

Az ACO rendszerei különböző alapanyagokból készülnek, amik a polimer beton, rozsdamentes acél, műanyag, öntöttvas és vasbeton. A gyártás során különös figyelmet fordítanak a maximális műszaki színvonal elérésére, illetve, hogy termékeik a legmagasabb műszaki igényeknek is megfeleljenek. Ennek érdekében különösen odafigyelnek a gazdaságos alkalmazásra és a fenntartható építésre.

Sikereik titka

Sikereik egyik eleme a folyamatos kommunikáció a piaccal. A kapott információk, az elvárások, észrevételek, és javaslatok feldolgozása.
A másik, ami sikerre viszi a vállalatot a hozzáértő szakmailag képzett szakemberekből álló kollektíva.

ACO Építőelemek

Az ágazat vízelvezető rendszerekkel, benzin-, és olajleválasztókkal, szivárgó- és szikkasztó rendszerekkel, gyeprácsokkal, PVC trapézlemezekkel és polikarbonát lapokkal, pinceablak és világítóakna rendszerrel, valamint lábtörlő rendszerrel foglalkozik.

ACO Épületgépészet

Az ágazat az épületek belső vízelvezetésével, ipari padlóösszefolyókkal, könnyűfajsúlyú folyadékleválasztókkal (zsír- és olaj-), kompakt átemelőkkel, gépészeti aknafedlapokkal és falátvezetésekkel foglalkozik.

aco vízelvezetés

ACO Felülvilágítás

Az ágazat tetőn és oldalfalon keresztül juttat fényt a zárt térbe, gravitációs szellőzést, valamit szükség esetén hő- és füstelvezetést biztosít. Felülvilágító kupolás, zsalus szellőzők, sávfelülvilágítók polikarbonátból és poliészterből és modul rendszerű polikarbonát panelek teszik egésszé az ágazat termékpalettáját.

ACO Barkácsprogram

Az ágazat az országos hálózattal rendelkező barkácsáruházak teljeskörű kiszolgálásával foglalkozik.

Kiemelt szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Összes szűrés törlése

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Szűrések {{activeFilterCount}}
Szűrések

Kiemelt szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Összes szűrés törlése

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Top termékek

Nincs találat.

Nincs találat.

Utoljára megtekintett termékek

Összehasonlító
{{TRAN('osszehas_osszehasonlito')}}